Jog linktár Jog linkgyüjtemény Jog linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Jog
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bizik Ügyvédi Iroda
Jogi tanácsadás, ügyvédi szolgáltatások: ingatlan adásvétel, cégalapítás, munkajog, öröklési jog, családjog.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· CopyrightAgency.org
A Copyrightagency.org legfontosabb feladatául tűzte ki, hogy a szellemi tulajdonnal rendelkező jogosultak számára olyan átfogó megoldásokat nyújtson, melyek elősegítik, hogy az interneten elkövetett szellemi-tulajdonjog sértések száma a lehető legalacsonyabb szintre kerüljön, majd folyamatos monitorozással és a megfelelő stratégia betartásával egy elfogadható szinten stabilizálja is azok számát.
· CopyrightAgency.org
A Copyrightagency.org legfontosabb feladatául tűzte ki, hogy a szellemi tulajdonnal rendelkező jogosultak számára olyan átfogó megoldásokat nyújtson, melyek elősegítik, hogy az interneten elkövetett szellemi-tulajdonjog sértések száma a lehető legalacsonyabb szintre kerüljön és a megfelelő stratégia betartásával egy elfogadható szinten stabilizálja is azok számát.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Építési jog, Építési engedély
Építési jog és hatályos építésügyi jogszabályok naprakészen. Gondot okoz eligazodni az építési engedély, használatbavételi engedély és a bontási engedély jogi útvesztőiben? Látogassa meg az építési jog információs lapunkat, ahol ügyvédi szakcikkek segítenek önnek a jogszabályok tisztázásában.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Felmondás - ingyenes munkajogi tanácsadás és kockázatmentes jogi képviselet
Felmondás előtt vagy felmondás után? Ha igazságtalanul akarják elküldeni Önt a munkahelyéről, alapítványunk sikerre viszi a munkaügyi perét és Ön nem kockáztat egy fillért sem!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· HR Sentinel
Munkajogi, munkaügyi portál, mely naprakészen kalauzolja el látogatóit a munkajog világába (magyarországi és nemzetközi viszonylatban egyaránt). Jogszabály elemzésekkel, gyűjteményekkel, kalkulátorokkal és egyéb hasznos cikkekkel.
· HR Sentinel - Munkajog
A HR Sentinel egy közelmúltban indult munkajogi, munkaügyi portál mely nem csak jogászoknak készült. Jogszabályokkal, határozatokkal, kalkulátorokkal ellátva.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Jogvédelem biztosítás, céges és családi jogvédelem
A jogvédelem biztosítás révén Ön teljes körű, 24 órás jogvédelem szolgáltatást kap. A családi jogvédelem tíz, a céges jogvédelem egyszerre hét területen garantálja Önnek jogai érvényesítését. A jogvédelem biztosítás lényege, hogy egy rendszeres éves díj megfizetése ellenében Ön teljes körű jogvédelem szolgáltatás jár. Amennyiben jogvédelem tanácsadásra lenne szüksége, jogvédelem biztosítottjainknak a nap 24 órájában nyújtunk segítséget. Családi jogvédelem: A családi jogvédelem biztosítja az Ön és családja biztonságát és egzisztenciáját Céges jogvédelem: Kártérítési, szabálysértési, munkajogi és szerződéses viták esetén teljes körű jogvédelem áll a rendelkezésére
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lőrik Ügyvédi Iroda
Irodánk magas színvonalú ügyvédi szolgáltatást nyújt elsősorban a büntetőjogra specializálódva de a szabálysértési jog területén is. Teljes körű védelmet nyújt mindazoknak, akik valamilyen oknál fogva érintettjei egy büntetőeljárásnak.
· Lőrik Ügyvédi Iroda
Irodánk magas színvonalú ügyvédi szolgáltatást nyújt elsősorban a büntetőjogra specializálódva, de a szabálysértési jog területén is. Teljes körű védelmet nyújt mindazoknak, akik valamilyen oknál fogva érintettjei egy büntetőeljárásnak.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Meghatalmazás
A meghatalmazott, amennyiben egyéb kikötés nincs, úgy a meghatalmazó személy jogkörében járhat el.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szerződés információk
Szerződés útmutatók és minta szerződések
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Jog