Építkezés linktár Építkezés linkgyüjtemény Építkezés linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Építkezés
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 18.500 megvásárolható családiház terv
18.500 megvásárolható családiház terv
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 4Pénzes Kft.
Lakásfelújítás, gipszkarton szerelés, takarítás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A szerszám webáruház
Az Extol, Fortum kéziszerszámok és Heron áramfejlesztők Magyarországi importőre. Több mint 5000 szerszám raktáron, 48 órás kiszállítással az egész országban.
· ács,tetőszerkezet építés,díszelő tető
ács,tetőszerkezet építés,díszelő tető
· AQUABEST Épületgépészet
Víz-gáz-villany-fűtésszerelés, lakásfelújítás. tel: 30 451 5364
· aszfaltozás
Az aszfalt bitumen kötőanyagú, természetes és mesterséges adalékanyagokat, kőzúzalékot,homokot,illetve mészkőlisztet tartalmazó építőanyag. Az aszfaltot elsősorban közutak hajlékonyés félmerevpályaszerkezetének készítéséhez, valamint a talajvizek elleni védelemre,védőrétegként alkalmazzák az építőiparban. - Autóutak aszfaltozása AC 11 típusú hengerelt aszfalttal - Telephelyek aszfaltozása (normál igénybevétel esetén) AC 11 típusú hengerelt aszfalttal - Teherautók, nehézgépek által használt út építése K 22/F aszfalt + AC 11/F kopóréteg - Targoncák által használt felületek kiépítésekor AC-8/F tipusú hengerelt aszfalt - Sporpályák létesítés AC 8 vagy AC 5 típusú hengerelt aszfaltta (aszfaltoz?s k?zi terít?ssel)- Iskola udvarok aszfaltozása AC 8 vagy AC 5 típusú hengerelt aszfaltból - Járda aszfaltozás AC 8 vagy AC 5 típusú hengerelt aszfaltból
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Befújásos tetőszigetelés.
Kattints bátran a honlap linkjére és ismerkedj egy új technológiájú szigetelő anyaggal, amelyet Magyarországon a Kimmel Insulation Kft. forgalmaz. A befújható és éghetetlen kőzetgyapotot egyre több tetőszigetelés esetén használják.
· Beltéri falfesték
Mindenki örülne, ha fűtés számlája kevesebb lenne, ha falai nem lenének hidegek télen, nyáron lakása nem forrósodna fel. A pára lecsapódásról nyirkos penészedésről nem is beszélve. A beltéri hőszigetelő festékünk minden problémájára hosszan tartó megoldást kínál, és még klímát sem kell vásárolnia egy festéssel szép tiszta kellemes klímájú lesz otthona.
· Burkolás Profiburkoló
Profi burkoló 1800ft/nmtől 06-30-857-08-63. Felújítás kőműves munka festés átalakítás vízszerelési munkállatok,állunk rendelkezésére GARANCIÁVL!!Szakemberekkel!! 06-30-857-08-63.
· Burkoló
Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a legjobb burkoló kiválasztásához. Ezenkívül burkolási tippek és különböző burkolási típusok is megtalálhatóak az oldalon.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cirkó-Gáz-Vízszerelő
06(30)630-7862 cirkófűtés, épületgépész, tervezés, szerelés, cirkó, bekötés, felszerelés, kiépítés, fűtésszerelés, fűtésszerelő, gázszerelés, gázszerelő, gáztervezés, gáztervező, központifűtés, lakásfelújítás
· Családi ház tervezés
A Planit 2000 Építészstúdió a '90-es évek közepe óta készíti - elsősorban Budapesten és környékén - lakó-, iroda-, és egyéb házak építészterveit, számítógépes és hagyományos feldolgozással. Stúdiónk profiljába - a konkrét engedélyezési és kiviteli tervek magas szintű elkészítésén túl - beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.
· Csempe
A házfelújítás mindig nehéz, mivel hosszútávra szóló jó döntéseket kell meghozni otthonunkról, amiben most segít az OtthonDepo.
