Kertibútor linktár Kertibútor linkgyüjtemény Kertibútor linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Kertibútor
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Éden Kertcentrum Kft. Debrecen
Itt mindent megtalál amit kertjébe megálmodott! Keressen benünket s segítünk létrehozni elképzelését.
· Exclusive XXL polyrattan kerti bútor
Extra nagy felületű kerti bútor, a Rattan Exclusive kínálatából, mely teljes kikapcsolódást nyújt Önnek a teraszon.
· Exclusive XXL polyrattan kerti bútor
Extra nagy felületű kerti bútor, a Rattan Exclusive kínálatából, mely teljes kikapcsolódást nyújt Önnek a teraszon.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kerti ajándék webáruház
Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékeket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.
· Kerti bútor gyártás, Mikepércs
Tetős és tető nélküli padok,pergolák, árnyékolók.hinták.kerti kiegészítők gyártása és értékesítése akár saját elképzelés szerint is.
· Kerti bútor raklapból
Hogyan készíthetsz magadnak saját kerti bútort olcsón, raklapból. Részletekért kattints a linkre
· Kerti bútor, rusztikus kerti garnitúra
Kerti bútor és beltéri bútor gyártás, kertbrerendezési tárgyak felújítása
· Kerti bútorok a gyártótól
A fából készült kerti házikók méretét a megrendelő kérése szerint alakítjuk. A kerti faházak falainak vastagsága 40 vagy 60 mm. A padlózat(ha szükséges) 20 mm vastag hajópadlóból készül vagy használatos még e célra az OSB lemez is. 20 mm-es lambériával fedett tetőt biztosítunk a faépítménynek. Az kerti házikó ajtói és ablakai fából készülnek, hagyományos technológiával, de kérésre termopán rendszerben is készülhetnek. Az ablakokat a megrendelő óhaja alapján zsalugáterrel látjuk el. A kerti faházak használhatók szerszámok tárolása, különböző szabadidős tevékenységek gyakorlása, tüzifa tárolása céljából stb. A kerti házikók nincsenek szigeteléssel ellátva, de a vevő kérésére ez is megoldható. Kerti faházaink mitől jobbak mint egy barkácsáruházban kaphatók? Attól, hogy a elsődleges célunknak tekintjük a házigazda számára a legkedvezőbbet nyújtani, nem pedig eladni így multinacionális cég többezer darabszámos termékét, amely minőségben meg sem közelíti az általunk gyártott faházakat. Több, mint 15 év után is pozitív visszajelzéseket kapunk. Tény, hogy az előbb említett versenytársunk olcsóbban árulja ezeket a termékeket, de a mi épületeink tartósabbak és egyediek.
· Kerti bútorok hintaágyak
Kerti bútorok, hintaágyak, kerti padok, pergolák nagy választékban kaphatók web áruházunkban. Különlegesen egyedi faragott vadász motívumokkal, horgász motívumokkal megrendelhető.
· kerti rattan bútor, kerti bútor, rattanbútor
Cégünket azért hoztuk létre, hogy szélesebb körben elérhetővé tegyük hazánkban is a modern és letisztult megjelenésű polyrattan kerti bútorokat. Célunk, hogy egyre több emberrel megismertessük és otthonába elvigyük a modern eleganciát és luxust jelképező kerti rattan bútorok világát.
· kerti rattan bútor, kerti bútor, rattanbútor
Minőségi kerti rattan bútor, rattanbútorok, rattan ülőgarnitúra mindenki számára elérhető áron.
· Kovácsoltvas kerti bútorok, kiegészítők
Kovácsoltvas kerti bútorok készítése: szőlőfuttatók, rózsalugasok, kerti padok, lámpák, falikarok és egyéb kovácsoltvas kiegészítők. Kovácsoltvas és rozsdamentes kerti pavilonok, kovácsoltvas kerti sütők és tűzi készletek készítése.
  
Kertibútor