Építőipar linktár Építőipar linkgyüjtemény Építőipar linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Építőipar
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A befújható kőzetgyapot tulajdonságai és jellemzői.
A honlapon a befújható és éghetetlen kőzetgyapot jellemzői ismerhetőek meg. Magyarországon a Kimmel Insulation Kft. is ezt a nagyszerű anyagot használja a tetőszigetelések során.
· A Doctus Vill. Villanyszerelés
Villanyszerelés Budapesten és környékén!
· A Ytong áruház tégla és falazóelem
A Ytong áruház tégla és falazóelem forgalmazásával foglalkozik, nézze meg készletünket. Ytong elemek a meglevő tartószerkezeteket kevésbé terhelik, így felújításhoz, bővítéshez is kiválóan alkalmas. Olvasson termékeinkről, részletes bemutatás mellett, akár egyedi árajánlatot is kérhet tőlünk. Szakembereink azonnal válaszolnak kérdéseire. Kiemelt ajánlatainkért tekintse meg internetes portálunkat. Akár az ország bármely területére meg tudjuk oldani a kiszállítást.
· Akciós zsindely kereskedelem
SHINGLAS Magyarország Kft
· AQUABEST Épületgépészet
Víz-gáz-villany-fűtésszerelés, lakásfelújítás. tel: 30 451 5364
· Árajánlat készítő program ingyen
Az építőipar területén eligazodni nehéz feladat, de minden építőnek érdekében áll, hogy csökkentse a kiadásait. Ennek értelmében spórolnának többek között az árajánlat készítésnél, és keresnek egy ingyenes árajánlat készítő programot, de valószínű, hogy éppen ebben nem érdemes spórolni! Az ingyenes alkalmazások legtöbbször próbaverziók, a szolgáltatások korlátozott körével. Esetleg olyan programok, amelyek megfelelő minőségéért a program gazdája nem tud felelősséget vállalni. Az építkezés sokrétű folyamat, amiben a legapróbb eltérések is számítanak a végösszegnél. Válasszon olyan programot, amelyben bízhat! A Terc Kft. ilyen programot kínál.
· Aszfaltjavítás
Útfelújítás,kátyúzás, aszfaltozás mesterfokon az egész országban. Új generációs minőségi hőtechnológiai módszerrel dolgozunk, mely Amerikából származik, több mint 30 éves múltra tekint vissza és sokkal környezetbarátabb tulajdonságokat mutat többi technológiánál. A rossz aszfaltot újrahasznosítjuk, és vissza aszfaltozzuk, valamint nem hagy repedéseket, sem éleket az aszfalton, a környezeti hatásoknak kitűnően ellenáll, és mindez jelentősen megnöveli az aszfalt élettartamát. Folyamatos fejlesztések mellett dolgozunk. Asphalt infrared technológiának köszönhetően egy kátyú 15-18 perc alatt eltüntethető akár télen is! Munkánkra három év garanciát vállalunk!Nincs hangos aszfalt vágás és törmelék elszállítás, a forgalom a munkavégzés után azonnal visszaállítható. Munkáink országszerte és külföldön is megtalálhatóak, egy megelégedett vendégkörrel rendelkező cég vagyunk. Referenciáink: autópályák, repterek stb.Várjuk az Ön megrendelését is!
· Aszfaltozás Térkövezés
Cégünk megalapítása után a fő profilunk az aszfaltozás volt, de mára már lehetőségük van az alábbi szolgáltatások igénybevételéhez is : Mart aszfaltozás, Térkövezés, Öntött aszfaltozás, Hengerelt meleg aszfaltozás, Betonozás, Kátyúzás.
· Autódaru, daruzás
Vállaljuk csarnokok, ipari raktárépületek szereléséhez, családi és társasházak építésénél az építőelemek daruzását, raklapos és ömlesztett áru emelését, ipari gépek szállítását, oszlopok állítását, tartályok szállítását,és egyéb daruzási feladatokat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bádogozás
Boda Szak-ért Kft. Lakhegy
· Bejárati ajtó
A megelőzés okosabb dolog, mint baj utólagos orvoslása, ebben mindannyian megegyezünk. Ezért lenne jó egy új bejárati ajtó, a régi rozoga ajtód helyére!
· Betonozás - aszfaltozás
Cégünk legnagyobb erőssége a betonozás és az aszfaltburkolás.Egy nap 400 nézetméternyi területet is leaszfaltozunk.Ezenkívül foglalkozunk még földmunkával és épületbontással is. Széleskörű referenciáink bizonyítják rátermettségünket.
