Fodrászat linktár Fodrászat linkgyüjtemény Fodrászat linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Fodrászat
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A szódabikarbóna és a hajápolás.
A szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbb természetes háztartási termék, amelyet a hajápolásban is felhasználhatunk. Hajsimítóként, kondicionálóként és samponként is felhasználható. Emellett a szódabikarbóna általános tisztítószerként is alkalmazható. Kattints a további részletekért!
· Alicehair Fodrászat
Szépülj az Alicehair szépségszalonban! Várunk mindenkit a Corvin pláza mellett a VIII. kerületben. Női, férfi, gyerek fodrászat, kozmetika, műköröm.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Biosamponok, botox hatású biokrémek
Hajhullás? Kopaszodás? Korpa? A megoldás: chuleevandevi. Valódi eredmények, thai hajnövesztő, hajregeneráló szerek.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· City Szépségszalon
Fodrászat, tartós hajegyenesítés, göndörítés, melegollós hajvágás, esküvői frizura, konty, ....
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Erika Cosmetics
fodrászat, hajhosszabbítás, műköröm, kozmetika, műszempilla
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fodrász iskola
CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola, fodrász oktatás, fodrász tanfolyam, fodrász képzés, menőségi oktatás.
· Fodrász kínálat
Fodrász kínálat
· Fodrász tanfolyamok.
A honlapon számos szakmai képzés közül választhatunk, tanulj fodszának, hiszen piacképes bizonyítványt nyújtunk neked.
· fodrászat
női fodrászat
· fodrászat Budapest
Fodrászat Budapest, női fodrászat, férfi fodrászat, gyermek fodrászat Budapest - Borostyán Fodrászat Budapest
· Fodrászat Budapest - BanyaTanya
Fodrászatunk Budapesten a 19.kerületben található, Kispest szívében. Ismerje meg mesterfodrászaink szolgáltatásait.
· Fodraszlap.hu – Minden, ami fodrászat…
Fodrászok és vendégeik online találkozóhelye.
· Fodraszlap.hu – Minden, ami fodrászat…
Fodrászok és vendégeik online találkozóhelye.
· Fogorvos-Móricz Dental
A Móricz Dental fogászati, szájsebészeti magánklinikánkon15 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogszakorvos várja Önt szeretettel rendelőnkben.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hajhosszabbítás
Hajnagyker szolgáltatásaink keretén belül pedig vállalunk hajhosszabbítást és dúsítást, levágott hajak festését, keratinos tincsezését, tressszelését. Hajnagykereskedés viszonteladóknak.
· Hajhosszabbítás
A hajhosszabbítás során nagyon vékony vízszintes sorokban a saját hajból készített fonatokhoz erősítjük speciális természetes alapú cérnával a tresszelt póthajat. A hajhosszabbítás munkálatot igény szerint több sorban megismételjük, annyi takaró hajat hagyva, hogy a végeredmény teljesen természetessé válik, a haj pótlásának helye észrevehetetlen. Az így kapott frizura kb. 2 hónapig viselhető kényelmesen és esztétikusan. Ez idő letelte után a hajhosszabbítás műveletét ajánljuk megismételni.
· Hajhosszabbítás, póthaj
Cégünk hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz tökéletesen alkalmas, kizárólag 100 %-os I. osztályú emberi haj kereskedelmével foglalkozik. Folyamatos készlettel és nagy választékkal rendelkezünk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szalon 21 Fodrászat Csepelen
Ha minket választ biztos lehet benne, hogy az Ön kényelme és igényei lesznek számunkra a legfontosabbak. A Salon21 Szépségszalon Csepelen azoknak a Férfiaknak, és Nőknek akiknek fontos a mindennapi jól ápoltság. Szakmai vezetőnk magas szinten képzett, komoly rutinnal rendelkezik hajvágásban, hajszínkorrekcióban, színváltásban. Ha nem elégedett mostani hajszínével, elrontott hajak helyrehozatala sem jelent akadályt számára. Specialitásai: - 3 D hajfestés - ombré melír - hajszínkorrekcíó ( feketéből világos hajszín festése) - fénymelír -amerikai melír - profi hajvágás ( bob - bubi ( Munkatársaink mind jól képzett szakemberek, akik az összes lehetséges továbbképzésen részt vesznek. A legújabb technikákkal, kezelésekkel próbálnak mindig egy lépéssel a divat előtt haladni, mert világhódító úton a természetes szépség. Professzionális anyagainkat a természet kincseiből válogattuk össze, hogy még közelebb érezhessék magukat a Föld ?gyümölcseihez?. Eddig is specialitásunknak számított a problémás hajak kezelése, újrafestése, ennek érdekében kapott teret üzletünkben a KIN hajápolási termékcsalád is, melynek termékei azért tudnak olyan átütő és azonnali eredményt produkálni, mert hatóanyagai abszolút megegyeznek a haj alapanyagával ezért mélyen és tartósan beépülnek annak szerkezetébe. Ön nálunk kiemelt figyelmet érdemel! Salon 21 Fodrászat ?mert megérdemled?
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tanfolyamok Drégelyvárban.
A Drégelyvár Oktatási Központ számos tanfolyam és képzés otthona. Itt valóban a legjobbaktól tanulhatunk.
  
Fodrászat