Cukrászda linktár Cukrászda linkgyüjtemény Cukrászda linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Cukrászda
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cukrászdai hűtővitrinek webáruháza
Cukrászdai, vendéglátóipari gépek, berendezések webáruháza
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· directWEB Kft.
Cégünk főként honlapkészítéssel, egyedi vállalatirányítási rendszerek és egyéb szoftverek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a partnerekkel történő kommunikációra. Önnel együtt határozzuk meg, hogy a honlap milyen célközönséget szólítson meg, hiszen a tartalom és téma nagyban meghatározza az oldal látványát. Továbbá ügyfeleink nyomonkövethetik oldalunkon a projekt vagy a honlapkészítés egyes szakaszait. Minden készülő weboldalt saját fejlesztésű keretrendszerünkre (directCMS) építve hozzunk létre. Programozóink az aktuális trendek által diktált megoldásokat harmonikusan ötvözik az ügyfél elvásásaival megtartva az optimális sebességet és kiemelve a látványt. A nálunk készült honlapoknak természetesen biztosítunk domain nevet és tárhely szolgáltatást.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hidegtal Chef
Elsősorban hidegtálakat, salátákat, szendvicseket, vendégváró falatokat (canapékat), desszerteket készítünk és szállítunk házhoz, és természetesen folyamatosan bővítjük hidegtálaink és további ételeink kínálatát.Ha vendégséget, kerti partit szervez, és nem akar a tűzhely mellett állni ahelyett, hogy vendégekkel tudna foglalkozni, akár az otthonában is elkészítjük az Ön kedvenc menüjét.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ibolya cukrászda Debrecen
Az Ibolya cukrászda Debrecen belvárosának szélén található. Az elmúlt évek egyik legismertebb cukrászdájává nőtte ki magát. Minőségi alapanyagokból készült tortáinkat, különböző rendezvényekre a legmerészebb koreográfiával, egyedi igényeknek megfelelően is el tudjuk készíteni a megrendelőink számára.
· Ibolya Cukrászda Debrecen
Cukrászdánkban megrendelheti alkalmi vagy akár esküvői tortáját is és válogathat remek, mindig friss, édes krémes vagy sós süteményeinkből.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nikoletta cukrászda
Családi vállalkozásunk mindig a minőségre és a frissességre törekszik, ezért tortáinkat, süteményeinket kizárólag minőségi alapanyagokból készítjük. Kínálatunkban szerepelnek egyszerű és elegáns, díszesebb, különlegesebb torták egyaránt. Örömmel tölt el bennünket, hogy süteményeink képviseletében szinte ott lehetünk kedves vendégeink ünnepi asztalánál, legyen az születésnap, névnap, keresztelő vagy éppen esküvő.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pixie torta esküvőre, születésnapra, vagy csak úgy!
Egyedi esküvői, születésnapi,forma torták megrendelésre. Ha szeretnétek valami igazán különleges, egyedi ajándékkal meglepni szeretteiteket, forduljatok bizalommal hozzánk! Cserébe mi vállaljuk, hogy a lehető legtöbb figyelemmel, kreativitással és lelkesedéssel segítünk megvalósítani elképzeléseiteket, hogy igazi élmény legyen az ünnep. Tortabelsőink kizárólag természetes, kiváló alapanyagokból, a lehető legjobb minőségben készülnek, így a külcsín mellett a belbecsben sem fogtok csalódni. Kóstold meg Pixie Pie tortáját!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ruszwurm Cukrászda
Családi cukrászda a Budai-várban a minőség 200 éves hagyományával
· Ruszwurm Cukrászda
Ezt a honlapot az utolsó, még működő és magyar cukrászcsalád tulajdonában lévő, a boldog békeidőkből megmaradt cukrászdáról neveztük el. Szeretnénk sok-sok képet, cukrásztörténetet, szakmai tapasztalatot, tudást gyűjteni, megőrizni és megjeleníteni. Itt megtalálja a híres, 1958-ban megjelent, Tóth Illés féle cukrásztankönyvet teljes terjedelemben. A budai várban, a Szentháromság utca 7. számú házban 1827-ben kezdte meg működését Schwabl Ferenc cukrász, és e helyen máig megszakítás nélkül működik egy nem annyira fényűző, mint inkább családias hangulatú, patinás cukrászda. Az alapító 3 év múlva meghalt, utóda az özvegyet feleségül vevő Richter Lénárt, aki előzőleg József nádornál volt udvari sütő. Richter idejében egy (állítólag Krautsiedler nevű) krisztinavárosi asztalosmester és Dunaiszky Lőrinc szobrász álmodták meg és alkották remekbe a máig fennmaradt berendezést, amely megkapóan sugározza a biedermeier hangulatot, azét a korét, amelyben az édességek élvezete a legjellemzőbb örömök közé tartozott.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Cukrászda