Film linktár Film linkgyüjtemény Film linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Film
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 2013 film premierek
2013-as filmek online egy helyen. A legújabb mozikban futó filmek, amelyeket érdemes megnézned. Aktuális filmajánló, legújabb filmek a mozikban, filmpremierek, műfaj, évszám és ország szerint rendezve. Egyedi rövid film tartalmak, amelyek magukba foglalhatják a szerző véleményét is. Regisztráció nélküli hozzászólási lehetőséggel. Böngészhetsz az összes 2013-as mozipremier közt egy helyen, így könnyen megtalálhatod a neked megfelelő filmet.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Jó filmek
Gyökerestől és visszavonhatatlanul megváltozik a kisváros élete, mikor furcsa megfázásos tüneteket mutató vírus üti fel a fejét. Ekkor még nem is sejti a lakosság, hogy mekkora mészárlás fog hamarosan kezdődni. A vírus ugyanis élőhalottá változtatja azt, akit megfertőzött és az áldozat hihetetlenül agresszívvá változva sorra szedi áldozatait. Egy újabb gyöngyszem a jó filmek gyűjteményéből. Ez a film azoknak lehet kedvező, akik rajonganak a jó kis zombis filmek iránt. A Holtak napja ugyanis egy tipikus hátborzongató zombis horror.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mozi, film, sorozat - Ezt nézd meg!
Friss információk és érdekes hírek a filmek világából. Beszámolók filmes eseményekről, mozipremierekről, filmbemutatókról. Előzetesek, ajánlók, kritikák csakúgy, mint érdekességek, titkok a népszerű sorozatsztárok és a legnagyobb filmcsillagok életéből. Ellesett pillanatok, betekintés a kulisszák mögé. Keresd az újdonságokat nálunk, tudd meg, mit érdemes mindenképpen megnézni!
· MoziNéző
Moziban nézni jó!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Online filmek
Ezen az oldalon érezhessük, hogy nézőként is fontosak vagyunk. Ezt azért jelenthetjük ki, mert itt kizárólag jó online filmek tárulnak a szemünk elé. Például az oldalon megtalálható számos ismert vígjáték, dráma, thiller, horror és akció filmek is egyaránt. Ezek közül többet már nagyon sokan ismernek. Ennek fő oka, hogy ismert filmeknek számítanak.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tom&Jerry rajzfilm magyarul
A Tom & Jerry mindenki kedvenc rajzfilmje immár több, mint 50 éve. A mese kicsik és nagyok kedvence hazánkban is. Az epizódok középpontjában Tomnak Jerry elfogására irányuló sikertelen kísérletei állnakm egyedi humorral és fergetes poénokkal. Tom a legtöbbször nem is akarja megenni Jerry-t, és az újabb epizódok közül néhány részben a páros valójában egészen jól kijön egymással. Az ellenségeskedés hátterében valószínűleg csak a hagyományos macska-egér ellentét áll. Nézd nálunk a Tom & Jerry-t!
  
Film