GPS linktár GPS linkgyüjtemény GPS linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

GPS
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· easyTRACK
Az easyTRACK egy GPS alapú, GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő nyomkövető rendszer. A napjainkban egyre növekvő igényt kielégítő rendszer műholdak segítségével meghatározza a jármű pontos helyzetét és sebességét, majd az adatokat mobilkommunikációval továbbítja, akár az Ön számítógépére vagy okostelefonjára is. A megbízható, pontos szolgáltatás nagyban hozzájárul a járműpark költséghatékony üzemeltetéséhez, ugyanakkor vagyonvédelmi szempontból is hasznos megoldásokkal rendelkezik, hiszen a szolgáltatások közé tartozik a távfelügyelet, mely a jármű fizikai helyzetének elmozdulására képes riasztani, így a lopás kvázi kivitelezhetetlen.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· GPS olcsón, garanciával
Film és zene lejátszására alkalmas GPS navigációt keresel HD minőségben? Megtaláltad! Nézz szét a http://gpsnavigacio.eu/traveller-i900hd-gps-navigacio oldalunkon. A kiválasztott GPS-t ingyenes próbakörre viheted, mielőtt megvásárolnád. GPS navigáció teljes Európa-térképpel, 1 év garanciával, 3D grafikával, E-book olvasó funkcióval.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mobil GPS Hungary Kft.
Korszerű megoldások gépjárműveinek logisztikai és üzemeltetési problémáira. Felügyeleti rendszerünkön keresztül valósidejű információkhoz juthat az egész járműpark pillanatnyi állapotáról és helyzetéről a nap huszonnégy órájában, bárhol és bármikor.
  
GPS