Burkolás linktár Burkolás linkgyüjtemény Burkolás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Burkolás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Burkolás - burkoló Budapest
Burkoló munkáink során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a szakértelemre. Betartunk mindennemű építőipari előírásokat, és hidegburkolásainkra garanciát adunk. Felújítunk lakásokban fürdőszobát, konyhát, nappalit, teraszt, lépcsőt, medencét, előszobát, illetve elkészítjük a csempézéshez szükséges fal és aljzatkiegyenlítést.
· Burkolás - Festés - Gipszkartonozás - Parkettázás
Lakásfelújítás - lakás (üzletek, irodák) felújítás és átalakítás, építőipari munkák lakáson belül és kívül. Minden, ami lakásfelújítás: festés, burkolás, mázolás, csempézés, tapétázás, tatarozás...
· Burkolás budapesten és környékén
Lamár János burkoló vállalkozó vállal minden nemű külső és belső hidegburkolást, kőműves munkát és átalakítást. Burkolás budapesten és környékén. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcsőburkolás, sőt még márvány burkolást is vállalok!
· Burkolás garanciával
Vállalkozásunk burkolással, hidegburkolással foglalkozik Budapesten. Vállaljuk kül és beltéri burkoló munkák teljes kivitelezését, wc, fürdőszoba csempézését, nappali, konyha burkolását, kádak, zuhanytálcák beépítése.
· Burkolás igényes burkoló
Burkolás, precíz burkoló Budapest és környékén
· Burkolás igényes kivitelezés
Burkolás, csempézés, burkoló, felújítás, fürdőszoba, kőműves, üvegtégla, klinker lerakás
· Burkolás mester
Mindennemű külső és belső hideg burkolás munkát, kisebb felújítást, kőműves munkát vállalok.
· Burkolás Miskolc
Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, higeg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár ! 06303194682
· Burkolás Miskolcon
Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, hideg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár a lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár !
· Burkolás, csempézés
Burkolás igényes kivitelezés, klinker, fürdőszoba burkoló
· Burkolás, precíz burkoló Budapest és környékén
Burkolás precízen Budapest és környékén
· Burkolás,burkoló munkák
minőségi kivitelezéssel vállalunk minden nemü hidegburkoló munkát kül és beltérben egyaránt Budapest és környékén 100% garanciával
· Burkolatváltó
Mindig problémája volt, hogy hogyan oldja meg a hideg és meleg burkolatok korrekt, diszkrét csatlakozásait? Ez a probléma a SALAG burkolatváltó termékcsaládainak köszönhetően ma már a múlté!
· Burkoló Budapest és környékén
Burkolás, burkoló munkák igényes kivitelezéssel .Garanciával Budapest és környékén
· Burkoló, burkolás, fürdőszoba csempézés
Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest, és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása.
· Burkoló, igényes burkolás, csempézés
Burkolás, burkoló munkák igényes kivitelezése, Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, terasz burkolás, homlokzat - kerítés burkolás, Épített mosdópult zuhanyzó készítés. Mindenféle burkoló lapok szakszerű lerakása. Weblapunkon burkoló ötletek, burkoló képek, burkolás tanácsok is találhatók: http://www.burkolo.co.hu
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Csempe.info
Az igényünknek esztétikailag megfelelő csempe kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a burkoló anyag tartósságát is. Mire ügyeljünk a hideg-burkoló anyagok vásárlásakor?!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hidegburkolás
Cégünk hidegburkolást és járólap lerakást vállal. Mestermunka Budapesten és vonzáskörzetében. Csempézés hidegburkolás munkák mellet vállalunk vízszerelő, fűtésszerelő, lakásfelújítás, gipszkartonozás, villanyszerelési munkákat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ipari PVC-k Otthona
Ipari PVC-k, laminált padlók forgalmazása, lerakása! Teljes körű lakásfelújítás!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kőburkolat kivitelezés - Kőhomlokzat Kft.