· Cserepeslemez
Ha építkezik, vagy tetőfelújításba kezd, indítsa a böngészést nálunk! Jól járhat, ha nálunk vásárol, hiszen tetőjének felújításánál nem csak a tetőt fedő anyagon lehet pénzt megtakarítani: cserepeslemez használatával kisebb a tető súlya, ezáltal nem feltétlenül szükséges a szerkezet teljes cseréje sem. Alapanyagaink színmintái a RAL színskála nagy részét lefedik, így nem okoz gondot, ha épületének homlokzatával harmonizáló színű cserepeslemezt szándékozik megvenni. Cserepeslemez gyártás és kereskedelem az ország szívében. A cégünk által gyártott és Ruukki cserepeslemezeinkkel azonnal kiszolgáljuk ügyfeleinket, termékeink szállítását országszerte vállaljuk. Legyen szó tetőfelújításról, vagy teljes tetőcseréről, ránk számíthat. Cserepeslemezeink első osztályú, horganyzott acélból készülnek, így teherbírásuk igen nagy, ránézésre pedig alig keverhetők össze a normál cseréppel. Cserepeslemez tábláink igény szerinti hosszúságban készülnek, kb. 1200 mm fedési szélességűek, maximális hosszuk pedig 550 cm - 600 cm is lehet. A megrendelt hosszúságban elkészített cserepeslemez táblánként szerelhető a tetőlécekre, amivel sok időt és munkát spórolhatunk meg a tető fedése alatt. A cserepeslemez nem csak kedvezőbb árú, mint a hagyományos tetőfedő anyagok, de tekintélyesebb szerkezeti átalakítás, megerősítés nélkül is felhelyezhető a tetőre: elég mindössze néhány tetőlécet lecserélni, hiszen súlya egészen könnyű.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Duralbau szárazépítési szaküzlet
Építkezik? Nézzen be hozzánk! Hatalmas gipszkarton, profil, álmennyezet, szigetelés, kiegészítő választék az üzletünkben!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Energetikai Tanúsítvány
Ha az épület vagy létesített építmény védett természeti területen áll, vagy olyan tájon amely a világörökség részét képezi, nem kell energetikai tanúsítványt készíteni hozza. Ha maga az épület műemlék, vagy helyi védettség alatt áll, akkor sem
· Építőipari szerszámok
Extol kéziszerszámok, szerszámok 15 éve vannak jelen a magyar szerszám, kéziszerszám piacon és megbízhatóságuk és jó ár-érték arányuk miatt közkedveltek a szerszám családok között. Ajánlhatóak cégeknek karbantartási munkákra, vagy akár a ház körüli barkács munkákra is. Kőműves,faipari,építőipari,festő szerszámok.
· Épületautomatika
Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Faházak gyártása
Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt minőségi, környezetbarát faházakat, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket: Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Olaszország, Magyarország, Románia stb. Erdélyi, székelyföldi székhelyű vállalkozásunk a székely faházak hírnevét igyekszik továbbvinni. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez.
· Faházak gyártása
Erdélyi, székelyföldi székhelyű vállalkozásunk a székely faházak hírnevét igyekszik továbbvinni. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja.
· Falszigetelés
Ha megunta, hogy mindig nedves falak között él, látogasson el weboldalunkra. Modern módszereinkkel könnyen segíthetünk a problémáján. A cégünk által kifejlesztett technika megakadályozza, hogy a talajvíz lakásába jusson, ezzel tovább rongáva azt. Többéves tapasztalatunkkal gyors és precíz munkát végzünk a képzett szakembereinkkel. Már számos helyen sikeresen oldottunk meg, új technikánkkal, hasonló problémákat.
· Festék-hőszigetelés egyben
Festék, kültéri és beltéri falfesték hőszigetelő hatással. Épületét nyáron óvja a felmelegedéstől, télen a hőveszteségeket csökkenti. Az akár 40% energiamektakarítás mellett, meggátolja a penészesedést, szabályozza a páratartalmat.
· Festés
Amikor arról olvasunk, energiamegtakarítás, elsősorban a szigetelés jut az eszünkbe. Ily módon szeretnénk a költségeket csökkenteni. A drága energia helyett a lakásfelújítást választjuk
· Földmérő Mérnökiroda
Épületfeltüntetés, telekalakítás, kitűzés. Változási vázrajzok, térrajzok. Földmérő Mérnökiroda
· Fugázás a medencénél
Válassz a medence fugázáshoz Mapei fugákat és sokáig megőrizheted a medencét szépségét és higiéniáját!
