Fűtéstechnika linktár Fűtéstechnika linkgyüjtemény Fűtéstechnika linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Fűtéstechnika
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· AQUABEST Épületgépészet
Víz-gáz-villany-fűtésszerelés, lakásfelújítás. tel: 30 451 5364
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bosch időjáráskövető Szabályozók
Ha kint farkasordító hideg van, akkor bent is jobban kell dolgozni a kazánodnak, hogy meleget teremtsen. De ilyenkor hogyan kell beállítani a fűtést? Időjárás követő szabályozókkal erre sem lesz gondod. Ezek a termosztátok mérik a külső hőmérsékletet is, és hozzáigazítják a kazán teljesítményét.
· Bosch Termotechnika
A Bosch Termotechnika innovatív és energiahatékony fűtéstechnikai és melegvíz-készítési megoldásokkal teszi melegebbé otthonát.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cirkó-Gáz-Vízszerelő
06(30)630-7862 cirkófűtés, épületgépész, tervezés, szerelés, cirkó, bekötés, felszerelés, kiépítés, fűtésszerelés, fűtésszerelő, gázszerelés, gázszerelő, gáztervezés, gáztervező, központifűtés, lakásfelújítás
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Design infra radiátorok
Az I-Radium cég elsők között jelent meg a piacon infravörös technológiával fűtő design radiátoraival, mely sokkal hatékonyabb fűtési módot eredményez mint a hagyományos fűtés. Először a testeket és a tárgyakat melegíti fel és az általuk leadott hő melegíti fel a levegőt. A hőhatás már néhány perc múlva érezhető. Alkalmazhatjuk a fürdőszobában törölközőtartóként polccal együtt, fogasként de még de a hideg zuhanykabin is a múlté, köszönhetően az I-Radium fűtött zuhanyfalának. Dekorálhatjuk a nappalinkat vagy lakás más területét hiszen ezek a radiátorok már szinte műalkotások.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Elektromos fűtés
Társaságunk infrapanel gyártással, valamint infrafűtés, elektromos fűtés szerelés tartozékainak forgalmazásával és beépítésével foglalkozik.
· Energiahatékonysági címek a hőtermelőkön
Ismerje meg az energiahatékonysági címkék jelentőségét a hőtermelők berendezésen! Mindent az ErP címkéről és az Ökodesign irányelvről!
· Energiatakarékos fűtés
A holland kutatás-fejlesztési részleg a legmodernebb technológiát állítja a mindennapok szolgálatába,s ezzel nemcsak növeli a kényelmet hanem energiamegtakarítást is lehetővé tesz.
· Energiatakarékos fűtési rendszerek
Nem pusztán saját energia-felhasználásunkat tesszük jelentősen olcsóbbá, hanem hozzájárulunk a következő generációk energiaellátásának biztosításához is. A környezettudatos életmód mellett az energiaárak rohamos növekedése is sokat nyom a latban amellett, hogy háztartásunkban olyan megoldásokat keressünk, melyek az eddig megszokott komfortérzet mellett olcsóbban biztosítják a megszokott energia-felhasználást.
· ErP Hotline
Kérdése van az új szabályozással kapcsolatban? Hívja fel kollégáinkat, akik készséggel válaszolnak minden kérdésére.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Falfűtés kivitelezés - Kis 2001 Bt.
Falfűtés - hűtés kivitelezés, Tatabánya és környéke
· Fűtési rendszerek
Általában kétféle fűtési rendszerről beszélhetünk, az egyik az egyedi fűtés, a másik a központi fűtés. Az előbbihez tartoznak a kályhák, cserépkályhák, kandallók, gázkonvektorok, falifűtők, és minden villamos energiával működő készülék is. Ilyenkor az energiát a fűtőberendezésben alakítjuk át hőenergiává. A központi fűtés esetében a hőenergia előállítása egy központi kazánban történik, és egy közvetítő segítségével jut el a hőleadó készülékhez. Ide soroljuk a raditáros fűtést, padlófűtést, padlókonvektort és a szegélyfűtést is.