· Bontott tégla
Bontás a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb épületekig! Ha szakszerű kivitelezést keres alacsony árakon, hívjon minket! Bontás keretében vállaljuk elavult közművek - víz-, gázvezetékek - eltávolítását, öreg fák gyökerestől való kifordítását, teraszok, járdák felszedését és kizárólag tetőszerkezetek eltávolítását is. Megrendelőink számára elkészítjük a terveket és beszerezzük a szükséges engedélyeket, biztosítjuk a törmelék elszállítását és a tereprendezést is. A bontás során a legkorszerűbb gépeket használjuk, illetve kézi megoldásokat alkalmazunk az egyes építőanyagok (pl. bontott tégla, tetőcserepek) újrafelhasználása érdekében.
· Burkolas-mester
Budapesten és környékén, vállalok mindennemű hideg burkolást, burkoló munkát. Természetesen a szükséges kőműves, vízszerelő, festő, villanyszerelő is vállalom.
· Burkolat készítése
Felújítanád a lakásodat de nem tudod, melyik szobába milyen színű és anyagú burkolat illik? Vállalunk Szőnyegburkolat, Laminált padló, PVC padló elkészítését Budapesten és környékén. Kérd INGYENES szaktanácsunkat lakásod burkolatainak kialakításában, mi minden egyedi kérésedet teljesítjük a választott burkolat elkészítésekor! Árainkat itt megtekintheted: http://burkolasbudapest.eu/araink/ vagy fel is veheted velünk a kapcsolatot: http://burkolasbudapest.eu/kapcsolat/
· Burkolat készítése Fóton
Felújítanád a lakásodat, de nem tudod, hogy milyen színű burkolat harmonizál a szobához, mi segítünk. Ha Fóton laksz kérd INGYENES tanácsadásunkat, és együtt kiválasztjuk a megfelelő burkolatot, lehet az Laminált padló, Szőnyegpadló vagy PVC burkolat. Árlistánkat itt tekintheted meg: http://burkolasbudapest.eu/araink/ de fel is veheted velünk a kapcsolatot: http://burkolasbudapest.eu/burkolas-foton
· Burkolat készítése Szentendrén
Felújítanád a szentendrei lakásodat, de nem tudod, hogy milyen színű burkolat harmonizál a szobához, mi segítünk. Ha Szentendrén laksz kérd INGYENES tanácsadásunkat, és együtt kiválasztjuk a megfelelő burkolatot, lehet az Laminált padló, Szőnyegpadló vagy PVC burkolat. Árlistánkat itt tekintheted meg: http://burkolasbudapest.eu/araink/ de fel is veheted velünk a kapcsolatot: http://burkolasbudapest.eu/burkolas-szentendren
· Burkoló mester
Kisebb felújítási munkákat vállalok: fő tevékenység a burkolás, de a kapcsolódó kőműves, festő, víz és villanyszerelő munkákat is vállalom.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· CS+P BT
Szigetelés,Festés
· Családi ház építés
A családi ház építés ma már nem annyira mindennapos elképzelés, ha az otthon fogalma felmerül, mint régen. pedig megfelelő és szakszerű kivitelezéssel a családi ház építés gazdaságosan kivitelezhető. Különösen, ha nagycsaládos ingatlantulajdonosról van szó, különösen ajánlott, hiszen a nagy tér, a hatalmas kert igen vonzó tud lenni, ha gyermekekről van szó. Azonban igen pontos és precíz folyamat egy családi ház építése. Alaprajz, -az elképzelések és igények szerint, külső belső kivitelezés. Ha a családi ház építés minőségileg van kivitelezve, méltón fogja az otthon kifejezést hordozni. Válassza a Special Ingatlan kft. szolgáltatásait, és bízza családi háza építését a profikra.
· Csarnoképítés
Csarnoképítés, könnyűszerkezetes csarnok építés költségtervezéssel, műszaki tartalom optimalizálással
· Csempe
A házfelújítás mindig nehéz, mivel hosszútávra szóló jó döntéseket kell meghozni otthonunkról, amiben most segít az OtthonDepo.
· Csempevágó
A Zuggó és Fia Egyéni Cég 1979-ben alakult Magyarországon. Első saját fejlesztésű gépét - a padlóburkolólap- és csempevágó gépet - immáron negyed évszázada gyártja. Ez a termék 1983-ban szabadalmat kapott, az 1992. évi Budapesti Nemzetközi vásáron pedig Invenció díjat nyert. A csempevágó gép sokáig egyedülálló volt a magyar piacon. A piaci igényeknek megfelelő, folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma is keresett munkaeszköze az építőiari vállalkozóknak. A vállalkozás 1993-ban kifejlesztette a betontérkő roppantó gépét, amelyet azóta szintén folyamatosan gyárt. VG golyóscsapágyas csempevágó, burkolólapvágó A legkeményebb fagyállók, gránitörleménybõl készült greslapok vágása is könnyedén és biztonságosan történik. 60 cm vágási hosszúság felett megújult, egyedülálló mérõ-szögmérõ berendezéssel, valamint szivacs helyett rugóslap megtámasztással. A VLY és a LY33 gépekkel néhány másodperc a lyukasztás csempén és mázas padlóburkolólapon. A lyukasztó gépek ø36 és ø60 mm-es lyukat lyukasztanak. A szuper erõs jó minõségi gépeket szinterezett felületvédelemmel és metamid sikló, valamint a VG típusoknál 8 darab golyós csapágygyal láttuk el.
