Informatika linktár Informatika linkgyüjtemény Informatika linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Informatika
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· adatmentés
A számítógépünk legsérülékenyebb alkatrésze a merevlemez. Meghibásodásával legtöbb esetben megsemmisülnek pótolhatatlan adataink, ezért az adatmentés rendkívül fontos. ( pl: képeink, szakdolgozatunk, könyvelésünk, számlázó programunk, stb. )
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· BalloonKIT
Mi dobhatna jobban fel egy bulit, születésnapot, névnapot, legénybúcsút vagy esküvőt, mint sok színes héliumos lufi?
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cloudworld.hu Redundáns, virtuális, dedikált erőforrás bérlés
Van ilyen? Igen, és eljött a megbízhatóság kora is e-mellé. Redundáns hardverekkel, több tíz millió Ft-os beruházással olyan infrastruktúrát építettünk, amit itthon kevés szolgáltató. Ugyanakkor mi vagyunk a legolcsóbbak. www.vloudworld.hu
· Crown targoncák, Nedcon állványrendszerek.
A QLM csapata több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszertervezés területén. Emellett pedig az adott raktárakhoz biztosítják a raktáirányítási rendszer berendezéseket is. Tehát az anyagmozgató gépeket is. A QLM Crown szakértőinek köszönhetően a raktári feladatokat figyelembe véve tervezik meg és gyártják a targoncákat. A Crown a világ vezető elektromos targonca gyártó cége.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Desktop Tracker
A DesktopTracker segítségével nagyon egyszerűen nyomon követhetjük alkalmazottaink aktivitását, és betekintést nyerhetünk a munkaasztaluk éppen aktuális állapotába, vagy bármilyen múltbeli időpontbeli állapotára. Mindezt olyan, a kielemzést segítő képernyők segítségével, melyek gyorsan áttekinthetőek, így nem kell az ellenőrzésre sok időt fordítani.
· Dokkoló rendszerek - QLM.
A QLM csapata több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszertervezés területén. Továbbá biztosítja a megrendelő igénye szerint a raktárirányítási rendszer berendezéseket is. Többek között a dokkoló rendszereket, amelyek a legfejlettebb technológiával készülnek. A dokkoló rendszerek kiépítése esetén a legfontosabb szempont a biztonság, illetve a hatékony és zavartalan munkavégzés. Kattints a részletekért!
· Domain és Webtárhely
Cégünk 10 éve van jelen a hazai internetes piacon, egyre szélesedő tevékenységi körrel. Elsődleges profilunk az alkalmazásfejlesztés Java, Php és Android platformra, ezenkívül vállaljuk adatbázisok tervezését és üzemeltetését is. Webshopok, internetes portálok és okostelefon-alkalmazások terén a vállalat már komoly múlttal rendelkezik.
· Domain regisztráció
Fő profilunk az internetes háttér és tartalomszolgáltatás: domain regisztráció, tárhely bérlés (web hosting). Mindezek mellett foglalkozunk még honlapok készítésével, egyedi szoftverek fejlesztésével, valamint számítástechnikai eszközök forgalmazásával.
· Domain regisztráció,webtárhely
HU Domain és 100MB Tárhely 1750 Ft./Év bruttó! Nincs rejtett költség! Biztonság, Minőség! Korlátlan viszonteladói webtárhely 2GB=24.875Ft/Év bruttó.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Genius GX Gaming termékcsalád.
A GX Gaming termékcsalád kifejezetten a játékosok igényeit figyelembe véve készültek. A termékek között található hangszóró, fejhallgató, egér és billentyűzet is. A GX Gaming egerek maximális kompatibilitást és kényelmet biztosít jobb és bal kezesek számára egyaránt. A hangszórók pedig meglepően élethű hangzást és lenyűgöző mély hangokat biztosítanak használójuk számára.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Házipénztár program egyszerűen
A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelő, mindenki számára egyszerűen és gyorsan kezelhető, megbízható ügyviteli programok kiváló minőségben, széleskörű igények alapján fejlesztve. NATURASOFT Magyarország Kft. Számlázás, készletnyilvántartás, házipénztár
· Honlapkészítés
Kisvállalkozások számára honlapkészítés, weblapszerkesztés és karbantartása, weboldal látogatottságának elemzése, keresőoptimalizálása. Cégünk egyedi fejlesztésű rendszerek kialakításával, webáruházak felépítésével és modulok elkészítésével foglalkozik. Honlapkészítési szolgáltatásunk keretein belül egyedi illetve sablon alapján készítünk weboldalakat,portálokat
· Honlapkészítés
Az 1990-es évek óta foglalkozunk egyedi honlapok készítésével, meglévő honlapok fejlesztésével, módosításával. Folyamatosan követjük a trendeket és technológiákat, így mindig naprakész ötletekkel szolgálhatunk Megrendelőinknek. Kompetenciánk közé tartozik a HTML, a Javascript, a JQuery, a PHP honlapok készítése, rövid határidővel, olcsón.
