Energia linktár Energia linkgyüjtemény Energia linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Energia
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A jövő energiája
Építőipari vállalkozásunk Bt. Formájában 2000-ben alakult és 2010-ben vált Kft-vé. A folyamatos tevékenységi kör bővülés következtében 2006-tól kezdtük integrálni a napenergia által termelt használati meleg víz előállítására és fűtésrásegítésre szolgáló napkollektor berendezéseket. A jövőbe mutató technológiák azonban nem csak az utóbbi néhány évben megjelent energiaválság következtében kezdtek minket foglalkoztatni. 1983-ban részt vettünk az első európai szolárház tervezésében és kivitelezésében (Franciaország, Chili Masarin). Az általunk kifejlesztett kísérleti melegvízkészítő napkollektor berendezésünkkel (Turde Sol) részt vettünk 1984-ben a világ első megújuló energiákat bemutató nemzetközi innovációs kiállításon (Knoxwill, USA). Cégünk Ars poétikája a folyamatos fejlődés és a legújabb technológiák alkalmazása a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Ennek köszönhetően 2009-re eljutottunk odáig, hogy úgynevezett nullenergiás házak tervezését és kivitelezését is vállaljuk, mely lehetővé teszi, hogy egy épület teljesen leváljon a közművekről.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Elemek olcsón-kis és nagyker
Elemek ( Duracell, AgfaPhoto, GP, Varta ) kis és nagykereskedése. Minőség és kedvező ár egyszerre!
· Energetikai audit
Energetikai audit az Újenergetika Kft-től. Tudja meg hol folyik ki kezei közül a pénz, takarítsa meg éves kiadásainak akár 20%-át!
· Energia gazdálkodás
Cosinus FI 98 Bt.
· Épületek energia auditja
energiatanúsítvány, energia audit, beszabályozás, megvalósíthatósági tanulmány
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Megújuló energia
Öko boltunkban több száz környezetbarát termékből válogathatsz, vagy megújuló energia felhasználásával kapcsolatban is találhatsz tippeket.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Napenergia
Napkollektor és puffertartály szerviz, szolár rendszerek karbantartása
· Nemzetközileg elismert étrendkiegészítők online webáruháza
Nemzetközileg elismert minőség jellemzi a Fitline étrendkiegészítőket. Garantált magas színvonalú termékek online webáruháza. Gyermekek,felnőttek, idősek és élsportolók egyaránt megtalálják az igényüknek megfelelő készítményt. Étrendkiegészítők széles választéka egyenesen Németországból! Ellenőrzött táplálék kiegészítők közül válogathatunk legyen szó fogyókúráról, diétáról, zsírégetésről vagy sportolásról. A Fitline termékek sejtszinten energizálnak egyedülálló hatásmódjuknak köszönhetően. Növelik a természetes úton való felszívódást. Magas hatásfokú illetve gyors eredményt érhetünk el ezen fogyasztó termékek használatával. Probiotikus termékeink segítségével helyreállítható az egészséges bélflóra, az emésztőrendszer vitalizálódik, a szervezet immunrendszere megerősödik. Fogyókúrázóknak kifejezetten ajánlott többek között a Fitline XXS kapszula,mely segít a fogkúrában és elősegíti a zsírégetést. Fogyózók számára sok más finom fogyasztó termék áll rendelkezésükre: a Gourmet Shakek többféle ízben kaphatóak, melyekkel a szervezete hozzájut minden súlykontrollt támogató összetevőhöz. Sikeres fogyókúra esetében válassza a CC-Cel kapszulát,mely nem csak zsírégetés ellen eredményes, hanem a narancsbőr elleni vívott harcban is barátunkké válik.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Silvanus - energiafűz, biomassza
A Silvanus Csoport szakemberei elkötelezettek a gyorsannövő fafajták biomasszaként való energetikai hasznosításában is, pl. aprítékként és szaporítóanyaguk termelésében, pl. fűz dugvány, és azok kereskedelmében. Európai ismertségüket saját nevelésű új fűz és akác fajták bevezetésében elért eredményeiknek is köszönhetik. A jövő találmánya az energiafűz, energiaakác és a biomassza energetikai hasznosítása ezen gyorsannövő fafajok nemesítése segítségével
  
Energia