Fuvar linktár Fuvar linkgyüjtemény Fuvar linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Fuvar
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· András-fuvar, 06 30/9424206
András-fuvar. Költöztetés-fuvarozás Budapesten és vidéken egyaránt. Olcsó fuvardíjak, megbízható szolgáltatás. Akciók. Tehertaxi szolgáltatás akár azonnalra is.Kézi anyagmozgatás. Zongora- páncélszekrény szállítás./,mail: info@koltoztet.com, tel: 06 30/9424206
· Autómentés, targonca szállítás
Autómentés és munkagépek, járművek szállítása korrekt feltételekkel
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· BauTrans minősítések
A BauTrans Kft. a túlsúlyos szállítás területén tapasztalt cég, hazai és nemzetközi viszonylatban is. A túlméretes fuvarozással és túlsúlyos szállítmányozással, autódarukkal kapcsolatos tevékenységéről minősítései és a tanúsítványai, megtekinthetőek, illetve letölthetőek magyar, angol és akár német nyelven is a weboldalukon.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Dió-Költöztetés a hét minden napján!
Irodák - Lakások költöztetését vállaljuk a hét minden napján! Teljes - Részleges költöztetések gyakorlott rakodókkal, garanciával! Ingyenes munkafelmérés - Árajánlat! http://www.diokoltoztetes.hu Szolgáltatásaink: költöztetés Budapesten –és vidéken, irodaköltöztetés, iratmegsemmisítés, bútorszállítás, lomtalanítás, belföldi árufuvarozás, tehertaxi, házhozszállítás, expresszfuvar, pianínószállítás, zongoraszállítás, nehéz tárgyak szállítása, lakáscsomagolás, csomagolóanyag biztosítása ill. kiszállítása, bútorszerelés, felcímkézés, bútormozgatás, épületen kívüli bútorfelhúzás, raktározás, csomagszállítás,
· Duna fkm 1652 Kft.
Targoncaszállítás, munkagépszállítás gyakorlattal, 8 tonnáig. Targoncaszállítás, munkagépszállítás
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Futár azonnal- SOS csomagszállítás
Rendeljen biciklis,motoros, autós vagy kisteherautós futárt. Csomagszállítás Budapest és környékén ill. Magyarország egész területén. Azonnal, bármit bárhová! Budapesten az egyik legolcsóbb futárszolgálat! Csomagküldés garanciával és 13 év tapasztalatával. Megbízható futárszolgálat 1998 óta az Ön szolgálatában. Expressz szállítás akár Európa országaiba is.
· Fuvarozás, áruszállítás.
Költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás, nemzetközi költöztetés, nemzetközi fuvarozás, költöztetés külföldre probléma mentesen. Tapasztalt, igényes rakodókkal, sofőrökkel és új teherautókkal állunk rendelkezésükre. A teherautók fel vannak szerelve a nemzetközi költöztetéshez, áruszállításhoz szükséges szerszámokkal, rögzítő eszközökkel, csomagoló anyagokkal. Igény szerint vállalunk bútor szerelést, be-, és kicsomagolást. 5.000.000 forint értékű belföldi közúti árufuvarozói felelősség biztosítással (BÁF), és 100.000 euró értékű nemzetközi közúti árufuvarozói felelősség biztosítással (CMR) rendelkezem, lopás és baleset esetére. A BÁF és CMR felelősség biztosítás kiterjed költöztetési ingóságok szállítására is! Amennyiben szükséges, mindenre kiterjedő egyutas szállítmány biztosítást is tudunk kötni.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gyűjtő szállítás, gyűjtőfuvarozás
Ha Önnek is fontos a kedvező ár és a gyors szállítás, ha Ön se szeretne várakozni az áruira, akkor érdemes gyűjtő szállítást, gyűjtőszállítmányozást választania. A gyűjtő szállítás, gyűjtőfuvarozás előnyös, ha nem akar feleslegesen várni a küldeményekre. A belföldi gyűjtő szállítás, gyűjtőfuvarozás mellett célországaink: a Skandináv országok, Anglia, Csehország, Szlovénia, Hollandia, Lengyelország, Ausztria, Franciaország, Portugália, Svájc, Olaszország, Belgium, Románia, Spanyolország, Németország, Szlovákia. Kérje árajánlatunkat!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Irodaköltöztetés Budapesten
