Ipar linktár Ipar linkgyüjtemény Ipar linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Ipar
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bánki-Sós Hajtástechnikai Kft
A Bánki-Sós Kft 2002-ben alakult és az azóta is töretlenül fejlődő társaságunk automatizálási és hajtástechnikai elemek forgalmazásával, hajtástervezéssel és ezek kivitelezésével foglalkozik. Munkatársaink segítségével az ezen területeken felmerülő szakmai és konstrukciós problémákat a legoptimálisabb módon oldja meg. Ezt széles termékskálánk, valamint több éves műszaki tapasztalatunk teszi lehetővé. Az általunk forgalmazott termékek között megtalálhatóak többek között villanymotorok, hajtóművek, tengelykapcsolók, nyomatékhatárolók, tengelykötések, ékszíjtárcsák, rozsdamentes, trapézmenetes orsók, ipari tömlők, bilincsek, csatlakozók, de ezek csak töredékei a teljes választékunknak és szolgáltatásunknak.
· Bejárati ajtó a Hörmanntól
Hörmann bejárati ajtó megoldások
· Biogáz termelés
1996 óta az UTB Envirotec Kft. önkormányzati és vállalati ügyfeleinek a legkorszerűbb technológiai megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtja szerves hulladék feldolgozás, iszap előkezelés, biogáz termelés és szennyvíz tisztítás területén.
· Biotech Hungária - vegyi anyag nagykereskedelem
Egyedülállóan széles termékkínálattal, állandó budapesti raktárkészlettel, professzionális szakmai tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kiemelt ügyfeleink vannak a festékiparban, kozmetikai iparban, háztartás vegyiparban, fertőtlenítő szer- és vízkezelő szergyártók között. Az elmúlt 10 évben folyamatosan fejlődve stabil partnerévé váltunk számos jelentős magyar vegyipari cégnek.
· Bogrács
Bogrács gyártó
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cimkefelrakó
A németországi CAB 1975 óta új fejlesztési és gyártási technológiai referenciákkal kiemelt figyelmet igényel a címke nyomtatás és címkézés területén. A CAB az első olyan címkenyomtató berendezés gyártó aki a Touch Screent vagyis az érointő kijelzős képernyőt az alap berendezéssel biztosítja felhasználóinak. A termelő és szolgáltatóiparból kikerülő vásárlók a közvetlen haszonélvezői a CAB által nyújtott innovációs szakértelemnek. A kifinomult vevői igények és a vevő specifikus megoldások jellemzik címkenyomtató és címke felrakó termékeit.
· Cimkenyomtató
Az Avery címkenyomtató és fólianyomtatók különféle tekercses alapanyagok (öntapadó címke, papír, fólia, textil) megnyomtatására alkalmasak thermo-transzfer eljárással, azaz festékszalag segítségével. Hőérzékeny alapanyagok esetében a festékszalag nélküli, ún. direkt thermo nyomtatás is lehetséges. Az Avery nyomtatók az ún. Near-Edge eljárással dolgoznak, mely egy nagyobb sebességű, precízebb nyomtatást tesz lehetővé. Mivel a nyomtatófej csak egy élben ér hozzá a nyomtatni kívánt címkéhez, a beállítás, karbantartás, tisztítás leegyszerűsödik! A nyomtatás magas minőségű 300-600 dpi. A kinyomtatásra kerülő feliratokat, vonalkódokat, ill. grafikákat egy Windows alatt futtatható címketervező szoftverrel lehet előállítani. Ennek megfelelően a nyomtatók saját karakterkészletén kívül, minden, a Windowsban is szereplő karakter, ill. ábra kinyomtatható tetszőleges elhelyezéssel. A szoftver támogatja a különféle adatbázisokból való nyomtatást.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Dokkoló rendszerek, raktárirányítási rendszer - QLM.
Kattints a honlapra, ahol a QLM Kft. szolgáltatásait ismerheted meg. A logisztikai rendszertervezéssel foglalkozó cég a raktárirányítási rendszer berendezéseit is biztosítja a megrendelő igénye szerint, így az állványrendszereket és akár a dokkoló rendszereket is. A dokkoló rendszerek kiépítését a cég biztonságtechnikai szakemberei végzik. A dokkoló rendszerek a legmodernebb technológia segítségével készülnek.