· Fűtésszerelő garanciával
Célom, hogy egy közepes árkategóriában csúcsminőségű víz-gáz fűtésszerelési munkát juttassak el vevő körömhöz. Rövid határidőn belül, akár anyagbeszerzéssel
· Fűtőszőnyeg
Infrafűtőfilm és tartozékai. Alternatív fűtés megoldás, épületenergetika, energiatanúsítvány készítés, ingatlan auditálás és hőkamerás épületdiagnosztika. A Daewoo fűtő fólia a magas hatékonyságú hősugárzás elvén működik. Ennek az innovatív fűtési rendszernek az alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg feltétele a PET filmre, továbbá a réz vezető sín. Miután ez infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így ideális hőmérsékletet érzetet biztosít hatósugarában. Az infravörös sugárzás nem a szoba levegőjét, hanem a körülötte lévő embereket, falakat, bútorokat és a tárgyakat melegíti fel, majd ezekről való visszaverődésük garantálja a kellemes meleget. Ez a film megfelelő hőforrás arra az időtartamra, melyben a fűtendő szobában szeretnénk lenni, miután gyors felfűtést garantál, tökéletesen alkalmas templomok, lépcsők, szálláshelyek, stb, fűtésére. Használható talajon, laminált parketta alá, falra vagy mennyezeti borítás alá.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· G-old infrapanel
Energiatakarékos, korszerű, tiszta fűtésrendszert szeretne? A legjobb helyen jár! Cégünk infrapanelek gyártásával összeépítésével, valamint szerelési tartozékok értékesítésével foglalkozunk.
· Gázkészülék szerelés Budapest
Minden ami gázlészülék, legyen új, vagy régi. Cirkó, konvektor. vízmelegítő szerelő. Új készülékek beüzemelése. Régi készülékek javítása, éves karbantartása. Saját alkatrész raktárunkból szinte minden márka típusát vállaljuk. FÉG márkaszerviz vagyunk. Gázszerviz Budapest: 06-70-634-55-11
· Gázszerelő, cirkó javítás, eladás
Az Rm-Gáz Kft. magas szinten foglalkozik gázkazán szereléssel és értékesítéssel, legyen az kondenzációs gázkazán, vegyes tüzelésű kazán vagy bármilyen más típusú fűtő berendezés. Gázszerelő csapatunk a legjobban képzett szakemberekből áll, a biztonsági előírásokat a legmesszebb menőkig betartják. A legnagyobb gyártókkal márkaképviseleti viszonyban állunk, legyen az Immergas, Buderus, Coopra, Junkers, Bosch, Fondital, Viessmann vagy más gyártóktól származó gázkazán.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hengeres fabrikett jó áron.
Ismeri a fabrikettet? Próbálta már a hengeres fabrikettet? Ha még nem próbálta, itt az ideje, ha pedig már ismeri, most jól figyeljen! Egyedülálló minőségű hengeres fabrikettjeinket most kedvező áron vásárolhatja meg bontatlan, egész raklap megrendelése esetén! Máshol van ilyen akció? Lehetséges! De Csepp-Faker minőség csak nálunk! Rendelje meg tüzelőanyagát még ma!
· hőszivattyú
Geotermikus energia. Mi a Geotermikus energia? Geotermikus fűtés - Geotermikus fűtés vízzel.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Infra fűtés
Nanonap - A jövő fűtése Infra fűtőfilmek vásárlása, leírása, árajánlat. A nanonap fűtő fólia a nagy hatékonyságú hősugárzás elvét alkalmazza. A fűtő fólia a magas hatékonyságú hősugárzás elvén működik. Ennek az innovatív fűtési rendszernek az alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg feltétele a PET filmre, továbbá a réz vezető sín. Miután ez infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így ideális hőmérsékletet érzetet biztosít hatósugarában.
