Ezoterika linktár Ezoterika linkgyüjtemény Ezoterika linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Ezoterika
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A jövő benned rejlik
Amikor felállítjuk a számmisztikai mátrixot, és beleírjuk a számokat, lesznek olyan helyek, amik üresen maradnak. Mondhatnánk erre, hogy na és, nincs és kész. Ez nem így működik. Ugyan valóban nincs, de van vele dolgunk, sőt! Nagyon sok feladatunk van ezzel. A tarot én nem használom "jóslásra". Én abban hiszek, hogy ha odafigyelünk az életünkben meglévő energiákra, akkor azon tudunk változtatni. Lehet persze, jóslásnak is nevezni. De szabad akartunk van és döntési lehetőségünk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Grafológiai elemzés, íráselemzés, rajzelemzés
Szolgáltatásaink: grafológusszakértői vélemények, írásszakértői vélemények, aláírás vizsgálat, szövegírás vizsgálat, gépírás szakértői vélemények, általános személyiségképek, párkapcsolati megfeleltetések, pályaorientációs személyiségképek, gyermekrajz elemzés és pedagógiai tanácsadás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mai horoszkóp
A mai horoszkóp a 21. században az egyik legnépszerűbb jóslási forma. Ezoterikus specialisták elemzik és értelmezik a csillagjegyeket, mely embernek mit mutatnak a csillagok, mik történnek aznap, mire kell figyelnie vagy csak egyszerűbben, hogy milyen napja lesz.
  
Ezoterika