Dísznövény linktár Dísznövény linkgyüjtemény Dísznövény linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Dísznövény
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Botanikai szakkönyvek
Az oldalon a Könyv-könyvek.hu online áruház botanika témájú könyvei tekinthető meg. Néhány cím a kínálatból: Szobanövények enciklopédiája, Kerti csodák
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Dísznövény Kereskedelem és Webáruház
Dísznövények ingyenes házhozszállítással
· Dísznövény öntöző
Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik. Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Öntöző, kertépítés referenciákkal, állandó akciókkal, és Bálint Gazda ajánlásával!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hungaroplant Kft.
Kínálatunkban szerepelnek: fenyőfélék, díszfák és cserjék számos fajtája földlabdás és/vagy konténeres kiszerelésben. Az évelők között sziklakerti, virágágyi növények, díszfüvek, mocsári és vízinövények szezontól függetlenül megtalálhatók. Szezonálisan ajánlunk egynyári ágyás- és balkonnövényeket, mediterrán fajokat. Különlegességünk az eredeti japán kerti bonsai fák forgalmazása. Kiegészítő kertészeti termékeink: földkeverék, tőzeg, szerves- és műtrágya, fenyőkéreg. Üllőn 5 ha-os területen folytatunk konténeres faiskolai termesztést. Itt Thuja, Picea, Taxus és Juniperus fajok, fajták továbbnevelésével illetve alakra nyírásával foglalkozunk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kertvarázs Dísznövényáruház
1999 nyarán hoztuk létre dísznövény árudánkat. Tevékenységeink a következők: dísznövény értékesítés; automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése; kerti tó és a hozzátartozó kiegészítők forgalmazása, kertépítési anyagok kereskedelme, és teljes körű kertépítés, kerttervezés. A dísznövényeink között megtalálhatók többek között a tuják, borókák, juniperusok, díszfák, díszcserjék, mocsári és vízi növények, mediterrán növények, sövény és kúszó növények, gyümölcsfák, bogyós termésű oltványok, szőlőoltványok, bokor és magastörzsű rózsák,sziklakerti örökzöldek, évelő és egynyári növények valamint fűszer és gyógynövények.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözőrendszer, öntöző
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Dísznövény