Hangszer linktár Hangszer linkgyüjtemény Hangszer linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Hangszer
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hangszerbirodalom
Hangszerbirodalom online hangszerbolt, gyors, országos házhoz szállítás. Hangszerek, mint pl. hegedű, brácsa, ukulele, trombita, fuvola, furulya, bendzsó, klarinét, mandolin, melodika, szájharmonika széles választéka. Gitárok: klasszikus, elektromos, elektroakusztikus, westerngitár, tanulógitár, jazzgitár. Sok hasznos kiegészítő: pengetők, kottatartók, állványok. Megbízható márkák, pl: Le-Marquis N.Y., MSA, Ibanez, Roy Benson. Széles választék, akciók, kedvező árak, segítőkész szakértelem.
· Hangszerbirodalom Webáruház
Hangszerbirodalom Webáruház- Gitárok, húrok, fúvoshangszerek, vonósok, hangszerkiegészítők és sok minden, mi neked kell, hogy zenélhess!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mada Music
Sok szeretettel köszöntjük a MADA hangszerbolt web oldalán. A hangszerbolt 1991 májusában kezdte el működését Kassán az Alžbetina ulica 49. (Erzsébet utca 49.) szám alatt. A kis boltot az egyre több érdeklődő, és az egyre bővülő árukészletnek köszönhetően hamar kinőtte, és ezért 1995 decemberében jelenlegi helyünkre költözött: Hlavná ulica 3. (Főutca 3. - hotel HILTON mellett ). Később más városokban is igényét láttuk üzletet nyissunk, így ma Szlovákia több nagyvárosában is megtalálhatóak ületeink, mint Pozsony, Eperjes és Zsolna. Célunk, hogy Szlovákia, de ugyan akkor Magyarország zenészeinek - akik szintén gyakori vásárlóink - egy olyan színvonalas és korrekt hangszerbolttal szolgálni, amilyenre úgy érezzük már nagyon régóta rászolgáltak. Ez olyan kínálatot kell hogy jelentsen kezdőtől, tanulón át egészen a professzionális szintig, mely lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő hangszert és hangszer kiegészítőt. Nagy hangsúlyt fektettünk a széles spektrumú gitár választékra és a hozzá tartozó kiegészítőkre. Ezért nálunk a tanuló kategóriás márkáktól a felső klasszisúk gitármárkákig talál képviselőt, de ugyan ez érvényes a további hangszerekre is.
· Mada Music
A hangszerbolt 1991 májusában kezdte el működését Kassán az Alžbetina ulica 49. (Erzsébet utca 49.) szám alatt. A kis boltot az egyre több érdeklődő, és az egyre bővülő árukészletnek köszönhetően hamar kinőtte, és ezért 1995 decemberében jelenlegi helyünkre költözött: Hlavná ulica 3. (Főutca 3. - hotel HILTON mellett ). Később más városokban is igényét láttuk üzletet nyissunk, így ma Szlovákia több nagyvárosában is megtalálhatóak ületeink, mint Pozsony, Eperjes és Zsolna. Célunk, hogy Szlovákia, de ugyan akkor Magyarország zenészeinek - akik szintén gyakori vásárlóink - egy olyan színvonalas és korrekt hangszerbolttal szolgálni, amilyenre úgy érezzük már nagyon régóta rászolgáltak. Ez olyan kínálatot kell hogy jelentsen kezdőtől, tanulón át egészen a professzionális szintig, mely lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő hangszert és hangszer kiegészítőt. Nagy hangsúlyt fektettünk a széles spektrumú gitár választékra és a hozzá tartozó kiegészítőkre. Ezért nálunk a tanuló kategóriás márkáktól a felső klasszisúk gitármárkákig talál képviselőt, de ugyan ez érvényes a további hangszerekre is.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zenebutik Hangszerüzlet
Zenebutik Hangszerüzlet és Webáruház Új- és használt hangszerek, hang- és fénytechnika, HI-FI hatalmas választékban a régió egyik legnagyobb hangszerüzletében, Győr belvárosától 2 percnyire. Üzletünk nagy választékkal és segítőkész szakértőkkel várja vásárlóit és az érdeklődőket. Kiemelt márkáink: AKG, JBL, Soundcraft, Lexicon, dbx, Crown, RCF, Audix, Cort, Voice-Kraft, FS-Audio, Casio, stb...
· Zongorahangolás Budapesten
Mezei Bálint zongorahangoló - zongora, pianínó hangolása
 
Hangszer