· Cserépkályha, kandalló készítés
Szeretné élvezni a meleget télen is? Akkor válasszon minket! Egyedi, professzionális kialakítású fűtőberendezések építésével foglalkozunk, szakmai tapasztalatunkat számos fotó fémjelzi. Látogasson el weblapunkra, és győződjön meg róla saját szemével! Szolgálhatunk nyílt, illetve zárt tűzterű kandallóval, beépített vagy hordozható kivitellel, szilárd, valamint gáztüzelésűvel. Mi megoldjuk a kandalló-kérdést! Forduljon hozzánk bizalommal, és mi megháláljuk azt elképzelései megvalósításával!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Daru Daruzás
Gólyadarus autóinkkal, toronydaruinkkal állunk rendelkezésükre. Darukapacitás szerinti kategóriákban ön is megnézheti, kiválaszthatja daruinkat a kívánt feladat elvégzéséhez. Látogasson el oldalunkra és megtudhatja, hogy egy-egy darusautó, ill. daru, milyen daruzási paraméterekkel rendelkezik. Rendelkezünk a darukra szerelhető emelő kosárral is , így segítségükre lehetünk a magasban végzendő munkáknál.
· Daruzás építkezésen
Daruzás sok éves tapasztalattal.
· DESIGN FUGÁK A FÜRDŐBEN
A design fugák segítségével a fürdőszoba stílusának mindössze a fantáziánk szabhat határt! Összegyűjtöttünk néhány igazán kreatív fugázási tippet!
· Digitalbau Építőanyag Webáruház
Építőanyagok, aljzatkiegyenlítők, fugázók, ragasztók, esztrich, alumínium, klinker burkolatok, sárgaréz, vörösréz széles választéka webáruházunkban.
· Duralbau szárazépítési szaküzlet
Nálunk mindent megtalál ami a gipszkartonozáshoz kell! Olvassa el cikkeinket, nézze meg áruinkat!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Egyedi cserépkályha készítés
Úgy érzi, hiányzik valami az otthonából? Csak egy lépés választja el Önt a megoldástól. Keresse fel honlapunkat, ahol rendelkezésére állnak referenciáink, elérhetőségeink, valamint néhány információ az általunk készített kandallókról, kályhákról. Oda érdemes cserépkályhát, téglakályhát beszerelni, ahol télen egyfolytában fűteni kell a lakást, hiszen a kályhával történő fűtés így lesz gazdaságos. Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk dűlőre jutni a kandalló-kérdésben!
· Egyedi zuhanyfalak beszereléssel
Egyedi tervezésű zuhanyfalak gyártása rövid határidővel, garanciával. Igény szerint beszereléssel. Kérj ingyenes árajánlatot
· Építkezés, felújítás
Nagybau-PROFI Építőipari Kft.
· Építőanyag-tüzép Balatonlelle
Építőanyag kereskedés, tüózép telep Balatonlellén. Minőségi építőanyagok, vevőközpontúság. Honalpunkon hasznos cikkek építkezőknek.
· építőipari generálkivitelezés
építőipari generálkivitelezés, felújítás, bontás, műszaki vezetés,
· Építőipari költségvetés készítő alkalmazás - TERC V.I.P.
Építőipari költségvetés-készítés programmal - TERC V.I.P.
· Építőipari szakmai tanfolyamok - Drégelyvár.
Szeretnél szakmai tanfolyamokon részt venni és igazi férfias szakmát tanulni? Itt a lehetőség.
· Építőipari tanfolyamok.
A honlapon a sok tanfolyam között építőipari tanfolyamokat is találunk. Jelentkezz bátran még ma.
· Éptár tüzép és építőanyag kereső
Építészeti és építőipari weblap, ahol az építőanyag és tüzép kereső mellett építész portfóliók is megjelennek. Továbbá építészeti program és ArchiCAD termékkönyvtár letöltéseket is igénybe vehetünk.
· Épületautomatika
Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.
· Épületbontás - Bobcat munkák - Gépi földmunka
Mindenfajta építőipari földmunka Bobcat-tel: gépi földmunka, tereprendezés, árokásás, bontás, alapásás és pinceásás bobcat géppel.
· Épületek külső és belső árnyékolása, árnyékolók automatizálása.
