Kertészkedés linktár Kertészkedés linkgyüjtemény Kertészkedés linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Kertészkedés
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Álló kút és falikút webáruház
Kerti kutak, nagy bécsi falikút, kicsi bécsi kutak nagy választékban az agrowebshop.hu-n
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fűnyíró
Makita fűnyírótraktorok széles választéka kedvező árral kombinálva.
· Fűnyíró
Makita fűnyírók elektromos és benzinmotoros kivitelben és kedvező árral.
· Fűnyíró Webáruház
Megtalálhatóak nálunk elektromos és benzines fűnyírók, és fűnyíró traktorok is.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Growshop & Hempshop
Growshop az otthoni kertészkedés iránt érdeklődőknek nyújt segítséget. Hempshop pedig a természetes életmód megtestesítője. Otthoni kertészkedés és természetes életmód.
· Gyepszőnyeg telepítés és gondozás
A gyepszőnyeg egyaránt alkalmas sport célú felhasználásra és otthoni kert építéséhez.
· Gyümölcsfák metszése (videó tanfolyam)
A metszés gyümölcsei - 10 gyümölcsfa metszése videón. Teremjenek többet a kerti gyümölcsfák és bokrok! Bálint gazda videó tanfolyamán megtanuljuk 10 gyümölcsfa házikerti metszését.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Hobbikert.hu
Színes ötletek, környezetbarátság, napi praktikák növénybarátoknak és kertészeknek, természetesen.
· Hungaroplant Kft.
Kínálatunkban szerepelnek: fenyőfélék, díszfák és cserjék számos fajtája földlabdás és/vagy konténeres kiszerelésben. Az évelők között sziklakerti, virágágyi növények, díszfüvek, mocsári és vízinövények szezontól függetlenül megtalálhatók. Szezonálisan ajánlunk egynyári ágyás- és balkonnövényeket, mediterrán fajokat. Különlegességünk az eredeti japán kerti bonsai fák forgalmazása. Kiegészítő kertészeti termékeink: földkeverék, tőzeg, szerves- és műtrágya, fenyőkéreg. Üllőn 5 ha-os területen folytatunk konténeres faiskolai termesztést. Itt Thuja, Picea, Taxus és Juniperus fajok, fajták továbbnevelésével illetve alakra nyírásával foglalkozunk.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Karpatkert kertépítés
Kertépítés, térburkolás, térkövezés, öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyegezés
· Kertépítés
Kertépítés
· Kertépítés, öntözőrendszer
Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!
· Kertészet
Kertészeti webáruház minden kategóriában. Kerti- és szobanövények, kellékek, eszközök, szerszámok egy helyen. Házhozszállítási szolgáltatással.
· Kertészkedés
Minden, amit a kertépítésről, kertfenntartásról tudni szeretne
· Kerti ötlettár
Ötletek és tanácsok a kerti növények szaporításához, gondozásához.
· Kertkozmetika - Kertépítés, Kertfenntartás, Kerttervezés
Kertkozmetika – Professzionális kertépítés-fenntartás-tervezés
· Kertvarázs Dísznövényáruház
Áruházunk tevékenységei: dísznövény értékesítés; automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése; kerti tó és a hozzátartozó kiegészítők forgalmazása, kertépítési anyagok kereskedelme, kertépítés, kerttervezés. A dísznövényeink között megtalálhatók a tuják, borókák, juniperusok, díszfák, díszcserjék, vízi növények, mediterrán növények, sövény és kúszó növények, gyümölcsfák, szőlőoltványok, rózsák, fűszer és gyógynövények.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Liget Sziget Faiskolai Áruda
Liget Sziget Faiskolai Áruda Várpalotán a Liget Sziget Faiskolai Árudában egynyári növénytől a gyümölcsfáig mindent megtalálhat a vásárló. Folyamatosan frissülő árukészlet! Liget Sziget Faiskolai Áruda – Minőség a kistérségben
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Megújuló energia
Öko boltunkban több száz környezetbarát termékből válogathatsz, vagy megújuló energia felhasználásával kapcsolatban is találhatsz tippeket.
· Metszés: fák, cserjék metszése
A metszés új hajtások növekedésére serkenti a növényt. Főleg a fiatal növényeknél alkalmas a megfelelő forma és a sűrűség későbbi kialakítására. Az idősebb növényeknél inkább a felkopaszodás, megifjítás miatt szokott szükségessé válni. Kérje szakember segítségét a szakszerű metszés elvégzéséhez!
· Milyen növényeket érdemes ültetni a kertbe?
A vásárlásnál ne hagyjuk elcsábítani magunkat az egyre fantasztikusabb kínálattól, tartsuk mindig szem előtt, hogy hová keresünk virágot.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Öntözéstechnika és automata öntözés
Profi öntözéstechnika képítése
· Öntözéstechnika és Öntözőrendszer, Kertöntözés
Öntözéstechnika és Öntözőrendszer, Kertöntözés
· Öntőzőrendszer telepítése
Vállaljuk, családi házak, közterek, ipari területek automata öntőzőrendszerének telepítését. Budapest és környékén ingyenes kertfelmérés.
· Öntözőrendszer, öntöző
Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· PalkovitsKert - Kert és öntözéstechnika
Kertépítés a kerttervezéstől a gyepszőnyeg és a kert öntözéséig. Sziklakert és kerti tó építés, gyepszőnyeg és automata öntözőrendszer telepítés.
· Pálmát yukkát, minden kertbe
Kapható a yukka-kert.com webáruházba több féle egzotikus agavé, amelyből többek között a szizál és a híres mexikói ital a tequila is készül. Ezeket a növényeket ültethetjük sziklakertbe, dézsába, jól viselik a száraz forró nyári meleget, a homokos talajt és télen -10 fokig a fagyokat is elviselik.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Társasház takarítás és kertgondozás = Present Time Bt. = Már 6 éve a szolgálatukban
Társasház takarítás és kertgondozás = Present Time Bt. = Már 6 éve a szolgálatukban
· Tihanyi Levendulapalanta
Erős, 3-5 éves levendulapalánták, szabadgyökeres és konténeres(földlabdás) is kapható tihanyi őstermelőtől szaktanácsadással. Helyesen elültetve minden kertben virágozhat ez a rendkívül értékes gyógynövény.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Zölderdő
Itt mindent megtalálsz ami az otthoni kertészkedéshez szükséges, csúcstechnológiát ötvözzük a természetessel. Kertészeti Termékek Kis- és Nagykereskedelme.
  
Kertészkedés