Külföldi üdülőhely linktár Külföldi üdülőhely linkgyüjtemény Külföldi üdülőhely linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Külföldi üdülőhely
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Alpe-Adria Apartmanház
Ausztriai apartman szállás
· Antarik Turistaház
Az Antarik hegyi vendégház a Beszkidekban és Jávornik-hegységben gyönyörű természeti környezetében kínál szálláslehetőséget. Látogasson el felüdülni hozzánk, és válassza valamelyik különleges masszázsunkat, a szaunát, vagy az Ayurvédikus gyógynövényes gőzfürdőt. A tél nagyszerű síelési lehetőséget kínál, nyáron pedig túrázásra és hegyi kerékpározásra van lehetőség. Ideális hely családi nyaraláshoz, nálunk a béke szigetére lel, és friss energiával töltekezhet fel.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Horvátországi üdülés
Horvátország több, mint száz helyszínéről választhat Horvátországi üdülést, nyaralást. Rendszeresen található az oldalunkon akciós ajánlat.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lignano szállás
Lignano a Tagliamento folyó bal partján fekszik, keleten és délen az Adriai tenger mossa partjait, északon a Laguna di Marano található. Lignano 3 városrésze különböző nyaralást ajánl. Sabbiadoro az éjjel -nappal nyüzsgős életet jelenti: elegáns sétálóutcán üzletek, butikok, éttermek, kávézók és fagylaltozók csábítják a vendégeket. A Pineta és a Riviera részek már csendesebb és nyugalmasabb pihenést ígérnek. 8 km hosszú tengerpartján is minden a vendégért van.
  
Külföldi üdülőhely