Hal linktár Hal linkgyüjtemény Hal linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Hal
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· AfricanFish
Cégünk a Közép és Kelet Európai akvarista társadalom Tanganyika tavi díszhalak iránt nyitott közönsége számára foglalkozik, a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelni képes afrikai díszhalak (afrikai sügérek és harcsák) importjával és forgalmazásával. Célunk, hogy mind az igazi kuriózumokat kereső akvaristák, mind az elhivatott különösen jó ivararányú csapatokat kereső díszhal tenyésztők számára, nemzetközi összehasonlításban is versenyképes áron kínáljunk vadon befogott Afrikai sügéreket és harcsákat. A vadon befogott Tanganyika tavi halak importját az országban jelenleg egyedülálló módon, direktben afrikai telephelyekről valósítjuk meg.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Halászlé a pácban
Gondoltam megosztok egy tanulságos történetet, ami a hétvégén történt kis családomban. Pünkösd vasárnap lévén összejött a család egy bográcsolós napra, ahová mi is hivatalosak voltunk. Halászlé volt a menü. Szépen az összes alapanyag ? ahogyan kell ? belekerült a bográcsba, ám az első kóstolásnál hamar kiderült hogy baj van? A halászlé méreg erősre sikeredett. Hogy hogyan?
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Rakott ponty
A hal nagyon egészséges és ha odafigyelünk az elkészítésére, például sovány halat választunk vagy eltávolítjuk róla a zsíros részeket, akkor jótékony hatással lesz a fogyókúránkra is! Ha pedig hihetünk a népi hagyománynak akkor ha halat eszünk súlyunk csökkenni, pénzünk viszont gyarapodni fog az újévben!
  
Hal