Képzőművészet linktár Képzőművészet linkgyüjtemény Képzőművészet linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Képzőművészet
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Doszkocs Zsuzsa galéria
Több, mint tíz éve festek, rajzolok és verseket írok, mióta lélegeztetőgéppel élek. Képeim témája és technikája változatos. Művészi képeslapokat küldhet a festményeimből ünnepi alkalmakra. Képernyőjére választhat háttérképet a képeimből. Az aktuális képzőművészeti pályázatokat is megtalálja itt. Verseimből párat megzenésítve is meghallgathat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Jobb agyféltekés rajzolás
A jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam időtartama alatt látásmódod gyökeres változásokon esik át, és ez a változás az élet minden területén hasznos, a lelki harmónia megteremtéséhez közelebb kerülsz. A problémamegoldó képesség komoly fejlődésen esik át, az önbizalom, önbecsülés is jelentős pozitív hatásban részesülhet. Keresd fel Torda Katát jobb agyféltekés rajzolás ügyében!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Mufics István ötvös-festőművész
Antik és modern ötvös-fém dísztárgyak restaurálásával foglalkozom, amit egyszerűen fémrestaurálásnak neveznek. Egyedi és különleges ékszereket és egyedi fém ajándéktárgyakat, dísztárgyakat is tervezek és készítek megrendelés alapján. Aranyozásra, ezüstözésre, ródiumozásra is van lehetőség. Különleges témájú festményeimet meg tudja vásárolni a weboldalamon keresztül is. A festményeim témáját a főleg belső csend hangulatából születő képek adják.
  
Képzőművészet