Felnőttképzés linktár Felnőttképzés linkgyüjtemény Felnőttképzés linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Felnőttképzés
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 10 hét alatt középfokú nyelvvizsga
A "kreatív" nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A tőzsdei kereskedés oktatása.
Az 55 órás Aktív tőzsdetanfolyam az alapoktól és az alapfogalmaktól kezdve fokozatosan vezeti be a hallgatókat a tőzsdézés gyakorlatába. Nem szükséges gazdasági, pénzügyi vagy tőzsdei előismeret!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Drégelyvár - felnőttképzés.
A Drégelyvárban felnőttképzésekre is jelentkezhetünk. Nézz körül a részletekért.
· Drégelyvár szakmai tanfolyamok.
Itt számos tanfolyamot találsz, például jelentkezhetsz kozmetikai képzéseinkre, vagy egészségügyi képzéseinkre.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Felnőttképzési adatbázis
A Képzésnet.hu oldalonn országosan több száz tanfolyamot tud összehasonlítani 12 szempont szerint.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hajhosszabbítás
Cégünknél elsajátíthatja a hajhosszabbítás és dúsítás következő technikáit: Varrás , Hőillesztés, ragasztással, kristálykeratinnal ,Mikrogyűrűzéssel, Ultrahangos illesztéssel. Tanfolyamaink időtartama 1-2 nap ,melyen elsajátíthatja a póthajak szakszerű földolgozását, fölrakását és eltávolítását ,és egyéb tudnivalókat.Az oktatáshoz szükséges kellékeket biztosítjuk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Információk a felnőttoktatásról
Az OKJ tanfolyamok a munka világának szinte minden területére léteznek. OKJ képzésre pedig szinte bárki járhat, de vannak olyan képzések, ahova szükség van bizonyos feltételekre. Némelyik tanfolyam ingyenes, némelyik költségekkel jár, mielőtt választanánk érdemes körülnézni, hogy egyes iskolák, milyen lehetőségeket nyújtanak. Érdemes összeegyeztetni érdeklődésünket a munkaerőpiac igényeivel!
· Információk a továbbtanulási lehetőségekről
Az államilag elismert szakképzéseket az OKJ 1993 óta rendelet útján foglalja jegyzékbe. Az Országos Képzési Jegyzéket évi egy alkalommal a kulturális és oktatási miniszter közli, figyelve a munkaerő-piaci változásokra. Az eredeti 800 képzés mára 400 körülire csökkent, emellett a tanfolyamok mindegyike megvan ma is. Nézzen be információs oldalunkra, olvasson mindennek utána!
· Informatikai tanfolyamok.
Szakmai bizonyítványt szeretnél szerezni az érettségi után? Itt a lehetőség most, hogy a legjobb helyen tanulj.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Menedzser Akadémia
A szakmai információ valódi haszna annak alkalmazhatóságában rejlik. Hitvallásunk, hogy egy szakember, vállalkozás, vagy bármilyen szervezet igazai versenyelőnye konkurenseivel szemben a folyamatos tanulás képessége. Mi ezért, és ennek szellemében dolgozunk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Okj-s fodrászképzés
CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola, fodrász oktatás, fodrász tanfolyam, fodrász képzés, menőségi oktatás.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tanfolyamok vállalkozó nőknek
Csilla, mint a tréningek felelős vezetője, elkötelezte magát amellett, hogy a MaVan tréningeken is élményszerűvé tesszük számotokra a tanulást, informálódást, tapasztalatszerzést. Ezért a tréningeken ne arra számíts, hogy kiáll egy előadó és jól megmondja a tutit, hanem sokkal inkább arra, hogy te magad is részt veszel a munkában, és a nap végére valódi, használható tapasztalatokra teszel szert, és nem mellesleg még jól is érzed magad.
  
Felnőttképzés