Adó linktár Adó linkgyüjtemény Adó linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Adó
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Adóbevallás kedvező feltételekkel
Valamennyi cég számára rendkívül nehéz elhatározás a leginkább megfelelő könyvelő cég megbízása. Ez részlegesen bizalmat megkövetelő pozíció, másik részről rendkívül sok tapasztalatot, eközben dinamikus alkalmazkodó képességet kíván a hatékony könyvelési feladatok végrehajtása. Csaknem az összes vállalkozó számára rendkívül nehéz a leginkább megfelelő könyvelő megbízása. Éppen ezért cégünk az első három hónapban abszolút ingyen adjuk a munkát. Ha az első három hónap alatt, hogy másra számított, ez esetben szimplán nem kell megtérítenie a munkát. Ennek köszönhetően az összes kockázatot magunkra terheljük. Hagyja vállalkozása könyvelését egy tapasztalt és folyamatosan fejlődő cégre!
· Adóhivatalok: NAV címek, elérhetőségek megyénként, régiónként
Adóhivatalok regionális és megyei listái a legfontosabb kapcsolati adatokkal: cím, telefon, fax, e-mail, ügyfélfogadási rend, nyitva tartás és kapcsolat. Térképes kereső megyénként.
· Adótanácsadás
Akár társasági adótanácsadásról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, illetve egyéb járuléknemekról legyen szó munkatársaink komplex módon
· Adótanácsadás, bérszámfejtés
Megbízóink méretétől függetlenül ? legyen az egyszemélyes társaság vagy multinacionális vállalat ? a BRANKO Kft. személyre szabott, felelősségteljes szolgáltatást nyújt.
· Adózás blog
Adózásról adó adó - szakmai szemmel.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Cafeteria tanácsadás
A cafeteria rendszere egyéni választási lehetőséget biztosít a munkavállalók számára a béren kívüli és a természetbeni juttatások terén, melyek rugalmasan igazodnak a dolgozók személyes igényeihez.
· Cégalapítás, könyvelés Szlovákiában – Szükség esetén pár nap alatt kész céget biztosítunk Önnek. Több száz elégedett ügyfelünk és 25 éves múlunk a garancia
Cégalapítás, cégalapítás Szlovákiában, könyvelés Szlovákiában, szlovákiai cégalapítás, gyors cégalapítás
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· dgya.hu-Segítsen a daganatos gyerekeken!
A Daganatos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának tagjaiban, és törekvéseinket támogató embertársainkban közös az, hogy mindannyian érdemben teszünk a hazai daganatos gyermekek gyógyulása, felépülése, és életminőségük javítása érdekében. Alapítványunk fő bevétele a személyi jövedelemadó 1% -ának felajánlásából származik. Adója 1%-ának felajánlásával most Ön is segíthet a kisbetegek megmentésében!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· eruetuetu
ewruzeu
· EVhktSxozw
rgyrmi ocwoywgxbeut, [url=http://buwkwreyqmmg.com/]buwkwreyqmmg[/url], [link=http://jzzhevbfywdt.com/]jzzhevbfywdt[/link], http://gmdboojvfthv.com/
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Konzulens Könyvelő
Konzulens Könyvelő, Bérszámfejtő és Adótanácsadó Iroda
· Könyvelés
Az Exigo könyvelőiroda célja, hogy érthetően és lényegre törően adjunk információt adózási és számviteli kérdésekben.
· könyvelőiroda
Az Exigo könyvelőiroda célja, hogy érthetően és lényegre törően adjunk információt adózási és számviteli kérdésekben.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· mVndhbuWcurqFap
None can doubt the veracity of this arcilte.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Offshore cég
Mi is az offshore cég, és miért hívjuk offshorenak? Ennek több meghatározás van, de alapvetően mindegyiknek a lényege, hogy a jóval alacsonyabb adókkal rendelkezdő, alapítás helyén nem tevékenykedhető cégeket híjuk offshore cégeknek. Az alacsony adók általában 0%, és fix éves adókat jelentnek, forgalomtól függetlenül. Fix adózás. Vannak kivételek, mint Ciprus, ami ilyen szempontból nem is tekinthető igazi offshore szigetnek.
· Offshore cégalapítás, és offshore tanácsadás
Profi offshore cégalapítás és tanácsadás Budapesten. Irodánk már nagyon sok alapításon és problémán van túl. Akár a szolgáltatás, termék követeli meg a külföldi anya/leányvállalatot, akár adóoptimalizálásról van szó, egy offshore cég alapítása segíthet. Már évi 5 millió Ft-os árbevételtől megérheti.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Új adónemek 2013-ban
Tudni akarja 2013 új adónemeit? Olvassa el, mik az új adónemek? Hogyan hatnak az új adónemek az Ön cégére. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· wQvBfdAfr
I much prefer inortmafive articles like this to that high brow literature.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· ZGhHFjRelNre
cr3Eg6 magjcoopxopa, [url=http://rcbxevpefmev.com/]rcbxevpefmev[/url], [link=http://ngvybgerdyjn.com/]ngvybgerdyjn[/link], http://gxbcsgseurxn.com/
  
Adó