Édesség linktár Édesség linkgyüjtemény Édesség linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Édesség
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A gyümölcscukorról.
A gyümölcscukor a természetben is megtalálható és rendkívül egészséges, mellékhatásoktól pedig mentes.
· Almahab
Mindennap egy alma az orvost távol tartja!- mondja a közmondás, de csak akkor ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a remek gyümölcsöt. Az almában megtalálható az A-, B1-, B2-, C-vitamin, ásványi sók és nyomelemek ( pl. kalcium, foszfor, nátrium, klór, vas, magnézium, réz cink, kálium), szerves savak ( almasav ), pektin, ezek hatására az alma erősíti az izmokat és az idegeket, védi a májat és a gyomrot, tisztítja a vért, csökkenti a koleszterinszintet.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cukor helyett
Alternatív édesítő lehetőségek. Ezeket két fő kategória mentén csoportosítottuk, aszerint, hogy a szervezetnek szolgáltatnak-e energiát vagy energiamentesek. Mindkét csoporton belül kiemeltünk két édesítőt, mely véleményünk szerint megérdemli, hogy bővebben szóljunk róla, mert kiemelkedő tulajdonságokkal bír - ez a xilit és az eritritol.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Érdekességek a nyírfacukor előnyeiről.
A nyírfacukor egy olyan cukorpótló termék, amely a természetben is megtalálható. Kattints a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a xilit egészségügyi előnyeit.
· Eritritol, a természetes édesítőszer
Az eritritol egy természetes édesítőszer, melynek édesítőereje 60-80%-a a cukorénak, de grammonként csak 0,2 kalóriát tartalmaz. Glikémiás indexe 0, így nincs hatással az inzulintermelésre sem. Mindemellett fogbarát, és könnyen emészthető, ezért nem okoz a többi édesítőre jellemző hasmenést és egyéb tüneteket.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Juharszirup a természetes édesítő
A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz. Ráadásul a tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Könnyű csokoládéhab
Melyik gyerkőc, vagy akár felnőtt ne szeretné az édességet? Én nem tudnék olyat mondani, szerintem te sem. Egyetlen buli sem lenne igazi, egy kis nyalánkság nélkül. Íme egy könnyű és csokis édesség ötlet, amivel kedveskedhetsz számukra, akár csak egy nálatok töltött délutánon is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· vattacukor-hungary
Vattacukor és pop - corn készítése, kiosztása bármilyen zárt, vagy nyílt téri rendezvényen a vattacukor-hungary.eu csapatával. Megbízhatóság, gyorsaság, minőség, korrekt kiszolgálás, kulturált megjelenés, akciók, egyedi megállapodások, egyedi kedvezmények, csináld magad lehetőség. Bennünk csak kellemesen csalódhat. Sok - sok nagy színes, édes, kócos vattacukor és frissen sütött pop - corn. Nyami!
· Vattacukorextra
Rendezvényre, bulira, esküvőre, partira, kampányra Vattacukoretra. Kulturált megjelenésünkkel, minőségi, megbízható szolgáltatásainkkal mi is hozzájárulhatunk, hogy szeretteiknek, gyermekeiknek, vendégeiknek szerezzenek néhány édes pillanatot. Promóciós és ajándék vattacukrok elkészítését, kiosztását is vállaljuk. Előre megrendelt szolgáltatás esetén kedvezményes csomagjainkból választhatnak megrendelőink.
 
Édesség