Árnyékolástechnika - redőny, napellenző, szúnyogháló
· Estrich betonozás a Léka Estrich Kft.-től
Cégünk estrich betonozással foglalkozik, ezen kívül vállalunk aljzatbeton készítést, illetve szállítmányozást (osztályozott sóder- és cementszállítás) is. Látogasson el honlapunkra és ismerje meg az estrich betonozás technikáját képekben, vagy Árak és Szolgáltatások lapunkon végezzen árkalkulációt vagy kérjen árajánlatot. Cégünk ipari igényeket is kielégít.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Falszigetelés
Utólagos vízszigetelés, falszigetelés. Megoldást nyújtunk a vizes nedves falak ellen. Új injektálásos szigetelési eljárással megszüntetjük a falak vizesedését. A vizes fal nem csak az épületre káros hanem az egészségre is, ezért fontos hogy az épület falai száraz penészmentes legyen.
· Felfedhő - Ne a kerted fűtsd !
Épület termográfia Törökbálint és környéke ingyenes kiszállás. Szívárgás és dugulás keresés. A hőszigetelések állapota. Gépészeti ellenörzés. Hőtérkép, hőfotózás, hőkép készítés.
· Festék - hőszigetelő hatással
Festék, hővédelem egyben. Festék módjára felvihető hőszigetelő hatású bevonat, amely kültéren, beltéren egyaránt alkalmazható. A festékben lévő kerámiagömbök visszaverik a hőt, így télen a meleg bent, míg nyáron kint marad. A hőszigetelő hatáshoz párosul a speciális kötőanyag, mely szabályozza a helységek páratartamát, ezáltal meggátolja a penészesedést.
· Festék és hőszigetelés
Professzionális festékünknek köszönhetően tökéletes klímát teremthet otthonában. penész gátló védőfestékünk meg akadályozza hogy a penész előforduljon otthonban. Protektor védőfestékeinkről olvashat továbbá weboldalunkon ! Bő választék a tökéletes otthon érdekében!
· Forgalomtechnika szerelés
Vállalatunk az ország egész területére kiterjedve vállal útburkolat festést, KRESZ tábla készítést és forgalomtechnika kiépítést. A megrendelések teljesítésénél fontos szempont a minőség, hogy eszközeink tartósan szolgáljanak rendeltetésszerűen.
· Földmunka
Földmunka, bontás
· Földmunka
Gépi földmunka, épületbontás
· Földmunka minikotróval-Szombathely
Földmunka minikotróval-Szombathely Telefon: 06-30-854-2323 www.vasifoldmunka.hu
· Fűnyírótraktor
Makita fűnyírótraktorok széles választéka kedvező árral kombinálva.
· Fürdőszoba üzlet - Zuhanykabin, kád
Fürdőszoba bútorok, kellékek felszerelések széles választéka
· Fűtésszerelő
Fűtésszerelés Fűtésszerelő Központi fűtés szerelés Központi fűtés szerelő
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Geodézia
Geodézia, földmérés és építési technológia Budapesten.
· Gépi földmunka Konténeres szállítás!
Gépi földmunka:alap,pince,árokásás,tereprendezés,betontörés, lábazat feltöltés,sávalap készítés,pincetömb kiemelés. Konténeres szállítás:föld,homok,sóder,termőföld,törmelék,nem veszélyes hulladék,építési sitt sszállítás,konténer kihelyezés. Tevékenységi terület Borsod megye Miskolc és környéke.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· HÁsZ Építőipari Kivitelező
Cégünk 1991-ben alakult kisvállalkozás Szabó Balázs okleveles építőmérnök vezetésével. Építőipari kivitelezések, alapozások és kisebb mélyépítési munkák elvégzésére szakosodtunk. A cég munkáját a családi összefogás jellemzi. Vállalkozásunk segítséget nyújt az ingatlanok kivitelezésével kapcsolatos döntések meghozatalában és azok teljes körű lebonyolításában. Hozzáadott értékként kínáljuk helyismeretünket, kapcsolatrendszerünket és széles szakmai tapasztalatainkat, melyet 1991 óta kamatoztatunk a szakmában.
· Ház - Családi Ház - Lakás Felújítás
Ház - Családi Ház - Lakás Felújítás
· Háza ázik, TETŐ NÉLKÜL???
Tetőfedő, bádogos, szigetelő cég honlapja
· Hegedüs konyhastúdió
Vállalunk konyhabútorok és egyedi felépítésű bútorok készítését egyedi igények szerint kiválló minőségben. Vállalunk továbbá gipszkarton mennyezetek, válaszfalak és egyéb design alkotóelemek elkészítését is.
