Foto linktár Foto linkgyüjtemény Foto linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Foto
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A Fotósbácsi - esküvő fotózás
Esküvő fotózás és videó profiktól, kedvező áron, országszerte!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bagyinszki Zoltán fotográfus
Népszerű de igényes ismeretterjesztés. A magyar kultúra benne kiemelten a magyar építőművészet bemutatása. Építőművészet, történelem, szórakozás, könyvek, fotós kirándulások. Városom Gyula a Magyar Kultúra Városa, a Hild- díjas város, a Legvirágosabb Magyar település szépségeit, architektúráját, hangulatát bemutatni a világnak.
· Brigifotó - esküvői fotós
Kreatív esküvői fotós, glamour, modell és családi fotózás, rendezvényfotós Budapest, Baja, Bátaszék, Bonyhád, Mohács, Szekszárd, Kalocsa, Jánoshalma, Mélykút és Bácsalmás környékén.
· Brigifotó ? esküvői és családi fotós
Brigifotó ? esküvői és családi fotózás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Digitális és filmes fotósuli, fotós képzés
Digitális és filmes fotósuli, nálunk fél év alatt megtanulhat mindent, amit egy jó fotósnak tudnia kell: riport fotózás, természet fotózás, modell fotózás, tárgyak fotózása.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Esküvő fotózás Pécs - Doml'art Photography
Esküvői-, rendezvény-, modell-, és gyermekfotók készítése.
· esküvőfényképezés
Egy esküvő az ifjú pár közös útjának a legnagyobb eseménye. Az eseményt megörökítő fényképésznek hatalmas megtiszteltetés. Szakmailag hibamentességre kell törekedni, mert nem ismételhetőek a felvételek. Egy esküvő fotózása semmihez nem hasonlítható. A fényképész ilyenkor nem csak az alkalomhoz illő ruhát vesz fel, de a lelkét is díszbe öltözteti- mert az ünnep résztvevője.
· Esküvőfotózás
A legszebb nap és a boldog pillanat velünk örök emlék marad!
· Esküvői fotók
Katona Tamás célja, hogy elmesélje az esküvőtök történetét, a kifinomult, művészi esküvői fotókon keresztül. Esküvői fotósként örömét leli abban, hogy a világ különböző pontjaira utazzon, bárhová, ahol a klienseinek szüksége van a szolgáltatásira.
· Esküvői Fotózás
Esküvői Fotózás
· Esküvői fotózás
Szenvedélyem az esküvők minden szépségét megörökíteni, Célom az,hogy a képeimmel megmutassam az esküvő csodálatos érzéseit. Szeretek mindenhol ott lenni, de sehol sem látszani. Az esküvőt, mint eseményt egy kerek egészként (a készülődéstől a lámpaoltásig) élek meg , amibe nem csak a menyasszony és vőlegény tartozik, hanem az őket körülvevő öröm, elegancia, boldogság. Képeimmel szeretnék egy történetet elmesélni a Ti nagy napotokról!
· esküvői fotózás
Az esküvőtök életetek legfontosabb és legszebb napjai közé tartozik. Egyszer van esküvőtök, megismételhetetlen. Ezért fontos, hogy ezen a napon történt események pillanatok, úgy, és akkor legyenek megörökítve amikor, és ahogyan azt viszont szeretnétek látni. A nagy napból az izgalom és a szervezés miatt sok mindenre nem fogtok emlékezni, nagyon jó érzés amikor összebújva megnézitek a nap fontosabb eseményeit, és esetleg közösen elkészítitek, a képekből a saját fotóalbumotokat. Higgyétek el, az ismerős barát felkérése nem feltétlen jó ötlet egy ilyen esemény megörökítésére. Fontos hogy hivatásos szakmabeli fotóst kérjetek fel, aki nap mint nap fotóz. Így nem ér majd kellemetlen meglepetés titeket. Mivel minden esküvő, minden elképzelés más, nem lehet pontos árat sem adni az esküvői fotózás-ra. Mégis tudunk adni egy iránymutatót. Minden esetben két fotóssal dolgozunk, hogy két szögből is meg tudjuk örökíteni az eseményeket. A jó hír az, hogy ettől nektek nem fog többe kerülni, csak több képet fogtok kapni, így könnyebben tudtok majd válogatni :)
· Esküvői fotózás Debrecen
Az esküvői fotózás nem kell, hogy feltétlenül tradicionális legyen. Vigyünk életet és érzelmeket a fotózásba. Készüljenek tartalmas, színekben gazdag képek az esküvődről!
· Esküvői Riport Fotó - Élményfotózás
A riport képeim az esküvőtök valódi történetét mesélik el. (Esküvői fotózás Debrecen illetve Észak és Kelet - Magyarország területén .)
