Kertépítés linktár Kertépítés linkgyüjtemény Kertépítés linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
Linktár



Időjárás

Kertépítés
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Automata öntözőrendszerek
Ha szeretné, hogy kertjében jól működő automata öntözőrendszer legyen, akkor válasszon minket! Több éves öntözéstechnikai tapasztalattal rendelkezünk, minőségi anyagokat használunk, és még 2 év garanciát is vállalunk az általunk elkészített automata öntözőrendszerek működésére. Mi díjmentesen megtervezzük az Ön számára megfelelő öntözőrendszert és még az anyaglistát is elkészítjük, amit akár nálunk is megvásárolhat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Berend Kertépítés
A Berend Kertépítés nem csupán lakossági, de közületi ügyfelek számára is megoldásokat tud biztosítani.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cserkúti kertcentrum
Fák, dísznövények, cserjék, sövények, évelő növények, bonsai, sziklakerti növények vásárlása házhozszállítással
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· DOBD FEL A RÉGI BÚTORAIDAT!
A jó időben egyre nagyobb késztetést érzünk, hogy a szabadban töltsük az időnket. Nincs is erre megfelelőbb hely, mint egy kis terasz, erkély vagy kert, ahova ki tudunk ülni és ahonnét közelebbről élvezhetjük a virágzó természetet. A jól megérdemelt, nyugodt pihenést megelőzően azonban érdemes felmérni a kerti bútoraink állapotát és egy kis kreativitással, barkácsolással felújítani őket.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gránit és terméskő termékek
Minden természetes kőből!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Karchercenter
Kerti gépek,tartozékok
· Kemence, kerti konyha építés
Móró Kandalló Kft. fő tevékenységei közé tartozik a kandalló, cserépkályha, csempekandalló építés, kandallóra tehető sütő, hődob, kandallóburkolat gyártás valamint a kemence, kerti konyha, kerti grill építése. Nézze meg referencia munkáinkat honlapunkon. A kemence építés lépéseiről készült videónk is a honlapon megtekinthető. A kemencék építését saját gyártású kemencebetéttel végezzük. A kemencebetéteket több méretben gyártjuk.
· Kertépítés
Szeretné otthonához igazítani kertje stílusát? Vagy merőben másról álmodozik? Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk a kerttervezés és kertépítés során megvalósítja elképzeléseit! A megrendelők igényei alapján állítjuk össze a háromdimenziós látványtervet, melynek segítségével megtekintheti, hogyan fog kertje kinézni a kivitelezés után vagy 5, akár 10 év múlva! A kerttervezés és kertépítés számtalan látványos elem felhasználását teszi lehetővé, határt csak a képzelet szabhat! Csobogók, díszkutak, mesterséges vízesések, dísznövények vagy hangulatos világítás és egyéb különleges megoldások közül válogathat! Kertépítés és kerttervezés teljeskörűen Pest megyében!
· Kertépítés
Kertépítés során egy rendezetlen területet kertté alakítani, kezdetben nehéznek tűnhet, de alapos, átgondolt tervezéssel mégis megvalósítható. A kertépítési folyamatok megtervezése is egymásra épülő lépcsőfokokból áll. Bízza ápolását szakemberre! Szerezzen minden nap különleges esztétikai élményt Önnek egy szép és praktikus kert! Csapatunk magasan szakképzett dinamikus és lelkes fiatalokból áll. Kreativitásunk és szaktudásunk garancia arra, hogy az általunk megépített kert, hosszú évekig a használóinak kikapcsolódást és örömöt fog szolgálni. Célunknak tekintjük, hogy olyan hosszútávú és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk amelyben a megrendelő, mint egyéniség elvárásainak eleget teszünk.
· Kertépítés
A kertépítés tág fogalomkör, beletartozik a támfalépítés, földmunka, kézi és gépi tereprendezés, különféle burkolatok lerakása, kerti út, gépkocsi bejáró építés, kerti tó létesítés, sziklakert építés, növénytelepítés, füvesítés, gyepszőnyeg telepítés, automata öntözőrendszer építés. A kert kialakításakor először a kerti terek rendeltetését és nagyságát kell eldöntenünk. Meg kell határozni, ezek miként kapcsolódjanak egymáshoz és az épülethez. Ez egy átlagos lakótelek esetében rendszerint egyetlen, egybefüggő és áttekinthető térforma, ami az épülethez is közvetlenül kapcsolódik. Nagyobb területen mód nyílik több, egymáshoz kapcsolódó kerti tér kialakítására, melyeknek fő térhatároló falait növényegyüttesek képezik.
· Kertépítés - kútfúrás
Kútfúrás garanciával!
