Fénymásoló linktár Fénymásoló linkgyüjtemény Fénymásoló linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Fénymásoló
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A-Z Irodacentrum
Munkatársainkkal ? akik hosszú ideig dolgoztak az irodatechnika területén ? alapítottuk meg az A-Z Irodacentrum Kft.-t 2004-ben, hogy, az évek során szerzett tudást és szakmai gyakorlatot a saját vállalkozásunk keretein belül kamatoztassuk. Fő tevékenységünk irodatechnikai berendezések, elsősorban másológépek és nyomtatók értékesítése, bérbe adása valamint szerviz és kellék ellátása. Vállaljuk továbbá faxok, számítógépek, számológépek és egyéb irodatechnikai termékek beszerzését is. Jelenleg forgalmazott márkáink: RICOH, DEVELOP, KONICA-MINOLTA, SAMSUNG, Hewlet-Packard. Jól képzett szakembereink közel 25 éves tapasztalattal rendelkeznek. Rendszeresen vesznek részt hazai és külföldi továbbképzéseken, melynek köszönhetően könnyen nyomon tudják követni az elmúlt évek technikai fejlődését, valamint a napjainkban kibontakozó gyártók közötti verseny miatt egyre gyorsabban megjelenő újításokat. Az Európai Uniós elvárásokat szem előtt tartva, szerződött partnereinktől vállaljuk a már nem hasznosítható, nem környezetbarát irodatechnikai hulladékok (számítástechnikai alkatrészek, tonerek, festékek) díjtalan megsemmisítését. Cégünk lehetőséget biztosít részletfizetésre, tartós bérlet lízingre, valamint gépbérleti konstrukcióra is. Partnereink igénye alapján eseti bejelentésre vagy szervizszerződés keretében szolgáltatunk, Budapesten és vidéken egyaránt. Szükség esetén a javításra váró berendezéssel azonos műszaki paraméterekkel rendelkező cseregépet biztosítunk, ezáltal is Partnereink folyamatos munkavégzését próbáljuk elősegíteni.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Copyguru - másolás, nyomtatás
Copyguru Kft: Budapest területén 10 üzletünkben korszerű, gyors, érintőképernyős gépeken biztosítjuk fénymásolási szolgáltatásunkat. Lehetőség van A4-es, A3-as másolásra, egy vagy kétoldalas kivitelben. További széleskörű szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket. Névjegykártya, bélyegző készítés, toner töltés, fénymásoló szerviz. Kiemelt figyelmet fordítunk még tanulmányaikat folytató ügyfeleinkre. Őket szakdolgozat és diplomakötéssel várjuk, akár hétvégén is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fénymásológép kellékanyag webáruház és szerviz
Termékeink lézerkazetták és tintapatronok, minden esetben ellenőrzött, első minőségi osztályú alapanyagokból készülnek. Minden termékünket forgalomba hozatal előtt intenzív minőségi tesztnek vetünk alá, így csak kiváló minőségű termékek kerülnek forgalomba.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· http://www.buro44.hu/szines-masolo-rendszerek.html
Büro 44 Irodatechnikai Kft. fénymásológépek bérbe adásával foglalkozik. Ha nincs lehetőség új gép vásárlására, béreljen! Természetesen nem csak bérlésre, vásárlásra is van lehetőség. Vállalják meghibásodott készülékek javítását is. Tekintsék meg színes fénymásológépeiket, színes nyomtatóikat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nyomtatás,fénymásolás
Nyomda Székesfehérváron, Budapesten. Állandó kedvezmények, akciók. Kis és nagy példányszámok, kedvezmények, digitális nyomda. Szolgáltatásaink között megtalálható a nyomtatás,fénymásolás, arculattervezés stb.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Olcsóbb nyomtatásért, másolásért
Költsön kevesebbet dokumentumai előállítására!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Papír, írószer - GS Pláza
Online papírbolt a GS Plázában. Itt egy helyen megtalálhatóak és megrendelhetőek a fénymásoló papírok színes vagy fehér változatban, valamint az írószerek, iskolaszerek, irodai termékek. A látogató egyszerűen böngészheti a termékeket, kosarába teheti és meg is vásárolhatja azokat.
Fénymásoló