Lakás linktár Lakás linkgyüjtemény Lakás linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Lakás
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· A lakásépítési és vásárlási támogatás feltételei
A lakáshoz jutás támogatási formái közül itt az új lakás vásárlásához és építéséhez nyújtott vissza nem térítendő támogatás feltételeiről van szó!
· Albérlet Budapest
Igényesen berendezett kiadó albérletek nagy választéka.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bejárati ajtó a Hörmanntól
Hörmann bejárati ajtó megoldások
· Biztosági ajtó, rács, zárszerelés
Biztonsági ajtók, rácsok készítése, felszerelése, hogy Ön mindig biztonságban érezhesse magát és otthonát.
· Budai lakás búvóhelynek kiadó
Budai lakásban elbújhatsz a világ elől szerelmeddel pár órára. Ha diszkrét lakásban szeretnétek egymást kényeztetni kattints a linkre és foglalj időpontot
· burkolat
Ha a kiváló minőségű, profi burkolásra és burkoló anyagokra van igénye, nézzen el weboldalunkra, ahol minden hasznos információt megtalálhat ezekkel kapcsolatban. A burkolási munkákkal kapcsolatos információk, és hasznos tippek is elérhetőek, emellett a felhasznált alapanyagok terén is nagy a választék. A legmegfelelőbb alapanyag, és a minőségi szolgáltatás azok a kiemelt szempontok, melyekre minden esetben odafigyelünk
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Csempe
Átalakítja fürdőjét, konyháját és már csak a csempe jár a fejében? Konyhai csempe, padlólap és fürdőszobai csempék 50.000 m2-en óriási raktárkészletünkből! Spanyol, olasz, lengyel és magyar gyártmányú csempék változatos kínálata kedvező árakon, akciókkal és házhoz szállítással. Klasszikus és modern fürdőszobai csempék, nappali és kültéri padlólapok, konyhai csempe a szivárvány összes színében, akár 3 dimenziós látványtervvel! Csempe minden mennyiségben! Nálunk nemcsak szép, de magas minőségben gyártott csempéket talál, melyek időtállóságukkal hosszú ideig lesznek otthona díszei!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Eladó lakás
Találjon meg új lakását vagy értékesítse a régit a budapesti Eladó Lakás Kft. honlapján. Cégünk segít a lakások eladásában, a lakáshirdetések publikálásában, amelyekhez mellékletként szuper lakásfotók készítünk, hogy a lakáshirdetés, nézőcsalogató legyen. Ha nem eladni szeretne, hanem lakásvárláson gondolkodik, abban is tudunk segíteni: klikkeljen rá weboldalunkra és tekintse meg fővárosi lakáskínálatunkat.
· Épületautomatika
Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Garázskapuk
Garázskapuk. Hörmann garázskapu megoldások az egész Ország területén.
· gyereklámpák
Oldalunk minden olyan témával foglalkozik mely lápákhoz kapcsolható. Értsük ezalatt a fajtától kezdve a fogyasztáson át egészen a méretekig és márkákig. Jó péla erre a A ledes lámpa a kétezres évek egyik nagy technikai újdonsága. Fejlesztésének célja, hogy a hagyományos lámpák wolframszálas izzója, a halogén izzók, sőt az energiatakarékos fénycsövek kiváltásához egy korszerű az energiatakarékosság egyre erősödő kényszerének is eleget tevő fényforrás bevezetése a mindennapi használatba.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kiadó lakás Budapest
Igényes kiadó lakások Budapesten. Új építésű kiadó lakás több lakóparkban is, felújított lakások Budapest felkapottabb kerületeiben.
· Kovácsoltvas és rozsdamentes lakberendezés
Kovácsoltvas és rozsdamentes acél lakásfelszerelési elemek készítése. Térelválasztók, világítótestek, fémbútorok kül- és beltérre, bútorok kiegészítőinek elkészítése. Kültéri kovácsoltvas tárgyak restaurálása.
· Költöztetésmester.hu
Költöztetésmester.hu - Gyors, pontos költöztetés, gondok nélkül
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Lakástakarítás
Lakástakarítás minőségi szolgáltatás.
· Lakatos munkák
Lakatos munkák alatt itt elsősorban a biztonsági rácsokat, kapukat, és kisebb munkálatokat kell érteni, melynek szükségessége szintén a biztonság témakörébe tartozik.Kisebb lakatos munkák esetén, ahol nem a biztonsági szempontok növelése a cél, hanem vagy a praktikusság, vagy a látvány, nem mindenkinek jut eszébe lakatos segítségét kérni, pedig sokszor ezen múlik a munka minősége. Legyen szó akár egy virágállványról, vagy egy belső korlátról, esetleg egy apró sárkaparóról a bejárat mellett, a látvány lehet akár romboló, akár felemelő.
· Lakberendezési ötletek
Blogomban a fürdőszoba berendezéstől kezdve a virágos balkonig minden területen találsz ötletet. Megtalálod a legfrissebb, legfurcsább lakberendezési ötleteket is fényképekkel.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Megújuló energia
Öko boltunkban több száz környezetbarát termékből válogathatsz, vagy megújuló energia felhasználásával kapcsolatban is találhatsz tippeket.
· Milyen támogatások igényelhetők lakásvásárláshoz?
A lakhatáshoz nyújtott állami támogatások módjai, lehetőségei sűrűn változnak. Itt egy összefoglalót találhatsz a jelenleg érvényes állami támogatásokról, így átláthatod a rendszert.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Porzsákcentrum
háztartási gépek kerti tartozékok ipari gépek magasnyomású mosók gőztisztítók
· Profi víz-gáz fűtésszerelés
Célom, hogy egy közepes árkategóriában csúcsminőségű víz-gáz fűtésszerelési munkát juttassak el vevő körömhöz. Rövid határidőn belül, akár anyagbeszerzéssel.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Takarítás Budapesten
Takarítás szolgáltatások:iroda,családi ház,intézmény, üzlet,bank,étterem,társasház,lépcsőház,nagy takarítás!
· TipTopTakarítás.hu - Lakástakarítás kedvező áron
TipTopTakarítás.hu - Hogy lakása tisztaságára ne legyen gondja...
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Újbuda Stúdió
Ajtók, ablakok, nyílászárók - Újbuda Stúdió
  
Lakás