· Dugattyúban nagy!
Dugattyúgyártás, dugattyú forgalmazás és felújítás a Belcord Kft.-től! Saját öntödében előállított nyers öntvényekből készítjük fő termékcsoportjainkat, a dugattyúkat, dugattyúgyűrűket illetve hengerperselyeket, akár egyedi igények szerint is. Spektrométeres anyagvizsgálat valamint szigorú előírások segítik, hogy a késztermék ne tartalmazhasson hibákat, és dugattyúink időtállóan szolgálhassák céljukat. Cégünk továbbá foglalkozik motorfelújítással, főtengely köszörüléssel, hajtókar és hengerfej felújítással is! Amennyiben dugattyúra, hengerperselyre vagy dugattyúgyűrűre van szüksége, forduljon Hozzánk bizalommal!
· Duna fkm 1652 Kft.
Targoncaszállítás, munkagépszállítás gyakorlattal, 8 tonnáig. Targoncaszállítás, munkagépszállítás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· emelőlĂĄnc
Kiváló minőségű emelőláncok és egyéb emeléstechnikai kiegészítők forgalmazása. Keresse fel a weboldalukat és kérje egyedi igényeinek megfelelő árajánlatot.
· Építőipari kivitelezés
Nagybau-PROFI Kft. - Kivitelezés Jász-Nagykun-Szolnok, Pest és Heves megye területén.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Feliratozás-technika
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk cégünket. A MasterPrint Jelöléstechnika Mérnöki és Tanácsadó Kft-t 2007 januárjában alakította 5 magyar mérnök, akik az elmúlt évtizedben az ipari jelölés-, kódolás-, és csomagolástechnikában szereztek méltó elismerést maguk és képviselt cégeik számára egyaránt. Ezen tapasztalatok birtokában a MasterPrint Kft. csapata azt a célt tűzte ki zászlajára, hogy olyan termékekkel és szolgáltatásokkal álljon partnerei rendelkezésére, melyek nemcsak a minőség tekintetében kinálnak optimális megoldást, de a hozzáadott érték terén is túlmutatnak a hétköznapi értékesítés fogalmán. Gondolkodásmódunkat partner orientált, ugyanakkor megoldásközpontú elképzelés vezérli, melyben minden folyamat célszerűen definiált. A partnerekkel történő együtt-gondolkodás, és megoldáskeresés közben, munkatársaink messzemenően szem előtt tartják az ár-érték arány fontosságát, melynek során maximálisan tisztában vannak a folyamatban betöltött szerepükkel. Feladataikat elhivatottsággal és magasszintű hozzáértéssel végzik.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gorter Zrt.
A Gorter Fémipari Zrt. Budapesttől 80 km-re délre (M5), Kecskeméttől 20km-re található Kerekegyházán. A cég fő profilja az alumínium lemez és profil, valamint az acél lemez megmunkálás az alapanyagtól a festett, szerelt, és kész termékig, gépalkatrészek, valamint, tető-, és padlóajtók gyártása. Jelentős ezen kívül a felületkezelési bérmunka is, amit acél és alumínium termékek esetében egyaránt végzünk. A cég műszaki felkészültsége alkalmas az ettől eltérő szerkezetű termékek egyedi- és sorozatgyártására is.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Holofon zRt.
műanyag újrahasznosítás, HDPE, LDPE, PP, PS
· Holofon zRt.
A Holofon Zrt. meghatározó piaci részesedésével Magyarország vezető műanyag újrahasznosító vállalata, mely az iparban és kereskedelemben keletkezett műanyagok feldolgozásával foglalkozik. A Vállalat a felvásárolt műanyag hulladékokból regranulátumot, azaz másodnyersanyagot állít elő, mely kiváló alapanyag a műanyag feldolgozók számára késztermékek előállítására. A Vállalat a gyártóbázisát a hőre lágyuló tömegműanyagok közül elsősorban a poliolefinekre valamint kisebb részt az ütésálló polisztirolra építette fel, az előállított másodnyersanyagok típusai az alábbiak: HDPE, LDPE, PP, valamint PS.
