Épületgépészet linktár Épületgépészet linkgyüjtemény Épületgépészet linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Épületgépészet
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· AQUABEST Épületgépészet
Víz-gáz-villany-fűtésszerelés, lakásfelújítás. tel: 30 451 5364
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bosch Condens 9000i WM
Az új Bosh Condens 9000i típusú kondenzációs gázkazánok 30 kW fűtési- és használati melegvíz készítés teljesítménnyel rendelkezik. A 210 literes fali kondenzációs gázkazán változat tartalmaz egy szolár csőkígyót, napkollektorral tud rásegíteni a melegvíz-igények kielégítésére.
· Bosch Elektromos Bojlerek
A Bosch villanybojlerek széles választékát kínálja, így bármely háztartásba, bármilyen melegvíz felhasználási igényre tudunk megfelelő elektromos vízmelegítőt kínálni. Keresse meg az Ön kívánalmainak megfelelő bojlert, válasszon funkciót és méretet. Nem kell kompromisszumot kötnie. A Bosch vízmelegítők optimális megoldást nyújtanak a családi házak és lakások melegvíz-ellátására. Válassza a többféle méret és funkció közül az Ön háztartásához és melegvíz-használati szokásaihoz illeszkedő típust.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cirkó-Gáz-Vízszerelő
06(30)630-7862 cirkófűtés, épületgépész, tervezés, szerelés, cirkó, bekötés, felszerelés, kiépítés, fűtésszerelés, fűtésszerelő, gázszerelés, gázszerelő, gáztervezés, gáztervező, központifűtés, lakásfelújítás
· Csavarda webáruház, ha csavar kell
Termékeink között szerepel csavar, csavaranya, alátét, szegecs, menetes rúd, fúrószár, különféle kemikália és egyéb kötéstechnikai elem.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Épületautomatika
Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.
· Épületgépészet, tervezés
Épületgépészet, tervezés, fűtés, hűtés, szellőzés, légtechnika, gázellátás, vízellátás, csatornázás, épületenergetika, épületenergetikai tanúsítás, szakvélemények készítése, független tervellenőrzés, hőszivattyú, napkollektor, split rendszerek
· Épületgépészeti Áruház
Kazán és épületgépészeti szerelvény webáruház. Komplett fűtés rendszerek ingyenes házhozszállítással és konzultációval. A fűtés rendszereket lehet ajánlott összeállításban és egyedi összeállításokban rendelni. Nyitvatartásunk: H-P 7h-17h-ig, SZ:7h-13h-ig, V:Zárva, Tel.: +3642596240, Email: info@netkazan.hu
· Épületgépészeti munkák, 3 év garanciával
Célom, hogy egy közepes árkategóriában csúcsminőségű víz-gáz fűtésszerelési munkát juttassak el vevő körömhöz. Rövid határidőn belül, akár anyagbeszerzéssel.
· Épületgépészeti szerelések, lakás felújítás
Lakásfelújítás,fürdőszoba, fűtésszerelés, víz-csatorna, szerelés, légkondicionálás, klíma, légtechnika, szellőzés, megbízható
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Falfűtés kivitelezés - Kis 2001 Bt.
Falfűtés - hűtés kivitelezés, épületgépészeti tervezés kivitelezés
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gázkazán
A gázkazán itthon a legnépszerűbb fűtési módszer, akár családi, akár társasházak esetében. A gázkazán üzemeltetése könnyű, fűtési intenzitása könnyedén beállítható és megbízható. Termosztát beállításával, illetve kondenzációs gázkazán használata esetén a költséghatékonysága is jelentősen fokozható. Webes boltunk kínálatában a fali gázkazán és álló gázkazánok továbbá a forróvíztárolóval rendelkező gázkazánok egyaránt megtalálhatók, és márkák márkákat tekintve is széles választékkal szolgálhatunk, például Baxi, Beretta, Saunier Duval, Bosch. Látogasson el oldalunkra a legalkalmasabb gázkazánért, és fűtésével garantáltan nem lesz probléma!