· Infrapanel áruház
Kedvező hatásfokú infrapaneleket barátságos áron vásárolhat honlapunkon. Lakása, irodája, hétvégi háza fűtését könnyen megoldhatja termékeink segítségével. Válassza a legjobb megoldást! Infrapaneleink széles választékát minőségi garanciával kínáljuk.
· Infrapanel,Infrafűtés,Elektromos fűtés
Társaságunk más érdekeltségekkel párhuzamosan infrapanelek gyártásával, összeépítésével, valamint az infrafűtés szerelési tartozékainak forgalmazásával foglalkozik. A G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított és forgalmazott infrasugárzók
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kandalló építés
Ne pazarolja a pénzt a fűtésre! Erre kínál megoldást egy alternatív fűtési rendszer beüzemelése. A megtakarítás mellett kifejezetten kellemes hangulatot kölcsönöz a belső térnek egy hangulatos kis kandalló vagy cserépkályha. A téli estéken a ropogó fa hangja és illata az emberben egy ősi kellemes érzést kelt, így termékeink segítségével bensőségesebbé teheti otthonát, miközben csökkenthet havi fűtés költségein is. Választékunkból lehetősége van igénye és pénztárcája szerint választani, így személyre szabott, egyedi megoldásokkal kedveskedünk Önnek. Tehát egy egyedi cserépkályha vagy kandalló építése egyszerre nyújthat Önnek megtakarítási lehetőséget, egy kellemes hangulatot, sőt a megfelelő tüzelőanyag használatával akár az Önre jutó környezeti terhelést is csökkentheti. Rendeljen egyedi kínálatunkból, hogy Ön is részesülhessen egy cserépkályha vagy kandalló nyújtotta élménynek. Egyedi kandallók.
· Kandalló kivitelezés
Mi is lehetne hangulatosabb egy kandallónál? Válasszon akár rusztikus vagy modern típust, a melegség eltölti otthonát! Sokféle csempe közül választhat, melyek a bemutatótermünkben megtekinthetőek. Önnek csak el kell képzelnie álmai kandallóját, mi megtervezzük és kivitelezzük!
· Kazán
A Remeha kazánok a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően számos újító megoldást alkalmaznak, gazdaságosak és környezetbarát fűtést biztosítanak. A Remeha név mindenhol kedvelt a kazántechnikában, ami elsősorban a széles, a legkülönbözőbb fogyasztói igényeket is kielégítő termékválasztéknak köszönhető.
· Kazán és Fűtéstechnika
Kazán és épületgépészeti szerelvény webáruház. Komplett fűtés rendszerek ingyenes házhozszállítással és konzultációval. A fűtés rendszereket lehet ajánlott összeállításban és egyedi összeállításokban rendelni. Nyitvatartásunk: H-P 7h-17h-ig, SZ:7h-13h-ig, V:Zárva, Tel.: +3642596240, Email: info@netkazan.hu
· Kazán és Fűtéstechnika
Kazán és épületgépészeti szerelvény webáruház. Komplett fűtés rendszerek ingyenes házhozszállítással és konzultációval. A fűtés rendszereket lehet ajánlott összeállításban és egyedi összeállításokban rendelni. Nyitvatartásunk: H-P 7h-17h-ig, SZ:7h-13h-ig, V:Zárva, Tel.: +3642596240, Email: info@netkazan.hu
· Kazán, gázkazán, kondenzációs kazán akciós áron!
Családi házak, lakások és kisebb létesítmények fűtésére kiváló szerkezet a kazán. Ezen kívül még olyan épületek fűtésére is tökéletesen alkalmas, ahol szivattyús vagy gravitációs fűtés van, és az állandó nyomás nem haladja meg a 2 bar-t. A kazán csak olyan kéményrendszerhez csatlakoztatható, ami bevizsgált, valamint megfelelő méretű és szabványú is. Különböző típusú kazán létezik, közülük a legismertebb és a legnépszerűbb a környezetbarát faelgázosító kazán, mely a fűtőanyag minősége miatt sokkal hatékonyabb, mint más fűtési rendszerek. Ezen felül létezik gáz, illetve vegyestüzelésű kazán is, de ezeken kívül még van más tüzelőanyagokat használó kazán típus is.