· Hőkamerás vizsgálat
Cégünk 2009 óta új tevékenységgel bővült. Partnereink számára hőkamerás vizsgálatokat végzünk. Az új szolgáltatásunkat a termográfiára alapozzuk. A megelőzés és a hibaelhárítás területén szerteágazó termodiagnosztikai vizsgálatok elvégzése a következő területeken: épület diagnosztika (hőszigetelés, beázás, penészedés vizsgálata), épületgépészeti berendezések vizsgálata (falban lévő fűtővezetékek, hőszigetelések, kazánok, hőcserélők hibafeltárása), mechanikai berendezések vizsgálata (csapágyak, tengelykapcsolók, hajtóművek, hajtások), villamos berendezések vizsgálata (villamos motorok, villamos kötések, túlterhelt eszközök, transzformátorok működés közbeni vizsgálata).
· Hőmennyiségmérő
A B Meters SRL Kft. megfelelő szakmai hozzáértéssel rendelkezik, saját gyártásban alakított ki egy széles és jó minőségű termékskálát. Vállalkozásunk ISO 9001/2000 minősítést kapott. Nemzetközi színvonalon is bizonyítottunk: cégünk megkapta a legmagasabb szintű bizonyítványt, IQNET és CISQ. Ha hőmennyiségmérő, akkor B Meters. Válassza Hydro Split hőmennyiségmérőnket, mely nagy pontosságú mérést biztosít, belső és külső kiegészítő modulokkal ellátott modulokkal. Hűtés és fűtés mérésére kombinált változat is kapható. Impulzus kimenő mérő is csatlakoztatható. Szintén ajánlott termékünk a Hydro Cal kompakt hőmennyiségmérő. Egysugarú vízmérő testtel rendelkezik, magas mérési pontosságot biztosít.
· Hörmann garázskapu
Hörmann garázskapu. Hörmann garázskapu megoldások az egész Ország területén.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ipari feliratozás
Gondolkodásmódunkat partner orientált, ugyanakkor megoldásközpontú elképzelés vezérli, melyben minden folyamat célszerűen definiált. A partnerekkel történő együtt-gondolkodás, és megoldáskeresés közben, munkatársaink messzemenően szem előtt tartják az ár-érték arány fontosságát, melynek során maximálisan tisztában vannak a folyamatban betöltött szerepükkel. Feladataikat elhivatottsággal és magasszintű hozzáértéssel végzik.
· ipari gépek
nax-gépker kft
· Ipari tintasugaras feliratozó
ANSER HP technológiájú ipari feliratozó berendezések A tajwani székhelyű ANSER HP technológiájú, kis karakteres tintasugaras berendezései széleskörű jelölési megoldásokat kínál a legkülönbözőbb porózus és nem porózus nyomtatási felületekre: Gyűjtő dobozok, fa, címke, csomagoló fólia/film. ANSER nyomtatóira jellemző a költség hatékonyság, az alacsony üzemeltetési költség,karbantartás mentesek és felhasználóbarát. Mindezek mellett az 1986-ban alapított ANSER HP tintasugaras feliratozó berendezések legfőbb jellemzője, a kiváló ár-érték arány mely költségtakarékos megoldást eredményez a gyűjtő és fogyasztói csomagolások feliratozása terén.
· Ipari, kereskedelmi hűtők webáruháza.
Ipari, kereskedelmi, cukrászdai, gyógyszertári hűtők webáruháza.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Jelöléstechnika
Szolgáltatásainkat az egyediség és az integrált megoldások jellemzik: Jelöléstechnikai szaktanácsadás Jelöléstechnikai berendezések szakszervize Jelöléstechnikai berendezések kellékanyag és alkatrészellátása Integrált rendszerek tervezése és kivitelezése Testre szabott szoftverek tervezése, telepítése
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· K&G a gumigyártó
Több mint 3500 féle gumi és szilikon termék a kínálatunkban.
· Kémény bélelés
Kémény béleléssel a kémény hőszigetelését biztosítja illetve megóvja a kürtőt a lerakódsától.
· Kőhomlokzat Kft. - szolgáltatások és referenciák.