· Geothermikus fúrás, kútfúrás, talajszonda
Geothermikus fúrás, geothermikus rendszer kiépítés, talajszonda, kútfúrás, valamint épületgépészeti termékek és szerelvények forgalmazása. Épületgépészeti termékek: szerelvények: Y idom, csőtávtartó szondához, falátvezető, PE golyóscsapok, KPE roppantó idomok, golyóscsapok.
· GépészShop webáruház
A GépészShop ismert márkájú, kiváló minőségű kazánokat és egyéb fűtéstechnikai illetve gépészeti termékeket forgalmaz. Kínálatunkban található kondenzációs-, kombi- és fűtő gázkazán. Üzletünkben megtalálhatók megújuló energiával működő megoldások is, úgymint hőszivattyúk vagy napelemek. E mellett forgalmazunk radiátor alkatrészeket, vízszerelési alkatrészeket és szanitereket is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· HÁsZ Munkagép
Cégünk 1991-ben alakult kisvállalkozás Szabó Balázs okleveles építőmérnök vezetésével. Építőipari kivitelezések, alapozások és kisebb mélyépítési munkák elvégzésére szakosodtunk. A cég munkáját a családi összefogás jellemzi. Vállalkozásunk segítséget nyújt az ingatlanok kivitelezésével kapcsolatos döntések meghozatalában és azok teljes körű lebonyolításában. Hozzáadott értékként kínáljuk helyismeretünket, kapcsolatrendszerünket és széles szakmai tapasztalatainkat, melyet 1991 óta kamatoztatunk a szakmában.
· Hörmann bejárati ajtó
Bejárati ajtó a Hörmanntól
· Hörmann garázskapu
Hörmann garázskapu. Hörmann garázskapu megoldások az egész Ország területén.
· Hőszivattyú
A hőszivattyú működési elve gyakorlatilag megegyezik a hűtőszekrénnyel csak technikailag "ki van fordítva".
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ipari automatizálás
A gazdaságos termelés egyik fontos feltétele a termelési folyamatokban résztvevő berendezések automatizálása. Sok esetben nincs lehetőség a meglévő berendezések cseréjére, de utólagos automatizálással, illetve a régi, elavult és megbízhatatlan vezérlések cseréjével a korszerűsített berendezés már gazdaságosan üzemeltethető. Vállaljuk korszerű PLC-k alkalmazásával régi berendezések vezérlésnek korszerűsítését, illetve újonnan telepítendő technológiák teljes automatizálását.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kassák Szerelvény Szaküzlet
A Kassák Szerelvény Szaküzletben vízszerelési, gázszerelési, fűtésszerelési anyagok széles választékával várjuk Önt. Ami nincs raktáron azt rövid határidőre beszerezzük. Üzletünket megtalálja Budapesten a XIII. kerület Kassák Lajos u. 32 szám alatt. Látogassa meg webáruházunkat a viz-gaz-villany.unas.hu weboldalon.
· Kazán
Hogyha már Ön is elgondolkodott azon, hogy melyik fűtéstechnikai készülék illene elsősorban otthonába, akkor ne üljön ölbe tett kézzel túl sokáig. Az egyre magasodó gáz árak, és tüzelőanyag árak következtében az elektromos árammal való fűtés a legkifizetődőbb megoldások egyike. A kondenzációs kazánok ára 4-5 év alatt megtérülnek, 108-110 %-os hatásfokkal működnek, halk működése miatt sincs okunk az aggodalomra, sőt mi több meglehetősen biztonságosak, hiszen az égéshez használt levegőt a lakótéren kívüli csöveken keresztül szerzi meg, és a füstöt ugyan ezen az elven vezeti el, emiatt nem áll fenn annak a veszélye, hogy zárt térbe jusson a mérgező füst. Válassza Ön is a kondenzációs kazánok valamelyikét, és garantáljuk elégedettségét! Nézzen el honlapunkra, és kollégánk örömmel segíteni fog Önnek.
