Kovácsoltvas linktár Kovácsoltvas linkgyüjtemény Kovácsoltvas linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Kovácsoltvas
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Biztonsági rács
A biztonsági rács elsősorban mechanikusan véd a behatolók ellen, főként, ha az kovácsolt vas, mely szakszerű lakatos munka eredménye, és szinte eltávolíthatatlan.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fémszerkezeti Lakatos Kkt. Garázskapu - Garázsajtó - Hörmann
Garázskapu, garázsajtó forgalmazás, szerelés, javítás. Hörmann. Lakossági, szekcionált, billenő, ipari garázskapuk. Kaputechnika. Garázskapu automatizálás. Minőségi lakatos munkák.
· Fermex Kft. - Kovácsolt vas- és rozsdamentes elemek
A Fermex Kft. a hazai kovácsoltvas és rozsdamentes termékek egyik legnagyobb forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak az olasz Faddini gyár kapumozgató termékei és kiegészítői, az olasz FAC cég kapu és ajtóvasalatait, és a szintén olasz IND.I.A márka is képviselteti magát nálunk. Magas minőségű kovácsoltvas elemeket és rozsdamentes korlátrendszereket forgalmazunk. A Fermex kft. a termékek kis és nagykereskedelmét is ellátja. Bemutató termünkben lehetőség nyíilk megtekinteni az összeépített elemeket, hogy ötletet kapjanak kerítésük, korlátjuk elkészítéséhez. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal segítjük a hozzánk forduló kivitelezőket, vagy magánszemélyeket. Cégünk nem csak az árusításban partner, de szerviz szolgálatunkhoz is bármikor fordulahtank az ügyfelek.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· GYŐR-NAGYBAJCS DV KKT
Kovácsoltvas Keritések Gyártása Győrben és könyéken
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Jancsó Gergely díszműkovács
Kovácsoltvas és rozsdamentes alkotások készítése. Kovácsoltvas bútorok, dísztárgyak, kapuk, kerítések, lakásfelszerelési elemek, rozsdamentes korlátok, lépcsők, fémbútorok egyedi tervezése és megvalósítása. Kovácsoltvas restaurálás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kéki Zsolt kovács
Kovácsoltvas kerítések, korlátok, ablakrácsok, lámpák, kandelláberek, lakberendezési tárgyak, kegytárgyak, egyedi tervezése és művészi kivitelezése.
· Kovácsoltvas kapuk, kerítések (Zala megye)
A kovácsoltvas legyen kovácsolt vas! Kovácsoltvas kapuk,kerítések,korlátok, kovácsoltvas ajándéktárgyak és lakberendezési tárgyak gyártása Zala megyében.
· Kovácsoltvas kerítés
Egyedi kovácsoltvas kerítés Budapest, kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas korlátok készítése, felújítása, csiszolása, újrafestése, Kun Tibor 06 70 528-8645
· Kovácsoltvas készítése
kovácsoltvas, kapu, rács, kerítés, fém megmunkálás, kovácsolt vas, kovácsoltvas készítés, vas megmunkálás, egyedi fém megmunkálás
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Kovácsoltvas