· Kertépítés - minden ami kert
Kertépítés: szép kert, hasznos ötletek. Csobogó, vízesés, sziklakert építése. Ha szükséges lenne füvesítés, fűnyírás, sövénynyírás, bozótirtás, metszés, fák ültetése, öntözés, tereprendezés, de nincs rá ideje, hívjon szakembert - Pécs
· Kertépítés hidrovetés
Cégünk elsőként kezdte el alkalmazni a hidrovetésses füvesítést, mellyel nagy sikereket értünk el. Több éves tapasztalatunk és a jó minőségű alapanyagok segítségével kiváló munkát végzünk a gyepesítés terén, hogy kertje mindig szép zöld legyen.
· Kertépítés lépései
Ezen a weboldalon le van írva, hogy egy nagyon szakszerű cég milyen lépésekben végzi el a kertépítést.
· Kertépítés reális áron!
Fiatal kertészmérnökökből álló csapatunk kertépítést, kertgondozást, kertfenntartást vállal Budapesten és Pest-megyében. Megbízható munkaerő, elfogadható árak.
· Kertépítés, kertfenntartás
Teljeskörű kertépítés, kertfenntartás Budapest és környékén.
· Kertépítés, kertfenntartás Budapesten, és környékén
Kertépítéssel, kertfenntartással foglalkozunk Budapesten, és környékén. Megtervezzük leendő kertjét. Öntözőrendszer, burkolatépítés, gyepszőnyegezés, növénytelepítés.
· Kertépítés,öntözőrendszer
Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!
· Kerti medence építés
medence építés
· Kertkozmetika - Kertépítés, Kertfenntartás, Kerttervezés
Kertkozmetika – Professzionális kertépítés-fenntartás-tervezés
· Kerttervezés és Kertépítés
Ha nincs kedve gondoskodni házának kertjével és inkább szakemberekre bízna, akkor keressen minket és csapataink gondosan karbantartják. Vagy ha Ön építkezik és a kertje még egyáltalán nincs kész, akkor tervező mérnökünk felméri, 3D-s látványtervet hoz létre és meg is valósítjuk azt, amit a látványterven látott. Rendbe tesszük kertjét így nyugodtan pihenhet munka után a háza körül és nézheti, ahogy gyermekei boldogan játszanak.
· kerttervezés, kertépítés, hidrovetés
Cégünk kertervezéssel, kertépítéssel foglalkozik. Ebbe beletartozik a fűkaszálás, metszés, gyeptégla fektetés, műtrágyázás, gyepszellőztetés, kertitó építés és tisztítás, kerti járófelületek építése, kavicságy készítése stb.
· Kertvarázs Dísznövényáruház
Kertjének kialakításához, válassza a Kertvarázs Dísznövényárudát. Ha igényli megtervezzük kertjét, elültetjük garanciával az általunk konténerben nevelt növényeket, melyek között megtalálhatók, az örökzöldektől a lombhullató növényekig szinte minden. Elvégezzük a fűvetést hidrovetéssel, és telepítjük az ehhez kapcsolódó öntözőrendszert. Vállalunk még árokásást olyan géppel, amely 10 cm szélességben 60 cm mélyen képes a földet eltávolítani Természetesen áruházunkban bármelyik termékünket megvásárolhatja, amelyet postán utánvéttel juttatunk el Önökhöz.
· Kovi-kő Térkőgyár
Térkövek, járdalapok, betonelemek gyártása és forgalmazása
· Kubio kukatároló
A Kubio stílusos tárolószekrényeivel egyszerű, és időtálló megoldást nyújtunk a hulladékgyűjtő kukák tárolására. A kukatárolóban a szemét elhelyezése egyszerű, kivitelének köszönhetően akár az előkertben is elhelyezhető. A nagy színválasztéknak köszönhetően tökéletesen illeszkedhet a főépület szívnéhez, vagy a kert hangulatához. Használata a támasztókötélnek köszönhetően rendkívül egyszerű, elég csak megdönteni a kukát és máris elhelyezhető a szemeteszsák. Szemétszállítás idején pedig, ha az előkertünkbe telepítjük a tárolót, elég csak pár métert mozgatni a kukákat az ürítéshez, nem szükséges az egész udvaron végighúzni azokat. Remek, és modern megoldás, megfizethető áron.
· Kubio, stílus a hulladéktárolásban
Ha zavarja a kertjében éktelenkedő kukák látványa, válassza a Kubio kukatárolót. A Kubio kukatárolórendszer új, ízléses és praktikus megoldást kínál a hulladékgyűjtő kukák, szemeteszsákok tárolására. A Kubio kukatárolók nagy színválasztékban készülnek. A szekrény- és az ajtók színeinek összeválogatásával a környezetével harmonizáló tárolót lehet kialakítani. A lemezajtókat egyedi megrendelés alapján bármely, RAL-színre festve is megrendelhetik. A kukatároló két fő részből áll, az előregyártott, egybeöntött, szálerősített betonszekrényből és a rászerelt rozsdamentes acéllemez ajtókból. Az ajtókat elektrosztatikus porszórással festjük, így teljesen egyedi megjelenésű kukatárolók készíthetők. Kérhető kulcs nélküli, vagy kulccsal zárható változatban is.
