Extrémsport linktár Extrémsport linkgyüjtemény Extrémsport linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Extrémsport
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ejtőernyős tandemugrás
Páros ugrás ejtőernyővel ez a tandemugrás. Aki nagy izgalomra vágyik az kipróbálhatja a szabadesés lehetőséget. Tandemben ugrani egy nagy tapasztalattal bíró ejtőernyőssel is nagy élmény. A részleteket ismertetjük, hogy milyen magasból és mennyi ideig is tart egy ilyen ugrás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· HaVas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz
Havas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz - Jászberény A HaVas síszerviz, síbolt és síkölcsönző minden igényt teljes körűen kielégít, ami a síeléshez szükséges. Megtalálható nálunk mindenki számára megfelelő felszerelés, vásárlás vagy bérlés céljából egyaránt. Vállaljuk a lécek teljes körű szervizelését is. Vásárolhatók sífelszerelések (aláöltözők, ruhák, kesztyűk, szemüvegek, maszkok, és egyéb felszerelések) széles választékban. A sílécek személyre szabott, egyedi beállítását szakember végzi nálunk. Látogasson el hozzánk: 5100 Jászberény, Nagykátai
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tandemugrás, ajándékötletek, különleges ajándékok, egyedi ajándékok
Születésnapi, névnapi, évfordulós, karácsonyi ajándék ötlet: Élményajándék! Tandemugrás, amivel meglepheted kalandvágyó barátodat vagy éppen családtagodat és egy újabb közös élményt szerezhetsz magatoknak! Születésnapra, névnapra, évfordulóva, karácsonyra ajándékozz élményt, ajándékozz tandemugrást! Unod az ötlettelen, sablonos ajándékokat? Válassz idén valami igazán ütős ajándékot! Ha nincs ötleted, adunk egyet: Tandemugrás! Ugorj rá most! Rendelj egy tandemugrást és szerezz örömet kalandbarát barátodnak, családtagodnak!
· Tandemugrás, ajándékötletek, különleges ajándékok, egyedi ajándékok
Ajándék névnapra, születésnapra, évfordulóra? Nehezen találsz egy igazán izgalmas ajándékot kalandbvágyó barátaidnak, szeretteidnek? Válaszd a tandemugrást, egy igazán nagyszerű élményt. Tandemugrás: adrenalin, élmény, öröm, ajándék! Ugorj rá most!
· Tandemugrás, ajándékötletek, különleges ajándékok, egyedi ajándékok
Unod az ötlettelen, sablonos ajándékokat? Válassz idén valami igazán ütős születésnapi, névnapi, évfordulós, karácsonyi ajándékot! Ha nincs ötleted, adunk egyet: Tandemugrás! Rendelj egy tandemugrást és szerezz örömet kalandvágyó barátodnak, családtagodnak! Kattints most a tandemugrásra és lepd meg vele szeretteidet, éljétek át együtt ezt az izgalmas kalandot! Tandemugrás: adrenalin, élmény, öröm, ajándék!
Extrémsport