Kattints a honlap linkjére és ismerd meg a Kőhomlokzat Kft. szolgáltatásait és referenciáit, amely 13 év óta foglalkozik kőburkolatok kivitelezésével. A kőburkolat egy természetes anyag, amely az építőipar egyik legrégebbi és legalapvetőbb terméke. A kőburkolatok között megkülönböztetünk beltéri és kültéri fajtákat, amelyek mind más és más tulajdonságokkal rendelkeznek.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lemezmegmunkálás
A DMM Kft. tevékenységében kiemelt helyen szerepel a lemezmegmunkálás és lemez alkatrészek gyártása. A fémmegmunkálás mellett mezőgazdasági berendezések forgalmazásával is foglalkozunk, úgymint tökroppantó és repcebetakarító adapter.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· M8 Ipari Park Szabadszállás
M8 Ipari Park, Inkubátorház, Oktatási és Szolgáltató Központ Szabadszállás (SZITEP KFT)
· Megújuló energia
Öko boltunkban több száz környezetbarát termékből válogathatsz, vagy megújuló energia felhasználásával kapcsolatban is találhatsz tippeket.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nedcon állványrendszerek, raktárirányítási rendszer - QLM.
A honlap linkjére kattintva A QLM cég szolgáltatásait és tevékenységi körit ismerhetjük meg részletesen. A raktárirányítási rendszer és logisztikai rendszertervezéssel foglalkozó cég állványrendszerek, raktári állványrendszerek tervezésével, kivitelezésével és beüzemelésével is foglalkozik. A QLM csapata a Nedcon tervező csapatával együttesen tervezi és kivitelezi az állványrendszereket, amelyek a legmodernebb mérnöki tudással készülnek.
· Nedcon raktári állványok - QLM.
A QLM több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező cég a raktárlogisztikai területén. A megrendelő és az adott raktári folyamatokat figyelembe véve tervezi meg a legmegfelelőbb raktárirányítási rendszert, valamint a raktári berendezéseket, beleértve a raktári állványokat, a targoncát és a dokkoló rendszereket is. A QLM csapata a raktári állványok esetén összhangban dolgozik a Nedcon szakembereivel.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ökoindustria
A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által két évente megrendezésre kerülő Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások kiállítás Magyarország legnagyobb környezetipari szakkiállítása, mely színteret ad a szakmai partnerek és az érdeklődők számára egyaránt.
· Öntöde
A Veres Öntöde 1992 óta horgany nyomásos öntéssel foglalkozik Maglódon, ami néhány km távolságra van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől és csak két kilométerre a Budapestet körülölelő autópályától. Alvállalkozóink, partnereink közreműködésével az alaptevékenységünk kibővült, és egészen a szerszámgyártástól a késztermék előállításáig terjed. Ez a folyamat magában foglalja, a csiszolás, menetelés, felületkezelés műveleteit. Jelenleg a 400 m2 nagyságú műhelyeinkben, 35 fő dolgozik. A szakmai csapat felkészültsége és tapasztalata az alapja annak a minőségnek, amelyet beszállítóink a korábbi évtizedek folyamán megszokhattak tőlünk. A jelenlegi géppark a 20 tonnás záró erejű gépektől a 200 tonnásig terjed. Ezekre a gépekre 450 mm * 450 mm nagyságú szerszámokat lehet felfogatni, és velük kb. 1500 gramm összsúlyú horganytermékeket, lehet gyártani. A termékeinket külföldön és belföldön is nagy számban értékesítjük. Közvetve exportálunk Németországba, Olaszországba, Írországba. Főként bútoripari cégek beszállítói vagyunk, de jelentős mennyiségben gyártunk elektronikai alkatrészeket, játékokat is.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Professionális válaszfal gyártása
Magas minőségű, egyedi tervezésű válaszfalak gyártása, kedvező áron, beépítéssel. Árajánlatért kattints a linkre
· Professzionális alumínium felületkezelési munkák a Gortertől
Magas színvonalú fém felületkezelési munkák, mint például: eloxáló és KTL alapozás, cinkfoszfátozás és festés porszórással. Hosszú évtizedekre visszanyúló gyakorlat, elsőrendű kivitelezés.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· QLM - Crown targonca.
A QLM logisztikai rendszertervezéssel foglalkozó cég, amelyben a csapatnak több évtizedes szakmai tapasztalata van. A QLM a logisztikai rendszertervezés mellett a raktárirányítási rendszer berendezések beszerzését is vállalja. A QLM Crown szakértőkkel is dolgozik, akik a targoncákat és az anyagmozgató gépeket szerzik be. A Crown a világ vezető elektromos targoncákat gyártó cége.
