Angoltanulás linktár Angoltanulás linkgyüjtemény Angoltanulás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Angoltanulás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 10 hét alatt középfokú angolnyelvvizsga
A "kreatív" nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Angol feladatok gyerekeknek
Kattints a linkre és töltsd le az ingyenes angol feladatlapokat gyermekednek. Tanítsd játszva gyermekedet angolra
· Angol nyelvtanfolyam
Angol nyelvtanfolyam - Cosmopolitan Lingua nyelviskola
· Angol nyelvtanulás
Angol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Áruházunk segítséget nyújt mindenki számára, aki az angol nyelvvel szeretne foglalkozni. Külföldre utazóknak, nyelvvizsgára készülőknek és azoknak is, akik csak szeretnének elmélyülni az angol nyelvben.
· Angol nyelvű könyvek
Az oldalon rengeteg angol nyelvű könyv megtalálható, úgymint regények, szakkönyvek, művészeti albumok, Magyarországot külföldieknek bemutató albumok, gyerekeknek szóló foglalkoztató füzetek, ifjúsági könyvek, magyar regények fordításai stb. Érdemes szétnézni mind külföldieknek, mint angolul tanulóknak.
· Angoltanár
Angoltanuláshoz segítünk neked magántanárt találni. Nehezen boldogulsz az angol szavakkal és nem igazán érted, hogy mi miért is van. Tudjuk nem egyszerű az angol nyelv. Éppen ebből a célból készítettük ezt az oldalt, hogy segíteni tudjunk azokak akik nehezen boldogulnak az angol nyelvvel. Nézd meg oldalunkat és keressél országos adatbázisunkban.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Drégelyvár Oktatsi Központ.
Tanulj nyelvet a Drégelyvár szakközépiskola segítségével, de emellett számos szakmai képzésközül választhatsz.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ingyenes nyelvtanár
Ingyenes nyelvtanár és nyelviskola kereső és szaknévsor
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nyelvi tanfolyamok és szakmai tanfolyamok.
Szerezz könnyedén nyelvvizsgát. A honlapon akár már ma jelentkezhetsz a nyelvi tanfolyamokra.
· Nyelvtanulás Gyorsan
Gyorsan, könnyen, hatékonyan Angolul, Németül! Nyelvtanulás gyorsan, a siker garantált! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! Csak a tanuló dönti el, mikor kezdi el az angol vagy a német nyelvtanfolyamot, nem kell várni senkire és semmire. Beiratkozáskor CD-n és kinyomtatva megkapja az anyagot. A tanfolyamot tudásának megfelelő szintről kezdi.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Oxfordi könyvek gyermeked biztos angol nyelvi alapjaihoz
Különleges oxfordi könyvek, amelyekkel az 50-100-300 leggyakrabban használt angol szavakat és mondatokat tanulja meg gyermek és így azonnal használható szókincset szerez. Ezekkel a könyvekkel és játékokkal a mindennapi élethez szükséges nyelvezetet tudja hatékonyan elsajátítani gyermeked.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· SkypeSuli
A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik. Skype-on tanulni mindkét félnek jó, hiszen rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy otthonról tanítunk-tanulunk, a Skype használata ingyenes, egyszerű, kényelmes.
· Szódominó
Szótanuló kártyák gyerekeknek Angol alapszókincs
 
Angoltanulás