· Hörmann bejárati ajtó
Bejárati ajtó a Hörmanntól
· Hőszigetelés akció
Víz- és hőszigetelőanyag kereskedelem raktárról, állandó szezonális akciókkal, 20 éves tapasztalattal Budaörsön és Szekszárdon projektárakkal, szaktanácsadással, kiszállítással az egész ország területén. Bitumenes vízszigeteléshez, PVC szigeteléshez, hőszigetelő lemezek rögzítéséhez egyéb termékek akciós áron.
· Hőszivattyú
A hőszivattyú működési elve gyakorlatilag megegyezik a hűtőszekrénnyel csak technikailag "ki van fordítva".
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Injektálás - Geostabil Kft
injektálás, vízszivárgás, épület süllyedés, falrepedés, támfal építés
· Inter Bau Plan Mérnöki és Szakértői Iroda
Az 1990-ben alakult Inter-Bau-Plan Mérnöki Iroda tevékenységei az alábbiak: tervezés, tervellenőrzés, szakértés, diagnosztika, tartószerkezeti minőségbiztosítás, katasztrófa vizsgálat és kármentesítés. A társaság célja, az építőipar tervezési - szakértési területén magas műszaki színvonalú és gazdaságosan megvalósítható szellemi alkotások létrehozása, melynek főmottói: a minőség, a precizitás, a gazdaságosság, valamint az időtállóság.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kazán Webáruház -gázkazán,bojler
Webkazán webáruház elektromos és gázkazánok hatalmas választékával. Termékkínálatunkban megtalálhatóak a legmegbízhatóbb márkák termékei. Ennek köszönhetően például vásárolhatóak áruházunkból Saunier Duval és Vaillant álló gázkazánok is. Széles termékskálánknak köszönhetően biztosan megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő gázkazánt.
· Kémény
A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk.
· Kémény
A Marosi Egyéni Vállalkozás vállalja kémények átépítését, javítását, teljes körű kivitelezését.
· kémény
Kéményproblémák megoldása, javítása, átépítése, teljes körű kivitelezéssel rövid határidővel! Budapesten egyéni vállalkozóként teljes anyagi felelőséggel vállalunk megbízhatóan 32 év tapasztalatával. Szolgáltatásaink: Béléscsövezés, Kémények felmérése, Gyüjtőkémyények Túrbós, kondenzációs kémények Szerelt kémények Kémény- kőműves munkálatok Szakvélemények beszerzése
· Kémény fej átépítés
Cégünk 1994 óta foglalkozik épületgépészettel, épületfelújitással. A kéménybélelést,kéménymagasítást és szerelést, légtechnikai rendszerek kiépítését tekintjük fő profilunknak
· kéménybélelés
Kéménybélelés, kémény javítás Kéménybélelés, kémény javítás. A kéménybélelés a kazánok technológiai fejlődésének, a tökéletes égésre való törekvésnek az eredménye. A napjainkban használt új gázkazánoknak az egyik tulajdonsága az, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleten bocsátják ki az égésterméket. Ezáltal könnyen kondenzálódik, vagyis csapódik ki a kéményben az égéstermék. Ez az erősen savas kémhatású folyadék a téglakémény kötőanyagát meggyengíti, aminek következménye a kémény-átázás, kémény-dugulás és az égéstermék bejutása a lakótérbe. Ennek a negatív folyamatnak a megelőzését szolgálja a kéménybélelés.
· Kertépítés, kertfenntartás
Teljeskörű kertépítés, kertfenntartás Budapest és környékén!
· Kertépítés, öntözőrendszer
Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!
· Konténer rendelés
sittszállítás, konténer bérlés. konténer
· Kovi-kő Térkőgyár
Térkövek, járdalapok, betonelemek gyártása és forgalmazása
· Kőburkolat kivitelezés - Kőhomlokzat Kft.
Kőburkolat kivitelezés? Akkor a Kőhomlokzat Kft. A társaság 13 éve foglalkozik kőburkolatok kivitelezésével, amelyeket lakossági megrendelések esetén is teljes körű szolgáltatásokkal nyújt a megrendelő számára. A kőburkolatokat kültérre és beltérre egyaránt kérhetjük, hiszen kültéri és beltéri változata is kapható ennek az anyagnak.
· Kőműves, burkoló és festő munkák
Korrekt áron vállalunk minden nemű kőműves, burkoló és festő munkákat a Dunántúlon. Családi házak építése, felújítása, átalakítása, csempe és padlóburkolás, homlokzatszigetelés, gipszkartonozás, festés, stb. Minőségi munka garanciával! Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat készítés!