· KazánPont
A KazánPont Online Épületgépészeti Áruház, ahol a legkedvezőbb árakon, a legszélesebb választékban kínáljuk termékeinket. A vállalkozás figyeli a piacot, hogy mindig a legkedvezőbb ajánlatot tudja biztosítani Önöknek. A KazánPont webáruház sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, mely biztosítja, hogy hasonló feltételek mellett a piacon más ne kínáljon olcsóbban terméket. A termékek többsége raktárról elérhető, illetve egy nyomon követő szoftver segítségével tájékozódhatnak a vásárlók a megrendelt termék beérkezésével kapcsolatban. Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak a legkiválóbb minőségű kazánok, vízmelegítők, tárolók, szolár rendszerek széles választéka.
· Kémény bélelés
Kémény béleléssel a kémény hőszigetelését biztosítja illetve megóvja a kürtőt a lerakódsától.
· Központi porszívó
A BEAM központi porszívó rendszer tökéletes komfortot nyújt elérhető áron. Az egészséges, tiszta levegőjű otthon a legfőbb érv, amiért valaki a központi porszívó rendszert választja. A porszívó eltávolítja a legfinomabb porszemcséket, atkákat és az allergiát okozó polleneket is.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakásfelújítás garanciával!
Eddigi lakásfelújítási tapasztalatunk, az elvégzett munka minősége a garancia arra, hogy lakását szakértelemmel varázsoljuk újjá. A megfelelő gyakorlattal rendelkezünk ahhoz, hogy ön rövid idő múlva élvezhesse megújult otthonát.
· Légtechnika, szellőzés
Cégünk légtechnikai rendszerek tervezésére, gyártására és szerelésére specializálódott. Megbízható, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakember gárda várja a megrendeléseket.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· MMS KFT - Épületgépészet
Az MMS KFT épületgépészet területen közel 30 éves múlttal rendelkezik. Kiemelkedő szolgáltatásunk a termográfia veszteség vizsgálat, ahol hőfényképek alapján végünk energia veszteség vizsgálatokat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· NON-STOP LAKÁSSZERVIZ
Vízóraszerelés, helyreállítási munkákkal téglaépületekben, és csere, tervekkel, engedélyekkel. Vízvezeték, és központi fűtésszerelés, csőtörés javítás, Strang csere, lefolyó javítás, kiépítés, és csere HELYREÁLLÍTÁSSAL. Duguláselhárítás bontás nélkül, Darálós készülékek javítása, üzembe helyezése, Víztisztító készülékek karbantartása, beépítése, Vízlágyító készülékek beépítése, Gázkészülék szerelés, karbantartás, javítás: Fég, Junkers, Vaillant, Ferroli, Baxi, Chaffoteaux, Mora, Karancs, konvektorok, gáztűzhelyek, vízmelegítők, kazánok, stb. Mindig a megrendelő szolgálatában! Hívjon bizalommal!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· SzentpéTerv Épületgépészet
Épület Energetikai Tanúsítása. Épületgépészeti Tervezés.
· Szerelvénybolt épületgépészeti üzlet
Épületgépészeti kis- és nagykereskedelem. A Kecskeméten és Budapesten található üzletek mellett a Szerelvénybolt saját webshopjában is lehet vásárárolni.
· Szerszám webáruház
Abban az esetben, ha ön is csőszerelő szakember, úgy önnek is a legjobb szerszámokra van szüksége, hogy a kifogástalan minőségű munkát adhasson le. Elvégre minek a szakértelem, amennyiben nem áll rendelkezésre a megfelelő szerszám, amivel véghez tudná vinni a feladatot. Szerszámot viszont csakis szerszám webáruházban érdemes venni. Miért? Azért, mert a szerszám webáruházakban jóval nagyobb a kínálat, mint a szokványos boltokban, és gyakran még jóval olcsóbban is megveheti a szükséges szerszámot. Nézze meg a Rothenberger szerszám webáruház honlapját, és vásároljon kiváló minőségű szerszámokat!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Víz-gáz-fűtés szerelvény szaküzlet
épületgépészeti szerelvények
  
Épületgépészet