· Hp pc, Dell pc webáruház - Plammer
Dell pc, HP pc, Dell notebook, Lenovo notebook, monitorok, szoftverek és sok más egyéb a Plammer pc webáruházban. Nálunk kiemelkedő választékban kaphatók legjobb és legújabb számítástechnikai eszközök. Notebook, nyomtató, monitor, pc, minden, amire az irodájában, vagy otthonában szüksége lehet. Áruházunkban többek között különböző irodai és egyéb szoftvereket is árulunk, példuál microsoft szoftvereket, amelyek megkönnyíthetik a munkavégzést. Látogassanak el áruházunkba és tekintsék meg kínálatunk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Informatikai tanfolyamok - Drégelyvár.
Tanulj a legjobb szakemberek segítségével európai szintű szakmai tanfolyamokon.
· Informatikai tanfolyamok és képzések.
Jelentkezz akár még ma a Drégelyvár tanfolyamok egyikére a honlap segítségével.
· IT Bázis
Informatika hírek egy helyen
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· KeresőoptimalizĂĄlĂĄs
Keresőoptimalizálás, referenciákkal.Sikerdíjas megbízás. Ingyenes elemzés, SEO tanácsadás.
· Keresőoptimalizálás az Intec Online Kft segítségével
Hogy tegyük weboldalunkat keresőbaráttá? Mit tegyünk, hogy a keresőkbe előre kerüljünk? Erre a kérdésekre kínálunk megoldást! Hatékony keresőoptimalizálás, tapasztalt linképítő kollégákkal.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Logisztikai rendszertervezés, logisztikai szoftverek.
A honlapra kattintva a Quality Logistics Management csapat tevékenységi köreit ismerhetjük meg részletesen. Ez a cég a logisztikai rendszertervezéssel foglalkoznak, vagyis a leghatékonyabb és legkiszámíthatóbb raktárrendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak. Emellett pedig logisztikai szoftvereket is biztosítanak kérés szerint.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Magyar akciós domain regisztráció
Online domain regisztráció, akár azonnali aktiválással: 1990 Ft bruttó/2év. Ne maradjon le a legkedvezőbb domain akcióról. Cégünk hivatalos domain regisztrátor. Viszonteladóknak kedvezmények!
· Minden ami informatika
IOSZIA - Minden ami informatika
· Mobil alkalmazás fejlesztése
Mobil applikáció fejlesztés iPhone, iPad és Android készülékekre
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nedcon raktári állványrendszerek - QLM.
A honlapon a QLM szolgáltatásai mellett a NEdcon állványrendszereit is részletesen megismerhetjük. A QLM csapata több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a raktárirányítási rendszer és a logisztikia rendszertervezés területén, emellett pedig a tökéletes raktár berendezéseket is biztosítják a megrendelő kérése alapján. A raktári állványrendszerek esetén a világ első helyen álló raktári állványrendszereket gyártó cég, a Nedcon tervezőivel együtt kivitelezi.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Olcsó honlap, weboldal
Honlap 40 ezer alatt. Létezik.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Perscriptor Bt. - Honlap készítés, Weboldal készítés
A Perscriptor Bt. weblapkészítés, honlapkészítés, webdesign szolgáltatásokkal áll megrendelői rendelkezésére. Egyéb szolgáltatásaink: weblap frissítés, honlap karbantartás, banner tervezés, logó tervezés, flash animáció készítés
· Plammer pc webáruház - Dell, lenovo, hp
Dell pc, HP pc, Dell notebook, Lenovo notebook, monitorok, szoftverek és sok más egyéb a Plammer pc webáruházban. Nálunk kiemelkedő választékban kaphatók legjobb és legújabb számítástechnikai eszközök. Notebook, nyomtató, monitor, pc, minden, amire az irodájában, vagy otthonában szüksége lehet. Áruházunkban többek között különböző irodai és egyéb szoftvereket is árulunk, példuál microsoft szoftvereket, amelyek megkönnyíthetik a munkavégzést. Látogassanak el áruházunkba és tekintsék meg kínálatunk.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· QLM - raktári állványok.
A QLm raktárlogisztikai cég, amely ezen a területen több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A raktárirányítási rendszer mellett a raktári berendezéseket is biztosítja a megrendelő és az adott raktári folyamatokat figyelembe véve. A raktári berendezéseken belül a raktári állványokat a Nedcon szakembereivel összhangban tervezi és kivitelezi.
· QLM - WaProM raktárirányítási rendszer.
A QLM WAProM raktárirányítási rendszer egy kiszámítható megoldás a raktározási folyamatok támogatására. Ez a tökéletesen az adott raktárra megtervezett raktárirányítási rendszer az áruátvételtől a kiszállításig minden folyamati lépést mér, így biztosítva a hatékonyságot. A QLM csapata a raktárirányítási rendszer mellett biztosítja a raktári állványokat, targoncákat és anyagmozgató gépeket is.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Raktári állványrendszerek - QLM.