Vállalkozásunk mindennap nagy gyakorlattal vállal részleges és teljes irodaköltöztetést. Nagy tapasztalattal vállaljuk az iratanyagok, dossziék, kartonok dobozolását, szállítását. A mappák, iratanyagoknak, dokumentumoknak a szállításához költöztető dobozokat tudunk biztosítani. Az irodai számítógépeket, monitorokat, másolókat, nyomtatókat csomagolva szállítjuk. Budapesten az irodaköltöztetéshez, a költöztető dobozokat igény esetén, díjmentesen ki is szállítjuk. A nagyméretű irodabútorokat, tárgyalóasztalokat, recepciós pultokat szükség esetén szétszereljük és csomagoljuk. Salgó polcok, irattartókat, irattartó állványok szét illetve összeszerelését is vállaljuk, rakodóink ezt a feladatot szakértelemmel és rugalmasan megoldják. A rossz, törött irodai bútorok selejtezését, régi iratok megsemmisítését rugalmasan tudjuk megoldani. Páncélszekrények, fénymásolók szállítását is vállaljuk, azok szállítása külön árak szerint történik. A szállítómunkásaink tapasztaltak, megbízhatóak és rugalmasan dolgoznak. Bármikor kimegyünk előzetes munkafelmérésre, Budapest területén. Az iroda nyitva tartása és zavartalan működése érdekében hétvégén is vállalunk szállítást, irodaköltöztetést, bútorszállítást.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Konténer és sittszállítás
Gyarmax Teher Kft - 2007-ben alapítottuk cégünket, mely elsősorban Budapesten és környékén tud magas színvonalon és kedvező árakon szolgáltatni. Kőbányai, saját telephellyel rendelkezünk. Fő profilunk a konténer szállítás, valamint a konténeres hulladék és sittszállítás. Szinte bármilyen kommunális és ipari hulladékot el tudunk szállítani. Szelektí válogatást is végzünk! A konténerezésen kívül foglalkozunk épületbontással, rakodással, földmunkával, daruzással, valamint sok hasonló tevékenységgel. Cégünk alapítója 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik!
· Konténeres szállítás Pel-Job Bt!
konténeres szállítás,föld,homok,sóder,termőföldszállítás, törmelék,nem veszélyes hulladék építési sittszállítás,konténer kihelyezés,borsod megye ,miskolc és környéke.
· Konténeres szállítás!
Konténeres szállítás,föld,homok,sóder,törmelék,építési sittszállítás,konténer kihelyezés,kedvező árak.Bővebb információk honlapunkon.
· Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop
Költöztetés,Fuvarozás,Tehertaxi Nálunk a Legolcsóbban !! Lakás Költöztetés,Ház Költöztetés,Iroda Költöztetés,Albérlet Költöztetés Nálunk a Legkedvezőbb Áron... Nálunk NINCS KIÁLLÁSI DÍJ, NINCS ÓRADÍJ ,NINCS VÁRAKOZÁSI DÍJ ,csak előre kialkudott FIX összeg van..
· Költöztetés, fuvarozás
Cégünk 1990 óta foglalkozik belföldi költöztetéssel, majd később nemzetközi költöztetéssel. Ma a cég 20 fővel és 8 db modern, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsival rendelkezik. Ez alatt az idő alatt cégünk magas szintű szakmai tapasztalatot és gyakorlatot szerzett a megrendelői igények kifogástalan és teljes körű teljesítése érdekében. Fennállásunk és folyamatos növekedésünk is jelzi, hogy cégünk érdeke a tisztességes, hosszú távú és magas szintű szakmai munka. Tevékenységünk legfőbb irányelve a minőség, megbízhatóság és korrektség. Számunkra a legfontosabb a megelégedett, visszatérő ügyfél, hiszen ennél jobb és hatékonyabb reklám nem létezik. Az általunk végzett költöztetés egészére teljes körű garanciát vállalunk.
· Költöztetésmester.hu
Költöztetésmester.hu - Gyors, pontos költöztetés, gondok nélkül
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szakszerű költöztetés
Herkules Trans: költöztetés Magyarországon és külföldre egyaránt. Több, mint tízéves tapasztalattal dolgozó szállítók állnak rendelkezésére. A bútor- és egyéb hangszerszállítás sem jelent nehézséget számunkra. Oldalunkon értékes információkat is olvashat, amelyekkel könnyítheti életét a költözés során.
· Szalai Transport Kft
belföldi fuvarozás, szállítmányozás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tehertaxi - Költöztetés 0-24 Non-Stop
Tehertaxi - Költöztetés Non-Stop,Házhozszállítás , Fuvarozás , Bútorszállítás , Költöztetés , Lomtalanítás Fix áraink a legmegfelelőbbek és a legolcsóbbak !! Nincs kiállási díj,nincs óradij,nincs várakozási díj.. Hívjon bátran,velem lehet egyezkedni!!A legolcsóbb vagyok a piacon !! Tételtől, mennyiségtől független,akár 1 tétel szállítása is ,a legkedvezőbb áron. Országosan vállalok fuvarokat,Hívástól számított akár 1-2 órán belül is. Non-Stop 0-24!
  
Fuvar