Erdei iskola linktár Erdei iskola linkgyüjtemény Erdei iskola linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Erdei iskola
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Erdei iskola a Dunánál
Szigetmonostoron, közvetlenül a Duna partján várja az ide látogató tanulva játszani és magukat jól érezni vágyó fiatalságot a Regatta Szabadidőközpont. 3 hektáros parkkal, saját Duna parttal rendelkezünk, ahol bármilyen program lebonyolítható. Programlehetőségek: trambulin, kajak, kenu, futball, strandröplabda, lovaglás, kerékpározás, vetélkedők, csapatversenyek, kézműves foglalkozások, diszkó, filmvetítés, karaoke stb.. Erdei iskolás programokon ( íjászkodás, madársimogatás, éjszakai túra, természetismereti séta) való részvétel egy élményt nyújthat a gyerekek számára, ahol közvetlenül ismerkedhetnek meg a tankönyvből már jól ismert állatokkal növényekkel. A sziget és a környező városok mind új látnivalókat, ismereteket, lehetőségeket kínálnak, melyek egy-egy kirándulás, túrázás alatt felfedezhetők. Étkezés: A vendégek előtt 2 lehetőség van. Vagy a helyben, saját konyhánkban készült, előre leegyeztetett egyedi menük kényeztethetik hasukat, vagy egy élményekkel teli délutánon, estén a csapattal összeülve együtt készítik el ételüket bográcsban. Emellett lehetőség van grillezésre, szalonnasütésre, vagy flekkenezésre is. Szállás: 2 épületben 130 főt tudunk kényelmesen elszállásolni, ha pedig szabad ég alatt szeretnék az éjszakát eltölteni, akkor a sátorozás a legjobb választás parkunkban vagy Duna partunkon.
· Erdei Iskola Nagyvázsonyban
Nagyvázsonyi Táborozó egy falusias házból kialakított nyári tábor és erdei iskola.Nagy udvarral, játékokkal,kézműves műhellyel, szabadidős helyiséggel várjuk a gyerekeket.Táborunk, erdei iskolánk 30 féle változatos programot kínál.
· Erdei Iskolák és Táborok Magazinja
Válogasson osztályának a magazinunkban található erdei iskolák, táborok, állatkertek, szállások közül olyan lehetőségeket, melyek a legjobban megfelelnek az igényeiknek. A magazinban folyamatosan jelennek meg interjúk és érdekes leírások a Magyarország különböző tájegységeiben lévő osztálykirándulási lehetőségekről.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ifjúsági Tábor az Őrségben
A Fenyves Tábor egy 50 férőhelyes, osztálykirándulással, erdei iskolával, ifjúsági táboroztatással foglalkozó diákbirodalom az Őrségben. Mesébe illő környezet, szabadidős tevékenységek széles arzenálja, izgalmas kalandok, mérsékelt árak. A Fenyves Tábor Erdei Iskolája az Őrség Nemzeti Park szívében fekszik, ahonnan biztonságos körülmények közül indulva ismerkedhetnek az Őrség látnivalóival.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nagyvázsonyi Táborozó
A Nagyvázsonyi Táborozó egy falusi házból kialakított nyári tábor és erdei iskola, mely 2005 – ben kezdte meg működését. A tábor területe 2500 m2. A község központjában lévő falusi kőház nagy udvarral, kézműves műhellyel és szabadidőshelységgel várja a táborozni vágyó gyerekeket. A tábor 30 féle változatos programot kínál. Kettő 12, kettő 8, egy 10 és egy 5 ágyas szoba áll rendelkezésükre, konyhával, étkezővel és nemenként elkülönített vizesblokkokkal (ezért 15 főtől 55 főig várjuk csoportok jelentkezését). Az itt dolgozó pedagógusok és szakemberek gondoskodnak a programok szakszerű lebonyolításáról és a gyermekek felügyeletéről. A csoportokkal hozzánk látogató pedagógusoknak különálló szobát biztosítunk.
  
Erdei iskola