· Étel fotózás - Gál István Photography
Az étel fotózás során az a célom, hogy olyan étel fotók készüljenek az ételekről, amelyek mindenkinek megmozgatják az érzékszerveit. Fontos, hogy az étel fotók tökéletesen átadják a modellként használt finomságok íz és illat világát, hiszen csak ekkor lehet reklámanyagokba és az étlapon hatékonyan felhasználni az étterem népszerűsítésére.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· fotókönyv készítés
Készítsd el saját fotókönyvedet legkedvesebb képeidből!A XXI. század fotóalbuma: a fotókönyveket egy könnyen használható szoftver segítségével percek alatt összeállíthatod.Használhatod még a Facebook vagy a Picasán/Flickr-en tárolt képeidet isA képek minőségét digitális technikával javíthatod. Fotókönyv készítés 4 egyszerű lépésbenA szoftvert öröm használni, akár percek alatt megtölthetsz egy fotókönyvet az emlékeiddel - a többit bízd ránk!
· Fotós
Esküvői fotóst keres? Esküvői fotózás, modern és hagyományos stílusban a megrendelő igényei szerint, két fotóssal, hogy ne legyenek olyan pillanatok melyekről nem készült egy jó kép sem!
· Fotós Debrecenben
Fotóst keresel Debrecen területén portfólió készítéshez, vagy szeretnél egy családi portrét? Én professzionális szinten elkészítem képeid. Fotóid legyenek mozgalmasak, változatosak.
· Fotósarok - Nikon objektív
Nikkor objektív és számos más hasznos és nélkülözhetetlen fotózási kellék online lelőhelye. A Fotósarokban minden fényképész talál kedvére valót.
· Fotózás egy kicsit másképpen
Referencia munkáink bemutatására a videó és a fotók adnak segítséget. A videót nem mindenki tudja megnézni de egy fényképet akár e-mailben is továbbíthatod, kinyomtathatod. Tanácsokat adunk, hogyan fotózd le a csodálatos szépségű műkörmöket. Fények, beállítások.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Garnet Media Tárgyfotózás
A termékek eladásához az egyik legfontosabb eszköz a tárgyfotózás. Ez azért olyan fontos, mert a leendő vásárló, mikor megnéz egy honlapot, kinyit egy újságot, egy magazint, az első, amivel találkozik: a fotó. A tárgyfotózás során olyan fotó kell, hogy készüljön, mely felkelti a vásárlók érdeklődését, hisz a termék mellett megjelenő információkon túl a fotó az, ami alapján eldöntik, hogy melyik terméket válassza. Annak érdekében, hogy a tárgyfotózás eredményes legyen, a fotónak a megfelelő érzéseket kell, hogy ébressze az ügyfelekben. A Garnet Media-nál a tárgyfotózás végeredménye mindenesetben profi, a fotósunk a tárgyfotózás során szerzett minden tapasztalatát és tudását latba veti, hogy az eredmény tökéletes legyen. Bízza a tárgyfotózás szolgáltatást profi kezekbe, válassza a Garnet Media szolgáltatásait!
· glamour fotózás
Glamour fotósorozatok & Erotikus modell portfólió fotózás profi stúdióban, Budapest szívében. Nem olcsó, de legalább jó! Váltsd valóra álmodat és készíttess profi portfóliót a Glamourfotozas.hu oldalon keresztül.Most végre minden Rólad szólhat! Ha szívesen megmutatnád magad a világnak vagy egyszerűen szeretnél végre egy olyan képet, ahol minden tökéletes és a legjobb formád köszön vissza, akkor ne habozz és vágj bele az évszázad fotózásába.Csapatunk segít, hogy levetkőzd gátlásaidat és kihozhassuk belőled a legjobbat. A fotók készülhetnek profi műtermi körülmények között, kültéren, de akár lehetőség van exclusive környezetre is.Mi a legapróbb részletekre is oda figyelünk, így a profi sorozathoz profi smink és frizura is dukál, hogy a legszebb lehess a fotózás napján. Olyan fotókról álmodoztál, amelyeket eddig csak a férfi magazinok címlapján láttál? Válaszd ki csomagjaink közül a számodra legmegfelelőbbet és egyeztess időpontot velünk.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hohner Miklós fényképész
1993. tavaszán nyitott a Foto-Fach a Dunakeszi Áruház egyik sarkában. Amatőr fotó kidolgozás mint fő profil nagyon sokáig nyereségessé tette az üzlet működését. Az áruház megszűnése után pár méterrel odébb, a Barátság út 23. szám alatt folytatta működését a fotó labor, de már mint DIGITÁLIS FOTOSZOLGÁLTATÓ. A digitális technika megállíthatatlan fejlődésének köszönhetően a papíralapú fényképek előállítását nagy részben átvették a nyomtatók. A felszabadult kapacitást szakfényképezés próbálja lekötni. Igazolvány képtől az esküvőig, tablókészítéstől az óvodai fényképezésig.
· Horváth Richárd esküvőfotós
Tekintsd meg, az általam készített munkákat. Weboldalamon a képek mellett, sok hasznos információt is találsz! Részletekért kattints a linkre.
· Hubay József fotós
Teljeskürű fotószolgáltatás profi műteremmel.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· kerékpár fotók
Kerékpáros verseny és saját tekerés fotók katalógusba rendezve
· Kismama fotózás
Kismama fotózás: A tökéletesség. Sokan úgy gondoljuk, hogy a terhesség az az időszak, amikor a nőiességük kiteljesedik. Ezt a szépséget, igyekszem fotóim által megörökíteni. Érdemes magatokkal hozni a kedvenc ruhátokat, valamint egy világos és sötét fehérnemű szettet.
