E-mail linktár E-mail linkgyüjtemény E-mail linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

E-mail
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A prosztatarák sokféle terápiája
A prosztatarák és a prosztatadaganat tünetei könnyen összetéveszthetők más betegségekkel. Például a jóindulatú prosztata megnagyobbodás is hasonló tünetekkel jár, ezért a gyakori vizelési inger és a medencetáji fájdalom, valamint a szexuális zavarok észlelése után mielőbb keressük fel az orvost! A prosztatarák kezelése igazán akkor lehet sikeres, ha már a betegség korai stádiumában elkezdődik a terápia. A műtét, a sugárterápia, a hormonterápia eredményességét egyaránt óriási mértékben növeli a korai felismerés, ezért a szűréseken is érdemes részt venni. A prosztatarák és prosztatadaganat tünetei, kezelése: Androvital.hu
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mit tegyünk ha árpa van a szemen
Mit tegyünk, ha árpa van a szemen? Szerezzünk be gyulladáscsökkentő kenőcsöt és szemcseppet, majd alkalmazzunk párakötést! Ennek a meleg kötésnek, borogatásnak a lényege, hogy a szem árpa hatására hamarabb megérik és hamarabb fog kifakadni. Egyszerre több is kialakulhat, amelyik a szemhéj belső felén jelenik meg, a látást is akadályozhatja és kellemetlen szúró érzést, könnyezést okozhat, ugyanakkor a látás képességét maradandóan nem tudja károsítani. A szem árpa, ha egyszer megjelenik, általában többször kiújul, ilyenkor már érdemes orvoshoz fordulni, aki antibiotikus kenőcsöt is elrendelhet.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nagydarab fájlok küldése egyszerűen
A Nagydarab egyszerre képes sok fájl egyidejű küldésére és fogadására. Akár 500 fáljt is képes egyszerre kezelni. A feltöltőnek mindezeket nem kell összecsomagolnia, elég, ha a megfelelő billentyűkombináció segítségével kijelöli a feltöltendő fájlokat. A címzettek egy kattintással letölthetik a zip formátumú fájlt, ami még kicsomagolásra vár.
  
E-mail