· Kútfúrás, vízkútfúrás
Kútfúrást vállalok kézzel és géppel! Szigetszentmiklóson, Szigethalom, Tökölön, Budapesten és környékén , kedvező áron, minőségi szűrővel.Helyszínen összeszerelhető és felállítható állvánnyal dolgozunk, kézzel és géppel. Általában 110 mm-es csővel dolgozunk, esetenként 125-ös PVC csövet rakunk le. A szakmunkára garanciát vállalunk!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Medencefedés
medencefedés
· minden ami kert...
kertépítés, kerttervezés, automata öntözőrendszerek...
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Olasz kerti grill és kemence
A Palazzetti kerti grillek cement konglomerátumból vannak. Ismérve, hogy ellenáll a rossz időjárási viszonyoknak és hosszú élettartamot biztosít. Technikai innováció során lehetőség nyílt a természetes kő vagy pala hatás megvalósítása, mely tetszetős és korszerű jelleget kölcsönöznek a készülékeknek. A munkalapok készülhetnek fagyálló klinkerből, valamint fényezett márvány granulátumból. A tűzhely samottból készül, a kiegészítők (ajtók és polcok) kültéri használatra készített Irokó fából. A Palazzetti grilleket kívülről érdes felszínű, vízzel tisztítható, fehér műanyag alapú festékréteg borítja, mely higiénikus és célszerű használatot nyújt. Értelemszerűen lehet nyers változatban is kapni őket. A Palazzetti széles kínálata több, mint 30 kerti grillt tartalmaz, melyek között bizonyos készülékekhez sütőkemence is tartozik. A kemencék tűzálló anyagból készülnek, melyek természetes és egyenletes sütést tesznek lehetővé.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözés, automata öntözőrendszerek
öntözés, öntözéstechnika
· Öntözőrendszer, öntöző
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Palánta
Zöldség palánta
· PalkovitsKert Kert, -és öntözéstechnika
kert, kertépítés, toro, rain bird, hunter, öntözés, öntözőrendszer, sziklakert, gyepszőnyeg, térjövezés,
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Rodoli Kert Badacsony
Park és kertépítés, kertgondozás, karbantartás. Zöldterület kezelés. Ipari kaszálás, fűnyírás. Parlagfű irtás. Kerti tavak, patakok, sziklakertek tervezése, kivitelezése. Automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése és karbantartása….
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szakilicit.hu Ha szakembert keres!
Találja meg szakemberét, egyszerűen, kényelmesen és akár olcsóbban!
· Szobortudor
Meseszerű alkotások egy elvarázsolt világban, ahol a szobrok életre kelnek, és vidámságot hoznak a szürke hétköznapokba. Lépjen be a szobrok világába, és fogadja szívébe a gyönyörű kidolgozású szobrokat. Szobraink gesztusai fantasztikus hangulatot kölcsönöznek az Ön kertjének, és egyedi vizuális élményt nyújtanak az arra járóknak. Lakása dísze lehet egy-egy egyiptomi vagy Buddha szobor, ablakából kitekintve pedig bájos kerti törpék mosolyognak vissza Önre.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Teljeskörű kertépítési munkák
Kerttervezés és Kertépítés
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Verdyol Hungária Kft.
Verdyol vízágyús füvesítési eljárás, talajjavítás, magágy védelem, növényvédelem. A Verdyol Füvesítési Eljárásnak kettős funkciója van: - vegetációt létrehozni humuszszegény talajon - megvédeni a talajt az eróziótól a növényzet megerősödéséig Ez a vízágyús füvesítési technológia lehetővé teszi a növényzet létrehozását gyorsan és gazdaságosan még a legnehezebben füvesíthető területeken is.
· Világítás tervezés
Keretes házak esetében érdemes megoldani a kapu és a ház bejáratához vezető útszakasz világítását, illetve mind más hasznos épület vagy területét. Ennek megtervezése nem könnyű feladat. Mielőtt szakemberhez fordulnál érdemes néhány megoldással tisztában lenni, hogy milyen világítási fajták mire is használhatóak. A villanyszámláról már nem is beszélve.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· www.szeretnivalo.hu
Kerttervezés és kertépítés, teljes körű szolgáltatás egyedülálló és különleges megoldásokkal. A kertépítési munkákat határidőre és magas színvonalon végezzük, bármekkora kertet harmóniával töltünk meg. Legyen az magán kertépítés, parképítés, lakópark, irodapark vagy ipari park méretű feladat. Felkészült kertépítő csapatunk a növények garanciális és szakszerű beültetése mellett magas színvonalon elvégzi az építőipari, és műszaki kivitelezési munkákat is. Garantáljuk, hogy Öné lesz a legszebb kert, amire vágyik!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Yukka, és pálma kertészet
Már régóta vannak hidegtűrő, télálló pálmák. Viszonylag sok pálma elviseli a mi teleinket is takarás nélkül (télálló pálma), vagy kisebb-nagyobb téli takarással,
  
Kertépítés