Jóslás linktár Jóslás linkgyüjtemény Jóslás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Jóslás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Asztro Show
az Asztro show, egy teljesen új web forrás, amely régóta várt választ nyújt az élet legfontosabb kérdéseire. Asztro show lesz az Ön kapuja az asztrológia, tarot, számmisztika, a tisztánlátás és más technikák világába, amelyek felfedhetik a sorsát. Összegyűjtöttük a legtapasztaltabb és legalkalmasabb tanácsadókat, és minden időben elérhetővé tettük őket. Látogasson el az http://www.asztro-show.hu/, böngésszen a tanácsadók között és találjon rá arra, aki felajánlja, hogy útmutatást nyújt a mindennapi kíváncsiságaira. Függetlenül attól, hogy jobban szereti-e a horoszkópot, a tarot kártyákat, a számmisztikai elemzést vagy csupán egy egyszerű látnoki tanácsadást, a tanácsadóink a lehető legjobb választ adják minden kérdésre. Nézze tanácsadóinkat élőben a magas minőségű TV showban és kapjon választ a kérdéseire ott helyben és azonnal. A tanácsadóink elérhetőek számos országban: Románia, Szlovákia és Magyarország. Örülnénk, ha visszajelzést adna nekünk a tanácsadóinkról miután beszélt velük. Használja az értékelési rendszert és osztályozza őket. Az osztályzatait és hozzászólásait arra fogjuk használni, hogy megtartsuk a szolgáltatásaink legmagasabb minőségi szintjét. A számos tanácsadó mellet az Asztro Show megjelentet néhány kiváló minőségű cikket az asztrológia, a számmisztika, a tarot és a tisztánlátás teréről. Az új cikkek hetente több alkalommal jelennek meg. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen látogassa az Asztro Show web oldalát és így ne hagyjon ki egyetlen cikket sem. Követheti a heti blogunkat és olvashat a tanácsadóink tapasztalatairól. Tehát ne várjon egy percet sem! Látogasson el a web oldalunkra, és fedezze fel, mit hoz a jövő!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· jóslás
Az ezo.tv oldalán a legjobb jósoktól kaphatja meg a legpontosabb jóslást. Keresse fel az oldalt és kérjen egyedi és teljes jóslatot!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lilia jósdája
Üdvözlöm, Lilia vagyok, boszorkány, jósnő, Hathor istennő papnője. Életcélom, hogy segíthessek másoknak az alábbi területeken: Tarot/inga jóslás szerelem, pénz, egészség,munka, stb témakörben Túlvilági üzenetek közvetítése Tértisztítás Átok/rontás levétel Szellemlevétel Szerelmi oldás, kötés Mágikus védelem Amulett készítés Szerencse/egészségfa készítés Kristályok tisztítása, feltöltése, programozása, küldése Hívjon bizalommal, mindenre van válasz és megoldás. :)
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mágikus gyertya
Kártyavetés, jövendölés, tanácsadás, útmutatás és szükség esetén segítség a gyertyamágia segítségével.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Titkok Háza
Ezoterikus bolt és jósda. Kártyajóslás, spiritiszta szeánsz, álomfejtés, számmisztika, kronobiológia, horoszkóp készítés. Energetika, ajándékok, kiegészítők. Füstölők és illóolajok széles választéka.
· Tradicionális asztrológia
Radix elemzés,Tarot kártya, Szolár, Szinasztria, Asztrológia, Tradicionális Asztrológia, Teljes Körű Asztrológiai Elemzés, Asztronómia, Sorselemzés, Horoszkóp, Csillagjegy, Radix, Állatövi Jegy, Bolygó, Ezotéria, Csillagászat, Csillagjóslás, Asztrológus, Égitest, Analógia, Szolgáltatás, Radix, Tarot Kártya, Szolár, Szinasztria, Elemzés, Születési Idő, Nap, Hold, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Neptun, Vénusz, Plútó, Merkúr, Uránusz, Halak, Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Sorskerék, Zodiákus, Tudomány, Ezoterika, Szimbolika, Sors, Életfeladat, Prognózis, Asztrológiai Házak, Fényszög, Számmisztika, Kártyavetés, Agykontroll, Meditáció, Életesemény, Naprendszer, Csillagvizsgáló, Jelenség, Jelképrendszer, Meridián, Zenit, Nadir, Csillag, Csillagkép, Tradicionális, Pálya, Keringés, Éggömb, Csillagvizsgáló, Aszcendens,
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Újjáéledő kérdőasztrológia
A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni. Olyan kérdések megválaszolására alkalmazható, amelyekben a kérdező személyesen érintett, és az élet bármely területére vonatkozhat.
  
Jóslás