· Központi fűtés
A melegvizes padlófűtési rendszereket Európában már sok éve használják, és számos ilyen rendszert helyeztek már üzembe Magyarországon is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Légfűtés kandallóval
Légfűtés kandallóval ami az egészházat fűti, takarékos és könyezetbarát.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Megújuló energia - Bezi brikett!
Megújuló energia - Bezi brikett! Olcsó és gazdaságos fűtés fabrikettel és szalmabrikettel. Gazdaságos fűtés. www.brikett.ewk.hu brikettálás, fabrikett, szalmabrikett, tüzelő, megújuló energia, gazdaságos fűtés
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ökodesign irányelv a fűtésben
Tudod mi az az ecodesign direktíva? Tudod mit jelent az Erp szabályozás számodra. Tájékozódj az energiahatékonysági címkéről a Bosch oldalán! Az új szabályozás keretében a fűtőtesteken is fel kell tüntetni a hatékonysági összehasonlítást segítő erp címkét. Tudj meg többet a direktíváról és arról, hogy mikor érdemes váltanod!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pannoncoop Kft - Budapest
Műszer és tüzeléstechnikai bolt!
· PER-EKO szilárd tüzelésű kazán
Vállalatunk széles választékkal teszi elérhetővé a PER-EKO szilárd tüzelésű és vegyestüzelésű kazán, valamint pellet kazán típusokat. A berendezések mindegyike hatékony megoldást nyújt a lakás, vagy egyéb építmény gazdaságos fűtésének biztosítására. A vegyes tüzelés révén a helyi igényeknek, lehetőségeknek legmegfelelőbb megoldást valósíthatja meg.
· Puffertartály szerelése
Puffertartályok, PT tipusú német tárolók ( 300 l-től 10 000 l-ig ) PT - PT1 ? PT2 típusok A puffertartály tulajdonképpen egy jól szigetelt melegvíz tároló, amely a melegvizet termelő berendezések (kazán, napkollektor, hőszivattyú, stb.) által előállított hőenergiát későbbi felhasználásra eltárolja.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· SMS-el meleget!
Nobo elektromos energiatakarékos fűtő panel. SMS-el inditható a meleg!!
· Szobatermosztát - Autherm
Autherm webáruház, ahol Honeywell és CentraLIne termékek közül válogathat. Áruházunkban megtalálhatóak többek között termosztátok érzékelők, fűtési szerelvények és vízvezetéki szerelvények.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Thermotech Radiátor Kft.
Radiátor, szegélyradiátor és padlóradiátor, amely amely egyszerre kínál megoldást a fűtésrendszerekkel kapcsolatban eddig felmerült problémákra, továbbá elegáns, energiatakarékos és egyszerű.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vaillant kazánvásár a Kazánwebáruházban
Teljes körű megoldást kínálunk otthonába ha kazánokról van szó. A Kazánwebáruház rengeteg terméke közül biztosan Ön is megtalálja azt, amelyik a leginkább megfelelő az igényeinek! Szeretné, ha profi fűtéstechnikai készülékét akár a munkahelyéről is tudná irányítani? A Vaillant erre nyújt megoldást, hiszen minőségi és megbízható készülékek gyártásán túl olyan többletszolgáltatásokat is biztosít, amellyel kényelmesebbé válhat az élete. A Webáruházunkban Vaillant fűtéstechnikai termékek közül kazán, gáz hőközpont, vízmelegít?, melegvíztároló, napkollektoros rendszer és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak. Forduljon hozzánk bizalommal!
  
Fűtéstechnika