Fagyi linktár Fagyi linkgyüjtemény Fagyi linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Fagyi
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fagyiporok
Különleges fagylatporok széles választékát kínáljuk az oldalunkra látogatók számára. Elkészítésük egyszerű és mégis olyan finomak mintha egy fagylalt mester készítette volna. Vevőink számos márka és típus közül válogathat.
· Fagylalt alapanyagok
Olaszország egyik legnagyobb fagylalt alapanyag gyártójának alapjait, pasztáit, kínáljuk tej- és gyümölcsfagylaltokhoz. Továbbá önteteket, állományjavítókat, poraromákat és egyéb fagylalt készítéshez elengedhetetlen anyagokat rendelhetnek nálunk. A termékek széles ízpalettával, felhasználóbarát kiszerelésben, kedvező árakon állnak a vásárlóink rendelkezésére.
· faylaltpultok, cukrászvitrinek webáruháza.
Nagykonyhai, kereskedelmi, vendéglátóipari gépek, berendezések webáruháza.
· Fogyókúrás gyümölcsfagyi
Hétvégén Nagyókámnál jártam és mivel kertje roskadásig van a finomabbnál finomabb gyümölcsökkel bizony jól megszedtem kosaram és bespájzoltam magamnak a heti gyümölcsadagot. Ilyenkor készítem elő a gyümölcsfagyinak valót is, mert ugye sosem lehet tudni mikor kívánom meg a hűsítő finomságot!
· Fogyókúrás gyümölcsfagyi
Hétvégén Nagyókámnál jártam és mivel kertje roskadásig van a finomabbnál finomabb gyümölcsökkel bizony jól megszedtem kosaram és bespájzoltam magamnak a heti gyümölcsadagot. Ha megéhezem csak bekapok egy két szemet a friss gyümölcsből, vagy csinálok belőle gyümölcs salit esetleg smoothie-t, de ilyenkor készítem elő a gyümölcsfagyinak valót is, mert ugye sosem lehet tudni mikor kívánom meg a hűsítő finomságot!
Fagyi