· Kültéri, beltéri díszléc, beltéri falburkolat
Belső térbe díszléc, rozetta, oszlop, polisztirol díszítőelemek, kő hatású díszburkolat, kültéri kérges dísz, fém és fa függönykarnis, ledes és hagyományos fényforrások, beépíthető lámpakeretek, bútorspotok, egyéb lakáskiegészítők webáruháza!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakásfelújítás
A lakásfelújítás sokszor idegeskedésekkel, bonyodalmakkal jár a házban lakók számára, pedig a projekt célja többek között pont a lakásban élő személyek közérzetének javítása. Cégünk segítségével most már nem csak a lakásfelújítás elvégzése után lehet nyugodtan, hanem közben is, ugyanis vállaljuk a lakás felújítását teljes kivitelezéssel és az azzal járó minden stresszel Ön helyett! A lakásfelújítást természetesen figyelemmel követheti, hogy ily módon stresszmentesen legyen része Ön is a munkának.
· Lakatos munkák
Lakatos munkák alatt itt elsősorban a biztonsági rácsokat, kapukat, és kisebb munkálatokat kell érteni, melynek szükségessége szintén a biztonság témakörébe tartozik.
· Lakatos munkák
A gyártásokat jól felszerelt műhelyünkben végezzük, korszerű technológiák és gépek alkalmazásával , hogy munkáinkat a legjobb minőségben készíthessük és a helyszíni szerelés okozta kellemetlenségeket a minimálisra csökkentsük.
· Laminált padló burkolatok
Könnyen kezelhető és takarítható burkolatot szeretnél a szobáidba, de nem tudod, hogy milyen színt és stílust válassz? Olyan hő és karcálló padlót szeretnél, amihez padlófűtés is alkalmazható? Vedd fel velünk a kapcsolatot és a helyszínen ingyenes tanácsokat adunk és együtt kiválasszuk a helyiségeidhez legjobban illő Laminált padló burkolatot: http://burkolasbudapest.eu/laminalt-padlo/
· lapostető szigetelés
Amennyiben lapostető szigetelésre van szüksége, ne vágjon bele egyedül, szakemberek segítsége nélkül, mert akkor könnyen plusz költségekbe csúszhat. Látogasson el oldalunkra és tájékozódjon lapostető szigetelés lehetőségeiről!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Makita véső-bontókalapácsok
Makita véső-bontókalapácsok a Makita szerszám webáruházban. Az oldalunkon megtekinthetik az újonnan feltöltött Makita, szerszám akciónkat.
· Milkovics ácsmester
A milkovics.hu weboldal nem régiben indult útjára, és teljes körű tartalommal áll az építkezni vágyó látogatók előtt. Megtalálható a tevékenység, szolgáltatás teljeskörű leírása referencia képekkel - úgy mint tetőszerkezetek építése, tetőbeépítések, kocsibeállók, kerti faházak, kerti játszóterek építése, pergolák és ácsmunkák. Kapcsolatok menüpontban közvetelenül lehet üzenetet küldeni a cég számára, illetve árajálat kérésre is van lehetősége.
· Mixerbeton Budapest
Mixerbeton forgalmazása pumpa rendelési lehetőséggel Budapesten és környékén!
· MUNKAVÉDELEM - VÉDD MAGAD MUNKA KÖZBEN
Munkavédelmi eszközöket vagy épp a munkaruházatot bizony nem kedvelik, pedig nem véletlenül írják használatukat elő. Megesik, hogy kényelmetlen, meleg vagy épp csúnya, de ha őszinték vagyunk, célja csak egy van, ami mellett minden más eltörpül: a biztonság.
· Műszaki ellenőrzés
Több éve foglalkozunk igazságügyi szakértés készítésével és beruházás lebonyolításával. Munkáink során hőkamerás vizsgálatot és műszaki ellenőrzést is végzünk. A lebonyolítói munka során segítünk kiválasztani a megfelelő tervezőt és kivitelezőt.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nedves, salétromos, penészes épületek felújítása
20 éve vagyunk a vizes falak ellensége
· nyílászáró
Ha Ön okosan bánik a pénzzel és és törődik családjával akkor biztos,hogy most jó döntést fog hozni ha elolvassa születésnapi akciónk, a mert ez vissza nem térő alkalom!Régi,kevésbé korszerű nyílászáróit most akár 54%-os kedvezménnyel cserélheti le és ezzel Ön csak nyerhet!
· Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház
Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is! Megoldást nyújtunk lakás, családi ház, középület és ipari épületek nyílászáróinak cseréjére vagy új beépítésére. Rövid határidővel, közvetlenül a gyárból. Az ajánlatkérés ingyenes.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözőrendszer, öntöző
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Palatető felújítás bontás nélkül, hosszú távra, minőségi anyagokkal és olcsó módszerrel az ország egész területén.