· Fúrógép
Fúrógép
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· GAMOVEX építőipari szolgáltatások
Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan, kulcsrakészen, a legkedvezőbb feltételekkel! Mindent egy kézből: Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a falak színét, vagy a berendezést. De ha szükséges, mi ezt is megoldjuk Ön helyett. Cégünk rövid határidővel, magas színvonalon vállal ingatlan értékbecslést az ország egész területén. Gyors és hathatós segítséget tudunk nyújtani ingatlanvásárlási és hasznosítási döntései megalapozásához. Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk!
· Garázskapu
Tudástárunkban részletesen foglalkozunk az egyes garázskapu fajták bemutatásával, nyitásának, működtetésének, automatizálásának leírásával, továbbá értékes és megszívlelendő javaslatokat adunk a garázskapu megvétel és a garázskapu beépítés tárgykörében is. Mivel az esztétikum és a praktikusság szempontjából óriási jelentőséggel bír, hogy milyen döntést hozunk, garázskapu beszerzés előtt amennyiben módunkban áll tájékozódjunk lehetőségeinkről, feltétlenül kérjünk segítséget hozzáértő szakembertől.
· Garázskapuk
Garázskapuk. Hörmann garázskapu megoldások az egész Ország területén.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hektargeo - Földmérés
Keszthelyi székhelyen több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, földmérési (geodéziai) munkarészek elkészítése Zala, Vas, Veszprém, Somogy és Tolna megyében valamint a Balaton teljes vonzáskörzetében, igény szerint földhivatali ügyintézéssel egybekötve.
· Homlokzati hőszigetelés
A hideg és nedves falak problémáját egy megfelelően kivitelezett homlokzati hőszigetelés évtizedekre megoldja. Akár új házat építünk, akár a régit szeretnénk felújítani, a külső vagy belső szigetelésen nem érdemes spórolni. Hiányában ugyanis az épület állaga komolyan leromolhat, mivel nincs, ami védje az időjárás viszontagságai, az állandó hőingadozás ellen. A homlokzati szigetelés körülveszi a falakat, megszünteti a hőhidakat és megakadályozza, hogy a hideg levegő a belső falakig eljusson és áthűtse az épületet. Egy modern homlokzati hőszigetelő rendszer hosszútávon jelentős megtakarítást eredményez és biztosítja otthonunk kellemes belső klímáját.
· Hörmann bejárati ajtó
Bejárati ajtó a Hörmanntól
· Hőszivattyú
A hőszivattyú működési elve gyakorlatilag megegyezik a hűtőszekrénnyel csak technikailag "ki van fordítva".
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Infrapanel|Infrafűtés|Elektromos fűtés
Társaságunk infrapanel gyártással, valamint infrafűtés, elektromos fűtés szerelési tartozékainak forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Miért éppen minket válasszon? Mert mi gyártjuk, és nem csak forgalmazzuk az infrapaneleket. Az adott helyiség hő szükségletének megfelelően annyi panelt kínálunk Önnek amennyire szüksége van. Minőségi Magyar terméket kínálunk korrekt áron. Bármikor kérheti segítségünket és mi 24-órán belül megválaszoljuk azt. Belátható, 10 év korlátozás nélküli garanciát vállalunk infrapaneljeinkre, de tudjuk, hogy paneljeink több generációt is képesek tökéletesen kiszolgálni!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kazán Kereső Webáruház
Fázik, vagy csak szeretne alternatív fűtési rendszert otthonába? Esetleg kandallóra is szüksége lenne? A Kazán kereső online áruház kitűnő választás, hiszen áruházunkban kiemelkedő termékskálán vásárolhatóak kombi kazánok, fűtő kazánok, pellet kazánok, vízmelegítők és bojlerek egyaránt. Mindezen felül webáruházunkból beszerezhetőek kandallók, konvektorok, napkollektorok.
· Kémény fej átépítés
Cégünk 1994 óta foglalkozik épületgépészettel, épületfelújitással. A kéménybélelést,kéménymagasítást és szerelést, légtechnikai rendszerek kiépítését tekintjük fő profilunknak
· Kertépítés, kertfenntartás
Teljeskörű kertépítés és kertfenntartás!
