Díszkert linktár Díszkert linkgyüjtemény Díszkert linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Díszkert
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A legszebb kert
Szeretne Ön is a legszebb kert tulajdonosa lenni ?! Ebben az esetben a kezdeti lépteket már megtette ! Mi segítségére leszünk a kertje kialakításában ! Leírásokat találhat ,hogy és mint alakítsa kertjét. Amennyiben személyes megbeszélésre, konzultációra hív minket a helyszínt bejárva közösen tervezzük meg álmai kertjét. Így könnyebben tudunk Önnek árajánlatot is adni .
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bodakert Évelőkertészet
sziklakerti évelő dísznövények
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kertépítés, öntözőrendszerek
Bozsik Viktor kertépítő és okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Szeretek kertet építeni, öntözőrendszert telepíteni és tudok is. Tizenhat éve telepítek öntözőrendszereket és tartom karban azokat. Több száz öntözőt telepítettem már egész Pest megyében. Az öntözőrendszerek.hu oldalamon nem csak az öntözőrendszerek témájában de a kertépítés területén is hasznos információkat talál.
· Kovácsoltvas kerti elemek, szobrok
Kovácsoltvas kerti elemek készítése: kovácsoltvas szobrok, installációk, kő-fém szökőkút fémszerkezetei, kovácsoltvas növénytartó konzolok egyedi tervezése, készítése, restaurálása.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözőrendszer, öntöző
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· PalkovitsKert - Kerttervezés, kertépítés, öntözéstechnika
Kertépítés a kerttervezéstől a gyepszőnyeg és a kert öntözéséig. Sziklakert és kerti tó építés, gyepszőnyeg és automata öntözőrendszer telepítés.
  
Díszkert