Gyógytorna linktár Gyógytorna linkgyüjtemény Gyógytorna linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Gyógytorna
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gerinctorna tanfolyam otthon végezhető gyakorlatokkal
Mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgáló gyakorlatok betanítása gerinctorna tanfolyamon. Sajátítsa el a gyakorlatokat és végezze otthonában!
· Gyógytorna - masszázs - méregtelenítés - kolonhidroterápia
Ízületi, gerinc és emésztőrendszeri problémák kezelése szakorvos irányítása alatt hagyományos gyógytornával, fiziko terápiával, masszázzsal, valamint alternatív gyógymódokkal, mint méregtelenítés, böjt- és fogyókúrák, akupunktúra, kolon hidroterápia. Candida szűrés vegateszttel, az eredménytől függő komplex terápia.
· gyógytorna Budapest
Budapesten gyógytorna gyakorlatokat az egyéni testfelépítés és egyéb adottságok figyelembe vételével állítja össze a Súlypont Ízület Klinika. Fontosnak tartjuk ugyanis az ügyfeleink problémáinak tökéletes megoldását. Ha szeretne többet tudni a szolgáltatásainkról, akkor tanulmányozza a honlapunkat.
· Gyógytorna gerincbetegenek
A McKenzie módszer megfelelő alkalmazásával sokszor a gerincműtétek is elkerülhetők. A kezelések alkalmával a Mckenzie terapeuta a pácienssel közösen megkeresi azt a személyre szabott mozdulatsort, gyakorlatot, amivel enyhíthető a fájdalom és optimális esetben a porckorong visszapréselhető a helyére
· Gyógytorna gyakorlatok tanulása tanfolyamon!
erinctorna Tanfolyam megadja a válaszokat Önnek: Megmutatjuk, milyen gyakorlatokat végezzen otthon. Adunk Önnek megfelelő gyakorlatokat. Írásban kapja meg a gyakorlatokat, amit bármikor elővehet otthon és nem lesz gond azok felidézése. A tanfolyam kiscsoportos, ami lehetőséget ad a gyakorlatok személyre szabására, az egyéni állapothoz igazításra. Figyelünk az egyéni eltérésekre és instrukciókat adunk a probléma függvényében, mely gyakorlatok végezhetők otthon, amik hasznosak. Több alkalommal találkozunk, és segítünk Önnek, hogy ezen időszak alatt el tudja sajátítani a gyakorlatokat és végezze is azokat otthon!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Legjobb terápia gerincsérveseknek
Hogyan válasszam ki a gerincsérv kezelésére szolgáló legjobb terápiát? A porckorongsérv (gerincsérv) kezelésére többfajta megoldás közül választhatnak azok a páciensek, akik elszántak és gyógyulni szeretnének. Mérlegelni kell azonban a kezelési fajták sajátosságait.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mozgásterápia gerincsérveseknek
Megerőltetés nélküli mozgásterápia gerincsérveseknek! Porckorongsérv (gerincsérv) esetén már a mozgásterápia szó is rosszul hangzik, sokan már a gondolattól is irtóznak, hogy abban a fájdalmas állapotban, amiben vannak, mozogjanak. Ez teljesen érthető, hisz a legtöbben nem vagyunk fakírok és nem akarjuk kínozni magunkat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Porckorongsérv MCKenzie Terápia
gyógytornász kereső
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· térd artrózis gyógytorna
Gyógytornász kereső
  
Gyógytorna