· Komka Péter fotóriporter
Esküvői fotó, rendezvények fotózása, fotóriporteri tevékenység
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Légirégészet
Napjaink régészetében - a digitális technika fejlődésének köszönhetően - egyre nagyobb szerepet kap a légifotózás. A lelőhelyekről különböző évszakokban készített légifotók sok esetben felfedik a föld alatt rejlő régészeti jelenségeket .
· LugoPicture - A fotózás szakértője
Esküvő fotózás a legmagasabb színvonalon, profi eszközökkel, elérhető áron.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Modell fotó
Modell fotó csomagok Bodogán Sándor profi fotóstól. Modell fotó sorozatra vágyik, mely modell fotók tökéletesek, és magukért beszélnek? Ismerje meg Ön is a modell fotó csomagokat, és magának a modell fotó szolgáltatásnak a részleteit:
· Műkörmösök képei
Magyarország műkörmöseinek munkáit bemutató képgaléria oldal. A műkörmös tudakozó katalógusban szereplő körömkészítők műköröm mintáit mutatjuk be. Csatlakozz hozzánk és mutasd meg munkáidat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nagydarab fájlok küldése egyszerűen
A Nagydarab egyszerre képes sok fájl egyidejű küldésére és fogadására. Akár 500 fáljt is képes egyszerre kezelni. A feltöltőnek mindezeket nem kell összecsomagolnia, elég, ha a megfelelő billentyűkombináció segítségével kijelöli a feltöltendő fájlokat. A címzettek egy kattintással letölthetik a zip formátumú fájlt, ami még kicsomagolásra vár.
· Németh Natália fotós
Teljeskürű fotószolgáltatás profi műteremmel.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Online fotókidolgozás
Digitális fotókidolgozás és fotókönyv készítés, ajándéktárgyak. Állandó akciók!
· Oryonfoto - esküvő fotózás
Fiatalos és kreatív esküvő fotózás. Két fotós, két szemszögből örökíti meg esküvőtök napját
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· portré fotózás
Lehetünk mi tapasztalt és képzett fotósok, csinálhatunk szuper sminket, frizurát, lehet profi felszerelésünk, stúdiónk, mindez csupán alapvető kelléke az alkotásnak, de a Te hangulatod és érzelmeid azok, melyek valóban befolyásolják és gyökeresen meghatározzák a Rólad készült képeket. Pont ezért is tartjuk nagyon fontosnak, hogy aki minket kér fel, azzal oldottan és kellemes hangulatban töltsük el az alkalmat. A portré fotózás alkalmával nálunk másoktól eltérően ezért nincsenek szoros időkorlátok, nem kell az órát nézegetni és úgy töltjük el közösen az időt, ahogy éppen a legkényelmesebb mindannyiunknak. Stúdiónkat a kényelemre és otthonosságra alakítottuk, ahol igazán kikapcsolódhatsz, szólhat mindenhol kedvenc zenéd akár és csak hagynod kell, hogy közösen megmutassuk a legjobb oldaladat, amit végül képekbe zárunk. :)
· PORTRÉFOTÓ rólad, kedvesednek, szeretteidnek, önmagadnak
Szinte minden korban igénye volt az embereknek, hogy megörökíttessék magukat vagy családjukat, hozzátartozójukat az utókor számára.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szima Norbert - esküvő fotós
Esküvői fotós a Szima.hu -nál! A házasságkötés teljes ideje alatt állok rendelkezésére, így lehetőséget nyújtok az esküvő készülődéstől a tartó esküvői fotózásra. Az esküvői fotózás után az esküvő fotók feldolgozását követően, eredeti, nagy felbontásban, digitális formában és igény szerint, papírképként adom át a fényképeket. Weboldalamon ajánlatokkal és referenciákkal várom az érdeklődni vágyókat, üdvözlettel Szima Norbert - fotós.
· szubjektív dokumentarista és egyéb fotók
fotó, fénykép, fotók, fényképek, videó, digitális, analóg, telefonfotó, telefonfotók, blog,
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Termékfotózás és ételfotózás
A reklámfotózás és a termékfotózás összetett munkafolyamatok. Mindkét esetben a legfontosabb, hogy felkeltsük a célközönség figyelmét szolgáltatása, terméke iránt. Éppen ezért többféle módszert és technikát használunk, hogy még impozánsabbnak mutassuk be termékeit. Termékek fotózásakor nagy hangsúlyt fektetünk az abszolút színhűségre, ennek érdekében eszközeink színre kalibráltak. Fotózás áraiért látogasson el a Zoom Studio oldalára.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Weiss K. Krisztina
Weiss K. Krisztina ( esküvői fotós, portré fotós, rendezvény fotós ) imádattal és szenvedéllyel fotóz. Minőség és megbízhatóság jellemzi, tudását Dubaiban szerezte, mégis szolgáltatásait elérhető, magyar árakon nyújtja! Mindenkinek, aki NEM az unalmas sablon követője! +36707048855
  
Foto