· QLM - raktárirányítási rendszer.
A QLM egy logisztikai rendszertervezéssel foglalkozó cég, ahol a raktárirányítási rendszertől kezdve a raktári állványokig mindent az adott raktárhoz terveznek meg. A WaProM raktárirányítási rendszer hatékony és kiszámítható megoldás a vállalatok raktározási folyamatainak támogatására.
· QLM - teljes körű raktárlogisztika.
A raktározási problémák megoldására a QLM Logistic Solution raktárlogisztikai rendszere nyújthat megoldást. A QLM nem csak megtervezi a raktárirányítási rendszert, de ki is építi azt. Amennyiben Ön már rendelkezik berendezési tárgyakkal, vagy máshonnan szerezné be azokat, a QLM csapa ebben az esetben is rendelkezésére áll a raktárlogisztikai rendszer kiépítésében és hatékony üzemeltetésében.
· Quality Logistics Management.
Raktárrendszerek, logisztikai rendszertervezés, akkor QLM! A Quality Logistics Management csapat tagjai évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött biztosítják a legmegfelelőbb raktárrendszerek megtervezését és kivitelezését a megrendelők számára. A honlapon részletesen ismerhetjük meg a QLM tevékenységi köreit. Kattints a részletekért!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Raktári állványrendszerek, logisztikai rendszertervezés.
Kattints és tudj meg minden fontos információt a QLM szolgáltatásairól, fő tevékenységi köréről. A QLm csapat több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszertervezés területén, amelyen belül raktári állványrendszerek, anyagmozgató gépek és szoftverek kivitelezését és beüzemelését is vállalja. A raktári állványrendszereket pedig a világ vezető raktártechnikai rendszerek gyártójával, a Nedcon segítségével valósítják meg.
· Raktárlogisztikai projekt - QLM.
Kattints a honlapra és ismerd meg a QLM csapat szolgáltatásait, tevékenységi köreit! A QLM több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a raktárlogisztikai projekt teljes körű megvalósítása területén. A raktárlogisztikai projekt alapja a megfelelő logisztikai szoftver, emellett a QLM csapata biztosítja a megrendelő igényei szerint a raktárirányítási rendszer berendezéseit is.
· Rugó
Vannak termékek, amik elengedhetetlenek egy gépezet megfelelő működéséhez. Az gépekhez szükséges alkatrészek sorának alappillére a rúgó. A legtöbb géphez szükség van rugókra. Legyen szó akár speciális rúgóról, akár egy egyszerűbb darabról, a Csordás Rúgó a jó választás. Egyedi termékek legyártására is van lehetőség. Mindenki tisztában van vele, hogy egy sokat terhelt alkatrész esetében főképp lényeges a minőség. Ezért érdemes a Csordás Rúgót választania, hiszen precíz, minőségi termékekkel várják ügyfeleiket és szinte minden igényt képesek kielégíteni.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szkaliczki és Társai Műanyag Feldolgozó Kft.
A Szkaliczki és Társai Műanyag Feldolgozó Kft. hőformázás segítségével logisztikai tálcák, bliszterek és csukóbliszterek előállításával foglalkozik.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Targoncabérlet, targoncabérlés
Targoncás anyagmozgatás és targonca bérbeadás rugalmas kondíciókkal
· Tintasugaras nyomtató
Masterprint Kft. a Hitachi kiskarakteres jelölő berendezések kizárólagos forgalmazója Magyarországon és Szlovákiában. A Hitachi berendezései bizonyított, megbízható technológiai megoldást és több mint 35 éves tapasztalatot nyújtanak a jelölés és csomagolóipar számára. Hitachi ipari feliratozó berendezései hozzásegítik a vevőt termékei nyomon követésére adatkódokkal, vonalkóddal, minőség megérzési idővel bármilyen csomagolóanyag felületén. Tintasugaras jelöléstechnológia lehetővé teszi sima, egyenetlen, vagy kör alakú felületek kontakt nélküli jelölését.
· Tolózár
Cégünk minőségi tolózárakkal, pillangószelepekkel, más ipari szerelvények kereskedelmével foglalkozik.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Ipar