Kirándulás linktár Kirándulás linkgyüjtemény Kirándulás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Kirándulás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· 100 kirándulás ingyen - Adventures
Ingyenes kirándulás Neked is!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Antarik Turistaház
Az Antarik hegyi vendégház a Beszkidekban és Jávornik-hegységben gyönyörű természeti környezetében kínál szálláslehetőséget. Látogasson el felüdülni hozzánk, és válassza valamelyik különleges masszázsunkat, a szaunát, vagy az Ayurvédikus gyógynövényes gőzfürdőt. A tél nagyszerű síelési lehetőséget kínál, nyáron pedig túrázásra és hegyi kerékpározásra van lehetőség. Ideális hely családi nyaraláshoz, nálunk a béke szigetére lel, és friss energiával töltekezhet fel.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Egynapos kirándulás
Kirándulás: egynapos óvodai - iskolai tanulmányi kirándulások. Állat és természetbarát program: interaktív előadások, kézműves tevékenységek a Hanság Kapujában
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ha nyáron útnak indulunk, mindenképp szükség van egy hűtőtáskára!
Az étellistánknak tartalmaznia kell a különböző szendvicseket, vagy a hozzávalókat egy változatos szendvics kínálathoz. Ügyeljünk arra, hogyan csomagoljuk be őket, és vegyük figyelembe az időtartamot, amit az étel a hűtőn kívül tölt el. A szalámifélék, majonéz és a tojások nem állnak el sokáig. 4 °C fölött a felszínen megkezdődik a baktériumok elszaporodása. A hűtőtáskákat ezért pont az ilyen élelmiszerek tárolására találták ki. Emellett egy hűtőtáskába valók a saláták, vágott zöldségek és a gyümölcsök. A legjobb, ha mindent légmentesen zárható műanyag edényekbe, tálakba rakunk, hogy az étel gusztusos maradjon. Palettánkon megtalálható minden féle hűtőtáska- hűtőbox, de a különleges igényeket is igyekszünk kiszolgálni. Termékeink beszerzése során nagy figyelmet fektettünk, arra, hogy hűtőtáskák tekintetében minden anyagi helyzettel rendelkező vásárlónk megtalálja az igényeinek megfelelő, saját hűtő táskáját.
· HaVas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz
Havas Síkölcsönző, Síbolt, Síszerviz - Jászberény A HaVas síszerviz, síbolt és síkölcsönző minden igényt teljes körűen kielégít, ami a síeléshez szükséges. Megtalálható nálunk mindenki számára megfelelő felszerelés, vásárlás vagy bérlés céljából egyaránt. Vállaljuk a lécek teljes körű szervizelését is. Vásárolhatók sífelszerelések (aláöltözők, ruhák, kesztyűk, szemüvegek, maszkok, és egyéb felszerelések) széles választékban. A sílécek személyre szabott, egyedi beállítását szakember végzi nálunk. Látogasson el hozzánk: 5100 Jászberény, Nagykátai út 30.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Természetjárás
Ez a blog azért készült, és készül folyamatosan, hogy a bő egy éve megkezdett kirándulássorozatunkkal (ha nem is kápráztatjuk el a kedves olvasót - bár a tájak erre minden okot megadnak) meghozzuk a kedvét! Szeretnénk, ha miután elolvasott bennünket, felhúzná a „horgonyt”, és útra kelne.
  
Kirándulás