Húsételek linktár Húsételek linkgyüjtemény Húsételek linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Húsételek
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fogyókúra kérdések
Hogyan készítsük el húsételeinket, a halat? Változatos elkészítési módok olvashatóak oldalunkon, melyek a fogyókúrába is beilleszthetőek.
· Fogyókúra kérdések
Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a fogyókúrázók, kicserélhessék tapasztalataikat az eredményesebb fogyás érdekében. Az általuk leírt módszereket felhasználva mindenki könnyebben fogyhat, megtalálhatja a számára hasznos információkat. Mindenki leírhatja fogyókúrával, fogyókúrás receptekkel kapcsolatos kérdéseit. Várjuk kérdéseiteket, tanácsaitokat.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Sült bárány
Húsvét vasárnap Nagyókámnál összejön a család apraja-nagyja. Ilyenkor nincs olyan ember aki lebeszélhetné, hogy finomabbnál-finomabb ételeket készítsen nekünk. Amit a család női tagjai tehetnek a fogyókúra érdekében az az, hogy sok-sok finom salátát készítünk,amivel az ízletes húsokat tálaljuk. Az egyik ilyen fogyókúrás fincsi husi a sült báránycomb. Ha szeretnél valami különlegesen ízletes, de mégis kalóriaszegény, fogyókúrás étellel meglepni a családod készítsd el bátran Te is.
· Sült csirkecomb salátával
Szombat délelőtt nem szoktam túl sok időt eltölteni a konyhában, hiszen ilyenkor a reggelt piacon kezdem, aztán jöhet egy kis lakás takarítás. Ilyenkor jó ha van egy jó kis recept melyet a család összes tagja szívesen fogyaszt, de a súlycsökkentést sem gátolja.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tárcsában sült brassói
Vendégeket vársz a hétvégén, készítenél valami hagyományosat és mégis különlegeset, de ötleted sincs mi legyen az?! Van számodra egy tuti tippem! Mindössze egy tárcsa kell hozzá és máris elkészítheted kint a szabad ég alatt a következő recept alapján.
  
Húsételek