Gasztronómia linktár Gasztronómia linkgyüjtemény Gasztronómia linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Gasztronómia
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A citromsav és az ízesítés.
A citromsavat ízesítésre is használják, de megtaláljuk az összes szénsavas üdítőben is.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Dining Guide
Országos étteremkereső és gasztronómiai portál. Független éttermi tesztek, gasztronómiai információk. Éttermi adatbázis: kereső név, hely, konyha, árfekvés, felszereltség és egyéb fontos adatok szerint. Ételek és italok szerinti keresés, receptek, folyamatos tájékoztatás az új helyekről, rendezvényekről. A 100 legjobb magyar étterem kiválasztása minden évben.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· EzMagyar
Hazai gyártású élelmiszerek bemutatása képekkel, leírással az EzMagyar on-line katalógusban.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gyermekétkeztetés
A minőségi közétkeztetés számunkra a felnőttek és gyermekek tápanyagszükségleteinek figyelembevételét és a válogatott, minőségi alapanyagok felhasználását jelenti. Próbálja ki, mit tudunk nyújtani, hiszen elérhető áraink valóban magas színvonalat takarnak! A közétkeztetés és különösen a gyermekétkeztetés során elengedhetetlen, hogy folyamatosan megújuló, változatos fogásokat kínáljunk. Ezt szakembereink segítségével egyedi igényekre szabottan, ételallergiások számára is biztosítani tudjuk. Elsősorban környékbeli termelőktől szerezzük be a friss hozzávalókat, alapanyagaink ellenőrzött beszállítóktól származnak. A közétkeztetés, gyermekétkeztetés új dimenziója itt várja!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kométa grilltippek
A grillezés művészet. A Kométánál ezt jól tudják, éppen ezért művészi odafigyeléssel, mesteri fűszerezéssel készítik elő a Finom Grilleket, hogy Ön még egy hirtelenjében szervezett grillparti alkalmával is fenséges marinált húsokkal és ízletes kolbászokkal varázsolhassa el családját, barátait.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Gasztronómia