· Kovi-kő Térkőgyár
Térkövek, járdalapok, betonelemek gyártása és forgalmazása
· Kőhomlokzat Kft. - kőburkolat kivitelezés gyorsan és szakszerűen.
Kattints a honlapra és ismerd meg részletesen a Kőhomlokzat Kft. szolgáltatásait és referenciáit. A cég 13 éve foglalkozik kőburkolatok kivitelezésével, amely egyre kedveltebb lakossági körökben is, nem csupán nagy projekteknél. A kőburkolatok igény szerint kültérre és beltérre is kivitelezhetők. Kattints a részletekért a honlapra!
· Könnyűszerkezetes építkezés
Ha új házat szeretne építeni, és érdeklik a hagyományos technikát felváltó újdonságok, mint az acélszerkezet, szendvicspanelek, keressen fel minket bátran és kérjen tanácsot. Számtalan embert tudtunk már meggyőzni, hogy a könnyűszerkezetes építkezés sokkal gyorsabb, és megbízhatóbb, mint a tégla. Látogasson el oldalunkra és olvassa el a tanácsainkat, vagy tegye fel kérdéseit!
· Kreatív Burkoló
Professzionális hidegburkolás körültekintő hozzáállással, a legapróbb részletekig egyeztetve a megrendelővel.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakásfelújítás
Kőműves, szobafestő mázoló munkák
· Lakatos munkák
Lakatos munka, zárszerelés, zárnyitás, hevederzárak szerelése. Ajtónyitás most kedvezménnyel. Lakatos munkák Budapesten és a környékben.Lakatos munkák alatt itt elsősorban a biztonsági rácsokat, kapukat, és kisebb munkálatokat kell érteni, melynek szükségessége szintén a biztonság témakörébe tartozik.
· Lakatos munkák
A gyártásokat jól felszerelt műhelyünkben végezzük, korszerű technológiák és gépek alkalmazásával , hogy munkáinkat a legjobb minőségben készíthessük és a helyszíni szerelés okozta kellemetlenségeket a minimálisra csökkentsük.
· Lapostető szigetelés - Cavus Center Kft
Cégünk a klasszikus lapostető szigetelés kivitelezésén kívül vállalja az egyéb tetőszigetelési, erkély és terasz, valamint zöldtető szigetelési munkálatok tervezését és kivitelezését is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Makita véső-bontókalapácsok
Makita véső-bontókalapácsok a Makita szerszám webáruházban. Az oldalunkon megtekinthetik az újonnan feltöltött Makita, szerszám akciónkat.
· Megaprofil szendvicspanelek
Amennyiben egyszerűen, olcsón és gyorsan szeretne új csarnokot építeni, keresse fel a Megaprofil Magyarország Kft. telephelyét. A sok éves tapasztalat a garancia az itt forgalmazott acél építő elemek minőségére. Csak kizárólag kifogástalan állapotú, minden esetben galvanizált acél szerkezetet használunk termékeink előállításához, megnövelve ezzel az élettartamukat. Minden terméket egyedi méretben, a megrendelő igényeinek megfelelően állítunk elő. Amennyiben régebbi épületét szeretné megjavítani, vásárolhat nálunk tető és hőszigetelő elemeket, cserepes lemezeket a tető szigeteléséhez, felújításához.
· Mixerbeton rendelés
Mixerbeton forgalmazás és pumpa rendelés Budapesten.
· Műanyag ablakok
Műanyag nyílászárók forgalmazása és beépítése
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nap-Lak családi ház tervezés, kivitelezés
Nap-Lak családi ház és társasház tervezés, generálkivitelezés, felújítás, felelős műszaki vezetés, ingyenes szaktanácsadás és árajánlat készítés Csiky Botond építészmérnöktől.
· Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház
Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is! Megoldást nyújtunk lakás, családi ház, középület és ipari épületek nyílászáróinak cseréjére vagy új beépítésére. Rövid határidővel, közvetlenül a gyárból. Az ajánlatkérés ingyenes.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ötletek Építkezőknek
Építkezel, felújítasz? Dühöngés elleni megoldásainkat, hasznos ötleteinket keresd az Építkezők Blogjában.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Palatető javítás, felújítás bontás nélkül!
Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek , beáznak , felújításra szorulnak, erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást az osztrák VILLAS cég color szigetelőanyagával. Ez az eljárás a tetőfelújítási eljárások közül a legköltséghatékonyabb, esztétikus, beázásmentes és 12 év írásos garanciát vállalunk rá!
· Panelszigetelés és tetőszigetelés.
A honlap segítségével megismerhetjük a Kimmel Insulation építőipari céget, amely a befújható kőzetgyapotot használja a panelszigetelésre és a tetőszigetelésre.
· Passzívház
Passzívház egyenlő extrém energiatakarékosság
· Passzívház építés
A passzíház építés környezettudatos megoldás, ráadásul még a téli fűtésszámlákat is drasztikusan lecsökkenti! Nincs is ennél jobb megoldás!
· Passzívház terv, tervek, készterv
Minősített passzívház terv, tervek költséghatékonyan - egyedi passzívház tervezés is!
· Prizma Földmérő Kft Debrecen
Teljes körű földmérés, földhivatali ügyintézés.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Sloopwerkzaamheden in Leiden
Sloopwerkzaamheden in Leiden. Met jarenlange ervaring en een grondige vakkennis zijn wij u graag van dienst met uiteenlopende soorten sloop- en opruimwerkzaamheden in en om het huis. Werkzaamheden: Slopen van keukens, badkamers, garages, tuinhuisjes, schuurtjes, bruggen, schoorstenen. Wij zijn werkzaam in heel Nederland door de week of in het weekend. Mocht u meer informatie willen ontvangen of een vrijblijvende offerte willen aanvragen, neem dan contact met ons op.
· Szakilicit.hu Ha szakembert keres!
Találja meg szakemberét, egyszerűen, kényelmesen és olcsóbban!
· Szakilicit.hu Ha szakembert keres!
Találja meg szakemberét, egyszerűen, kényelmesen és olcsóbban!
· Szerszám nagykereskedelem
Madal Bal szerszám nagykereskedelem, több mint kétezer szerszám közvetlenül a gyártótól.Építőipari,kőműves,festő szerszámok nagy választékban. Az Extol, Heron és Fortum szerszámok Magyarországi kizárólagos forgalmazója.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tanácsok építkezéshez a Léta-Ker Kft.-től
Építkezéshez és felújításhoz vásárolt építőanyagok hosszú éveken keresztül helyt kell állniuk! Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker Kft. munkatársai szívesen segítenek a tervezésben, adnak szakmai tanácsokat és kiváló minőségi építőanyagok széles választékával várnak pécsi telephelyükön. Termékkínálatuk megtekintéséhez látogass el a weboldalra, vagy személyesen az üzletükbe.
· Tetőablak
Tetőablak most díjmentes beépítéssel illetve tetőablak cserével. Az árak már tartalmazzák a fából készült schindler tetőablakot vagy műanyag felületű tetőablakot illetve a hozzájuk tartozó burkolókeretet és a munkadíjjat. A munkánkra természetesen garanciát vállalunk. Több éves szakmai tapasztalattal biztosítjuk a magyar schindler tetőablakok beépítését és régi tetőablakinak lecserlését most extra kedvező áron. Pár napon belül kivitelezhető a Beépítés vagy a csere. Beépítés esetén lehetősége van a tetőablakhoz tartozó rolók megvásárlására is szintén kedvező áron. Tervezzen velünk vállaljuk a tetőablakcsere utáni belső burkolat helyreállítását is mivel ezzel számolni kell a tetőablak cseréjének esetén. Tetőablak díjmentes munkadíjjal.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· urológia
urológia
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Válaszfalak gyártása
Válaszfalak tervezése, méretre gyártása, igény szerint beszereléssel. Mindezt rövid határidővel, garanciával. Kérd ingyenes árajánlatunkat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· www.redony.hu
"Az eltelt évek során a ""házilagos kivitelezésű"", illetve mindenhez értő, mindenki ""Józsi bácsi""-ja, mint a megbízható kőműves vállalkozó által épített családi házak és nyaralók nem éppen pozitív tapasztalatai íratták meg az alábbi pár sort, talán mindannyiunk okulására, hiszen az okos ember más kárán tanul. De végülis mikor szigetelünk, hol és mivel? Kezdjük a házunk alatt és folytassuk végig a tetőig."
  
Építkezés