Kattints bátran a honlapra, ahol részletesen ismerheted meg a Quality Logistics Management szolgáltatásait. A logisztikai rendszertervezés, vagyis a raktárirányítási rendszer megtervezése mellett mindenehhez szükséges elem beszerzését és kivitelezését biztosítja a cég. A Nedcon raktári állványrendszerek megtervezését a Nedcon tervező csapatával együttesen végzi. Kattints!
· Raktárirányítási rendszer, raktárlogisztika.
A QLM csapata raktárlogisztikai rendszertervező és tanácsadó szolgáltatásával áll rendelkezésére minden érdeklődőnek. A QLM Logistic Solution mérnökcsapata a felméréstől kezdve a rendszertervezésen át a projektmenedzsmentig segítséget nyújt minden ügyfelének.
· Raktárkezelő program
Raktárkezelő program már 10.900 Ft-tól! Korlátlan számú termék árukészletének nyilvántartása, tetszőleges számú raktárban, vonalkód kezelése, leltár, stb.
· Raktárlogisztikai projekt, raktárirányítási rendszer - QLM.
A QLM egy igazán sokoldalú cég, amely a teljes körű raktárlogisztikai projekt megvalósulását végzik, amelyben a csapatnak több évtizedes szakmai tapasztalata van. A hatékony és kiszámítható raktárlogisztikai projekt alapja a logisztikai szoftver, amelyet a QLM csapata biztosít a megrendelő számára, továbbá a raktárirányítási rendszer berendezéseit is biztosítja. Kattints a részletekért!
· Rendszergazda
Rendszergazda szolgáltatások, rendszerkarbantartás szakértőktől, versenyképes árakon. Gyors, megbízható, biztonságos szolgáltatások.Ingyenes felmérés! Kérjen ajánlatot ma!
· Rendszergazda
Cégünk vállalja Budapest és agglomerációs körzetében rendszergazdai szolgáltatás. Szolgáltatásunk havi díjas rendszerű, már 3000 Ft-os havidíjtól elérhető. Célunk vállalatok esetében a költségek optimalizálása, az informatikai biztonság kialakítása mellett a rendszergazdai szolgálatátás.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szerver bérlés garanciával
Helyezze el szerverét modern adatközpontban. 0-24 ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
· Szerver hosting
Helyezze el szerverét modern adatközpontban. 0-24 ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
· Szerver hosting
Szerver hosting a BIX2 adatközpontban garanciával
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Tárhely Blog
Tárhely blog a tárhely beállításokról, útmutatások telepítésekről, videók segítségével.Ezen a blog oldalon segítséget kaphat cpaneles tárhelyszolgáltatásainkkal kapcsolatban. Főleg azokra a kérdésekre kaphat itt választ amit a felhasználók gyakran kérdeznek meg. Ha esetleg nem találja meg amit keres akkor használja a kereső mezőt. Ha nem találja meg így sem akkor küldjön emailt részünkre és kiegészítjük, új tartalommal a tárhely blogot.
· Thalassys Kft.
A Sage ACT! CRM rendszerei segítségével pontosan nyomon követheti az ügyfelekkel történő kapcsolattartást és értékesítési lehetőségeket. nyilvántarthatja ügyfeleit, Kezelheti az üzleti folyamatokat A Sage ACT! CRM rendszerei segítségével pontosan nyilvántarthatja ügyfélkapcsolatait, nyomon követheti az üzleti folyamatokat és értékesítési lehetőségeket. Az ACT! CRM szoftverekkel többé nem szalaszt el egyetlen üzleti lehetőséget sem.
· Tintabox
Tintapatron és toner töltése, értékesítése széleskörű választéka, folyamatosan bővülő termékkínálattal, vásárlói igényeinek maximális teljesítése!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· USB 3.0 - adatmásolás szuper sebességgel
Unja, hogy a régi pendrive csigalassúsággal másol? Gyorsabb USB-s eszközt szeretne? Nagy kapacitást nagy sebességgel? Az USB 3.0-ás mobil hdd-vel vagy pendrive-val nem kell órákat várnia! Akciós USB 3.0-ás eszközök vására az USB3.hu webshopban. Látogasson el most a http://www.usb3.hu weboldalra és tegyen be ön is a kosarába egy usb 3.0 -ás eszközt.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Vírus Kommandó kiképzőtábor és tudásbázis, igényes felhasználóknak
A felhasználókat mindenhol azzal kábítják, hogy a vírusirtó szoftverek védenek meg legfőképp a számítógépes kártevőkről. Mára már bebizonyosodott, hogy leginkább a felhasználó felkészültsége a döntő. A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok. Az oldal minden anyaga teljesen ingyenes
· VPS garanciával
Virtuális szerver bérlés, ügyfélszolgálattal 0-24
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Informatika