A '90-es évekig nagyon sok ház épült palatető alkalmazásával hazánkban. Ezeknek a legnagyobb része már elöregedett, lemohásodott, beázik vagy kilyukadt. Egy háztulajdonosnak az ázó tető az egyik legnagyobb gondot jelentheti. A palatető javítása és felújítása nélkül az ingatlan többi része nagyon gyorsan tönkre megy. Ezen problémák orvoslására kínálok hosszú távú, minőségi, olcsó és esztétikus palatető felújítási módszert a Villas (osztrák) és az Index(olasz) cég piacvezető, színes, mintás, bitumenes zsindelyeivel.
· Panel - és tetőszigetelés.
A honlap segítségével egy új befújható tetőszigetelési módszert ismerhetünk meg. A befújható kőzetgyapot könnyedén használható.
· parkettás
Parkettás munkák. Parketta csiszolás, parkettázás, parketta rakás rövid határídővel,korrekt árakon.
· Passzívház terv, tervek, készterv
Minősített passzívház terv, tervek költséghatékonyan - egyedi passzívház tervezés is!
· Passzívház tervezése
Ismerjen meg minden hasznos információt a passzívházról!
· Prizma Földmérő Kft Debrecen
Teljes körű földmérés, földhivatali ügyintézés
· Prizma Földmérő Kft Debrecen
Teljes körű Földmérés, földhivatali ügyintézés.
· Puskás Beton Kft Eger
betongyartas eger, billencs szallitas eger, puskas beton eger
· PVC burkolatok
Lakásfelújítást tervezel, de még nem tudod, hogy milyen burkolatot csináltass a szobáidba? Több mintázatot néztél már a boltokban, de nem illenek a bútoraidhoz? Kérd INGYENES tanácsadásunkat, és kiválasszuk a helyiségeidhez legjobban illő burkolatot: http://burkolasbudapest.eu/pvc-burkolatok/
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Redőny
Redőnyök rejtve, látszó design tokkal, biztonsági megoldásnak, srég felületre, felül nyitható kialakítás -
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Styrofoam simítók
Styrofoam simítók a Makita szerszám webáruházban. Az oldalunkon megtekinthetik az újonnan feltöltött Makita, szerszám akciónkat.
· Szakilicit.hu Ha szakembert keres!
Találja meg szakemberét, egyszerűen, kényelmesen és olcsóbban!
· Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu. Hörmann garázskapu megoldások az egész Ország területén.
· Szigetelő, bádogos stb.
Tetőfedés, bádogozás, szigetelés...
· Szőnyegpadló burkolat
Új lakásba költöztél és padlószőnyeget szeretnél a szobádba, de nem tudod, hogy milyen szín és mintázat illene a bútoraidhoz? Vedd fel velünk a kapcsolatot és a helyszínen ingyenes tanácsokat adunk. Érdekelnek a részletek? Nincs más dolgod, mint a linkre kattintani: http://burkolasbudapest.eu/szonyegpadlo-burkolatok/
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· teraszburkolat
Mint megannyi iparág, az építkezési ipar is rohamosan fejlődik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egyre több terméke jelenik meg hazánkban is, és örvend egyre nagyobb népszerűségnek. Nem kivétel ez alól a kültéri burkolat sem. Oldalunkon ezen burkolatok egy fajtájával, a Wpc-vel (Wood-Plastic Composite) foglalkozunk. Számos jellemzőjük közül talán a légmérvadóbb, hogy tökéletesen ötvözik a fa természetes szépségét a műanyag időtállóságával. Ezzel kellemes tapintást, és környezetüknek harmóniát biztosítva. Ezek a burkolatok 40 % műanyagot és 60% bambuszt tartalmaznak.
· Térkő lerakás, Díszburkolás, Viacolorozás, Térkövezés, Térburkolás, Kertépítés, Kerítésépítés, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL!
Térkőrakás - Térkőmester Térkőrakás, Térkövezés, Térburkolás, Kertépítés, Kerítésépítés, Viacolorozás, Díszburkolás, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők.
· Tető, bádog, szigetelés..
Budapesti tetőfedő, bádogos, szigetelő - ingyenes kiszállás!
· Tetők Őrangyala
Tetőfedés, bádogozás, szigetelés - ingyenes felmérés!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Utólagos vízszigetelés
Utólagos vízszigetelés és falszigetelés a legnagyobb szakértelemmel a legjobb minőségben.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Villanyszerelés Budapesten és Tatabányán számlaképesen.
Villanyszerelés.Hibaelhárítás.Régi elektromos vezetékrendszerek cseréje,javítása Budapesten és Tatabányán számlaképes villanyszerelő vállalkozással.
· villanyszerelés felsőfokon
Netlámpa villanyszerelés
· Villanyszerelő, Non-stop villanyszerelés Budapesten!
