Klinika linktár Klinika linkgyüjtemény Klinika linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Klinika
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Ars Medica Lézerklinika
Az ambulancián szakterületenként különböző időpontokban tartunk rendelést, ahol a beteget telefonon előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az ambuláns műtéteket akár közvetlenül az első vizit után elvégezzük, az egynapos sebészeti műtétek általában későbbi, egyeztetett időpontban történnek. Célunk: biztonságos, hatékony, eredményes orvosi ellátást és ápolást nyújtani, melyet az egynapos sebészet elveiben és gyakorlatában jártas személyzet végez. A klinikán tiszta, kényelmes és bensőséges környezetet tartunk fenn, személyzetünk pedig barátságos, megközelíthető és szakszerű. Egynapos sebészeti műtétek, lézersebészet, sebészet, nőgyógyászat, plasztikai sebészet, urológia, ortopédia, fül-orr-gégészet, fogászat, szájsebészet, kozmetológia.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Budapesti Plasztikai Klinika
A Divina plasztikai klinika elérhető áron segít Önnek megvalósítani az elképzeléseit az esztétikai sebészet, plasztikai sebészet területén. Arcplasztika, drakula terápia, botox kezelés, mellnagyobbítás implantátummal, mellplasztikai műtétek, zsírleszívás, hasplasztika és más plasztikai beavatkozások Budapesten.
· Budapesti plasztikai sebészet
Plasztikai sebészet Budapesten, alakformálás, zsírleszívás, test és arcplasztikai beavatkozások férfiak és nők számára korosztálytól függetlenül. Szilikon implantátumos mellnövelés, mellfelvarrás, emlő kisebbítés, emlő korrekció, hasplasztika szülés vagy drasztikus fogyás után, fenék és combplasztikai műtét altatásban vagy érzéstelenítéssel. Budapesti plasztikai sebészek segítenek megvalósítani álmait, arcplasztika, injekciós ráncfeltöltés, botox kezelés, homlok és szemöldök plasztikai beavatkozások elérhető árak mellett Budapesten.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· FogĂĄszat ĂŠs szĂĄjsebĂŠszet
Családias hangulatú fogászatunkon kedvező árakkal várjuk pácienseinket az esztétikai fogászat, fogpótlások, szájsebészet, implantológia teljes skálájával. Kérje online árajánlatunkat, vagy látogasson el egy ingyenes konzultációra!
· Fülplasztika Budapesten
Új exkluzív klinikán fogadjuk pácienseinket ahol európai szintű és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő 3 műtő, 16 szállodai színvonalú 5 csillagos luxuskórterem szolgálja a hozzánk látogatókat. Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a fülplasztika műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A páciensek általában 1-2 napot töltenek itt a műtétet követően. Az orvosok és a nővérek barátságosak és mindent megtesznek, hogy a páciensek otthon érezzék magukat. A fulplasztika.com a Driss Plasztika fülplasztikával foglalkozó speciális oldala.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· M54 Magánorvosi Rendelők
Az egészség napjainkban egyre inkább felértékelődő és előtérbe kerülő fogalommá vált. A beteg ember nem tudja munkáját kellőképpen ellátni, nem tud alkalmazkodni a körülötte forgó-változó világhoz így munkaképességének csökkenésével veszélybe kerülhet munkahelye és ez számos egyéb, esetenként súlyos problémához vezethet. A betegséget, az arra való hajlamot lehetőleg még kialakulása előtt kell észrevenni és megelőzni. Orvosi rendelőnk ebben szeretne segíteni Önöknek magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között, a lehető legkevesebb várakozással, kultúrált környezetben.
· Mellplasztikai klinika Budapest
Mellplasztika műtét Budapesten, mellkisebbítés, szilikon implantátum beültetése vagy mellnagyobbítás saját zsírral, mellfelvarrás beavatkozás plasztikai sebész által Budapesti magánklinikán. Emlő korrekció, mellbimbó plasztika, emlő helyreállítás és felvarrás elérhető árak mellett. Tapasztalt plasztikai sebészek segítenek mellplasztika, mellnagyobbítás esetén Budapesten. Alakformálás, hasplasztika, zsírleszívás, ráncfeltöltés és más esztétikai beavatkozások.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Plasztikai sebészet Budapest
Plasztikai sebészet Budapesten, test- és arcplasztika, szemhéjplasztika, mellplasztika tapasztalt plasztikai sebész segítségével. Mellnagyobbítás, mellfelvarrás és mellkisebbítés, fogyás utáni hasplasztika, ránctalanítás, botox kezelés és más plasztikai beavatkozások nőknek és férfiaknak egyaránt. A Belleza Plasztika segít megfiatalodni és visszanyerni szépségünket elérhető árak mellett.
· Plasztikai sebészet Budapesten
Plasztikai sebészet és alakformálás, test és arcplasztika, fülplasztika, szemhéjplasztika, botox ránctalanítás, mellplasztika, mellimplantátum beültetése, hasplasztika, zsírleszívás, fenékplasztika és combplasztikai műtétek Budapesten tapasztalt plasztikai sebész által. Plasztikai beavatkozás nőknek és férfiaknak elérhető áron Budapesten.
· Plasztikaisebészet Budapest
Plasztikai műtétek Budapesten, mellplasztika műtét, test és arcplasztika, szilikon implantátum beültetése vagy mellnagyobbítás saját zsírral, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, botox kezelés plasztikai sebészek által Budapesti magánklinikán. Ha segítség kell plasztikaisebészet terén Budapesten, alakformálás, zsírleszívás, szülés utáni hasplasztika.
Klinika