Grafika linktár Grafika linkgyüjtemény Grafika linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Grafika
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ami egy arculathoz kell
Ha vállalkozásba kezd, elengedhetetlen a céges arculat kialakítása. Velünk elkészítheti honlapját, és teljes arculatát cégének, pl.: címke, embléma, logó, CD-DVD borító, szórólap, névjegy stb. Nézzen be hozzánk, és kérje ajánlatunkat!
· Arculattervezés
Egyedi arculattervezés úgy profi szinten úgy, hogy közben az Ön igényeit is maximálisan figyelembe vegyék? A Garnet Media-nál ezen az elven dolgozunk, így olyan külsőt adhatunk cégének, mely a legkifejezőbb az Önök számára. Még azt is megsúgjuk, miként lehet egyszerre profi, egységes és vonzó profilja az általunk kínált arculattervezés segítségével, így a megfelelő üzenetek és érzések juthatnak el vásárlóihoz. Ami nagyon fontos az arculattervezés elkezdésénél, hogy a jó design egyszerű, megnyerő és következetes legyen, de ezt nekünk nem kell mondani, hisz nekünk ez természtes. Mi mindent megteszünk, hogy az arculattervezés segítségével megnyerhesse új vásárlói figyelmét!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· B&B DESIGN Grafikai Tervező Stúdió
Professzionális grafikai tervezés 100% elégedettségi garanciával. Plakát,Brosúra,Webdesign,Szórólap,Logó,Arculattervezés,Névjegykártya,Autódekor.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Graffit
Dekoráció: Üzletek dekorációja: külső belső bolt berendezés Portál tábla: Neon tábla plasztikus feliratok hagyományos táblák Gépjármű dekoráció: személy- teherautó, busz Rendezvény dekoráció: Esküvők, fesztiválok, rendezvények Plasztikus figurák Kiállítási standok: tervezés, kivitelezés Poszter nyomtatás: rendezvények, fotó Webdesign: Weblap tervezés, elhelyezés ( tárhely-regisztráció, name szervíz) Flash és html programozás Pályázati lehetőség Grafika: Arculattervezés: Reklámanyagok tervezése és kivitelezése: prospektusok, szórólapok plakátok, hirdetmények zászlók, molinók, pólók üdvözlőkártyák, meghívók borítók nyomtatványok Címkék, csomagolások Hirdetések Újságok, könyvek Fotók
· Grafikai studio
Egy igazán jó grafikai stúdió feladata, hogy mindig szem előtt tartsa az aktuális kor igényeit, és olyan design-t jutasson el a vevőhöz, mely maximálisan kielégíti az igényeket. Ha kell, legyen hivalkodó, ha kell, legyen visszafogott a megjelenés! Főbb területeink: logókészítés, webdesign,plakátok, könyvborítók, lemezborítók, matricák, névjegykártyák, étlapok, boros címkék, és kézzel rajzolt teljesen egyedi készítésű grafikák!
· Grafikai tervezés
Hirdetéshez képeket, szórólapokat, emblémákat, okleveleket, névjegykártyákat tervezünk. Cégünk specialitása a termékillusztráció. Ez a szolgáltatásunk szinte egyedülálló, mert az elkészült munkáink iparművészeti alkotások. Vagyis időtállóak, szépek, kidolgozottak, igényesek, és manipulatívak - befolyásolók. Az oldalainkon sok olyan cikket is olvashat, ami segít meghatározni azt az irányt, ami hatékonyan segíthet az Ön vállalkozásának is, ha terméket, vagy szolgáltatást szeretne értékesíteni.
· Grafikai tervezés és Web design
Garfikai tervezéssel, online marketinggel, és egyéb üzleti megoldásokkal foglalkozó cég. A névjegykártyától a termékbevezetésig.
· GrafikaLabor
Minden cégnek, vállalkozásnak, szolgáltatásnak vagy akár egy rendezvénynek szüksége van a következetes arculat kialakítására. Egy profi logó, névjegykártya vagy cégkártya alapvetően megalapozza ügyfeleink és partnereink belénk fektetett bizalmát. A körültekintően kialakított grafikai megjelenésünkkel támogatjuk és alátámasztjuk profizmusunkat, ami hosszútávon kiváló befektetés. GrafikaLaborunkban elsődleges célunk tehát, hogy ügyfeleinket igényeiknek megfelelő, jól felépített arculattal és hozzá igazodó nyomtatott illetve webes megjelenésekkel támogassuk. Természetesen tudjuk, hogy a grafikai tervezés mit sem ér, a tökéletes kivitelezés nélkül. Legyen szó egy névjegykártyáról, vagy egy terjedelmesebb cégbemutató kiadványról, a grafikai tervezésen és a nyomdai előkészítésen túl, a kiváló minőségű nyomdai kivitelezés is garantált a csapatunk gondosan kiépített partner kapcsolatainak köszönhetően.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pdf Grafikai Studió és Nyomda
PDF Grafikai Stúdió és Nyomda vállalja bármely nyomdai, arculati, design elem tervezését és kivitelezését rövid határidőre és a legkedvezőbb áron.Nyomda Székesfehérváron, Budapesten. Állandó kedvezmények, akciók. Kis és nagy példányszámok, kedvezmények, digitális nyomda.
  
Grafika