Villanyszerelő Budapesten villanyszerelés nonstop akár 0-24 óráig
· Víz-gáz fűtésszerelés garanciával
Célom, hogy egy közepes árkategóriában csúcsminőségű víz-gáz fűtésszerelési munkát juttassak el vevő körömhöz. Rövid határidőn belül, akár anyagbeszerzéssel.
· Vízszigetelés- Cavus Center Kft
A Cavus Center hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a szigetelésben, legyen szó vízszigetelésről, tető illetve lapostetők szegetéséről! Munkánkra garanciát vállalunk és magas minőségű időt álló anyagokkal dolgozunk.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· WYW BLOCK
Cégünk egy olyan termék gyártását és forgalmazását végzi, mely az építőipari hagyományokat figyelembe véve, az egész világon megoldást jelenthet az építőipar legnagyobb kihívásaira. Ez a WYW BLOCK "tégla". Egy olyan rendszer alapja, mely forradalmasíthatja az építőipart. A WYW BLOCK technológia alkalmazásával megrendelőnk olyan komplex rendszerhez jut, mely a rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően tervező, kivitelező és a felhasználó számára egyaránt jelentős előnyökkel bír más technológiákkal szemben. A WYW BLOCK "téglákból" felépülő falazat kiváló lég ?és páraáteresztő képesség mellett kimagaslóan jó hőszigetelő és hőtartó. Csökkenti az épület energiaszükségletét, ezáltal a fenntartási költségeket is. Cégünk számára kiemelten fontos a környezetvédelem, környezettudatosság, mely egyrészt a gyártási technológiában (újrahasznosíthatóság, minimális hulladékképződés), másrészt a felhasználás során (fokozottan energiatakarékos épületek) egyaránt megmutatkozik. A WYW BLOCK több lett, mint tégla. A WYW BLOCK egy olyan rendszer alapja, mely válasz és tökéletes megoldás az építőipar évtizedes kérdéseire és kihívásaira. Ezért hoztuk létre a világszabadalommal védett innovációt fejlesztető cégünket, mely forradalmasíthatja az építőipart.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zsindely kereskedelem
SHINGLAS Magyarország Kft.
· Zsindely kereskedelem
SHINGLAS Magyarország Kft bitumenes tetőzsindelyek forgalmazásával foglalkozik. Főbb termékek: Öntapadós zsindelyek - Tango super, Trio super, Sonata samba, Accord, 20/25 év garancia Oxidbitumenes zsindelyek - charBIT (CE) 15 év garancia Oxidbitumenes zsindelyek - charBIT HOBBY 5 év garancia Továbbá vízszigetelő anyagok (Supratech, parabit, primabit, charbit) web www.shinglas.hu Email zsindely@chatorna.net Mobil 202054195
· Zsindely online direkt importőrtől
Webáruházunk a zsindely.net internetes felületen teljeskörű képet kíván nyújtani a zsindellyel fedett tetőkről a csúcsminőségi IKO Belga zsindelyekről, a rétegrendet követve az OSB lapoktól az alátétlemezeken, szellőzőkőn, bádogos termékeken, hóvágón, szögön, zsindelyragasztón át a zsindelyig minden részletre kiterjedően. Az alkalmazástechnikát megkönnyítve blog formájában hasznos, sokak által nem ismert részletekre világítunk rá, melyeket a kivitelezésnél figyelembe véve és követve megnövelhetjük tetőfedő anyagunk élettartamát, magunkat pedig megkímélhetjük számos bosszúságtól. A megfelelő anyagmennyiség kiszámolásához kollégáink minden segítséget megadnak, hiszen akár egy tervrajz elküldésével komplett és természetesen ingyenes anyagigény számítást végzünk, mely dokumentum tartalma alapján árajánlatot küldünk. Amennyiben vásárlóink választják ki oldalunkról az anyagokat, úgy rendelésüket leadhatják telefonon, e-mailen, az adminisztrációs felületen egyaránt. Kérésükre az áruátvétel történhet személyesen raktárainkból, maximum két csomag zsindely esetén futárszolgálattal, illetve fuvarozó céggel.
· Zsindely online rendelés
Zsindely webáruházunk kínálata magába foglalja a zsindellyel fedett tetők összes elemét tartozékokkal együtt. Nálunk nem csak a csúcsminőségű bitumenes zsindelyeket találja meg, hanem a rétegrendet követve az OSB lapokat, az alátétlemezek több fajtáját, a szellőzők széles kínálatát, a hófogókat, zsindelyszöget, zsindelyragasztót és a bádogos termékeket, mint az oromszegély-, ereszszegély-, oldal- és falszegély lemezek. Megrendelését a webáruházban, e-mailben és telefonon is leadhatja, melyről visszaigazolást küldünk. Az árut személyesen is átveheti raktárunkban, de a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani.
  
Építőipar