Játszótér linktár Játszótér linkgyüjtemény Játszótér linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Játszótér
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· ABC Játszótér
Cégünk kültéri játszótéri játékok gyártásával, forgalmazásával illetve telepítésével foglalkozik. Termékeink prémium minőségű alapanyagokból készülnek, így vandálbiztosak és ellenállnak időjárás viszontagságainak. Játékainkat több korcsoport számára készítjük. Látogasson el webáruházunkba!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Játszótér
Játszótér építés, tervezés, pályázatok, finanszírozás
· Játszótér építés - Everling Kft.
Több éves tapasztalattal és minőségi referenciákkal rendelkezünk játszóterek, sportpályák kivitelezésével kapcsolatban, főleg önkormányzati, projektberuházási terek kialakítására vonatkozóan. Generálkivitelezést végzünk, így Önnek nincs más dolga, mint az elkészült, minőségi projekt átvétele! Tekintse meg referenciáinkat és kérjen ajánlatot!
· Játszótér tervezés
Játszóterek tervezésénél fontos szempont, hogy elegendő hely legyen a játékok között, hogy a gyerekek ne legyenek egymás útjában. Másik, hogy a kiválasztandó játékoknak alkalmazkodniuk kell a játszóteret igénybe vevő gyerekek életkori sajátosságaihoz.
· Játszótéri burkolatok
Amennyiben nem fekete SBR gumival szeretné műfüvét betölteni, vagy színes burkolatot szeretne készíteni, kérjen ajánlatot tőlünk színezett SBR előállítására, szállítására! RUBAL színezett gumiőrleményeink magas színvonalon állnak rendelkezésükre! Sportpálya, játszótér és egyéb gumiburkolatú felületekhez szállítunk fekete, színezett SBR gumiőrleményt, illetve EPDM granulátumokat különböző méretekben. A gumiburkolatú felületek vastagságuktól függően különböző ütéscsillapító tulajdonsággal rendelkeznek. Univerzális felhasználhatóság (sporttevékenység, játszótéri alkalmazás, stb.)
· Játszótéri játékok
Cégünk fő tevékenysége a játszótéri játékok gyártása, telepítése és a hozzájuk szükséges ütéscsillapító felület kialakítása. Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, ellenállnak az erős igénybevételnek és az időjárás viszontagságainak is.
 
Játszótér