A kő egy természetes anyag, amely az építőipar legalapvetőbb terméke, amelyet régóta felhasznál. A kőburkolatok egyedivé és utánozhatatlanná teszik az épületeket. Ezt az anyagot kültéri és beltéri változatban is megtalálhatjuk a piacon. A honlapra kattintva a Kőhomlokzat Kft. szolgáltatásait és referenciáit is megismerhetjük.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lovas Ferenc épűletburkoló
burkoló,burkolás,épűletburkoló,épűletburkolás,hidegburkoló,hidegburkolás
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Melegburkolás, parkettázás
Parkettázás, melegburkolás és lakásfelújítás! Parkettázás, melegburkolás parketta javítása, átrakása, cseréje. Melegburkolás szakszerű módon. Falburkolatot vállalunk gránittól laminált padlóig a megrendelő igényei szerint.
· Minőségi parketta
A Parkett-Zóna kiváló minőségű parkettákat kínál, kedvező árakon.
· MMI Atlas Kft. - Ipari padlók
Cégünk kéregerősített és speciális cementbázisú ipari padlókat és betonjavító anyagokat forgalmaz, melynek terén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Referenciáink az ipar csaknem minden területére kiterjednek, az Armadur porszórásos ipari padló pedig 2009-ben megkapta a kiváló termékeket megkülönböztető ÉMI minőségjelet. Honlapunkon a színekkel és minden termékünkkel kapcsolatban található részletes leírás, de minden érdeklődőnek szívesen állunk rendelkezésére telefonon is.
· Műanyag falburkolat
Műanyag falburkolati rendszerek, amelyeket egyszerűen és könnyen szerelheti a falfelületekre. A falburkolatnak az utólagos hőszigetelésben is fontos szerephez jut. Az oldalon megrendelheti szereléssel egybekötve a műanyag falburkolatokat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pácolt felületű szalagparketta
Böngéssz nálunk ingyen és regisztráció nélkül, ha tudni szeretnél valamit a pácolt felületű szalagparkettáról, illetve más szalagparketta típusról, és sokkal ügyesebben tudsz majd vásárolni parkettát otthonodba! Minden kérdésedre megkapod a választ és olyan infók birtokába kerülsz, amitől határozottabban, céltudatosabban fogsz dönteni a kínálatból. Kiváló segítséget biztosítunk lakberendezőknek is.
· Profi burkolás kedvező áron
Unfer Zoltán vagyok, 17 éve foglalkozom hidegburkolással, egyéb felújítási munkákkal. Fő célom, hogy az általam kivitelezett munkával minden ügyfél maximálisan elégedett legyen, ezért a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben, és teljes körű garanciát vállalok burkoló munkáimra. Számomra fontos a szakszerű, igényes munkavégzés és a határidők betartása, illetve a megbízhatóság. Vállalok Budapest és környékén fürdőszoba csempézés, terasz burkolás, garázs hidegburkolás, lépcső burkolás és a hozzá tartozó kőműves illetve kisebb festési és vízvezeték szerelési munkálatok.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szakilicit.hu Ha szakembert keres!
Találja meg szakemberét, egyszerűen, kényelmesen és olcsóbban!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Természetes kő a világ minden tájáról
Minden, ami természetes kő! A Stein&Co divatot teremt: ?Wir setzen Trends. We set trends.?. Ha természetes kőből szeretné leburkolni udvarát, terászat, nappaliját, mi maradéktalanul ki tudjuk szolgálni Önt. Minden igényt kielégítő szortimentünkkel a természetes kövek széles spektrumát kínáljuk vevőink számára: porphyr, márvány, gránit, bluestone, homokkő, kvarcit, pannonia grün. Térkő, járólap, medence köré járólap, díszek, falpanelek, ablakpárkányok ? ezeket mind megtalálja kínálatunkban. A kő örök, egyedi, utánozhatatlan, pótolhatatlan. Természetes kő a világ minden tájáról ? ez a Stein&Co!
  
Burkolás