Motor linktár Motor linkgyüjtemény Motor linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Motor
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· akciós motor gumi
Majer Gumiszervíz
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bukósisak áruház
Bukósisak webáruházunk célja, hogy Ön kényelmesen, otthonából választhassa ki és vásárolhassa meg az Ön számára legmegfelelőbb bukósisakot. Futárunszolgálatunkon keresztül villámgyorsan eljut Önhöz a kiválasztott bukósisak. Fel is próbálhatja a különböző méretű bukósisakokat, hogy biztosan a megfelelő méretűt vásárolhassa meg (igény szerint akár több bukósisakot is ki tudunk szállítani). Bukósisakjaink mind az európai, mind az amerikai szabványoknak megfelelnek.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· GasGas
A Gas Gas filozófiájának továbbra is fontos részét képezi az ígéretes fiatalok ?kitermelése? az offroad versenyzés minden szakága számára, és ehhez személyre szabott fizikai felkészítést, valamint műszaki és technikai képzést nyújt. Ezt a célt szem előtt tartva került kidolgozásra az enduro világbajnokságra és a spanyol bajnokságra a ?Bajnokok Iskolája? program. A képzésről és profivá válásról szóló programhoz a katalán márka a több, mint 30 év tapasztalattal rendelkező Oriol Pons versenystruktúráját alkalmazza majd. Az új elképzelés szerint Sergi Durán a csapatfőnöki, Santi Navarro pedig a Gas Gas motorsport menedzseri pozícióját tölti majd be.
· Gerecsemotor alkatrészek motorokhoz
A Gas Gas TXT Racing 2013 a következő lépés a trial szerelmeseinek, hogy minden képességüket megmutathassák. A trial motorkerékpár-választék Racing verziója fontos újításokat hoz magával. A motorkerékpár súlya az elődjénél kisebb, köszönhetően az új műanyag üzemanyagtartálynak, amely nemcsak könnyebb, de emellett jobban kihasználja a motor környezetében rendelkezésre álló teret. A hűtő keskenyebb, össze- és szétszerelése egyszerűbb, emellett hatékonyabban támogatja a víz áramlását a motor teljesítményének növelése érdekében, anélkül, hogy hűtőképessége csökkenne. A TXT Racing titánium első kipufogója pozitívan járul hozzá a motor működéséhez közepes és magas fordulatszámon. A motorkerékpár hátsó részén a lengővilla szintén könnyebb lett, az excentrikus bütykök az ütésektől jobban védettek, és az új, elforgásgátlóval ellátott tengely elősegíti a hátsó kerék gyors és egyszerű felszerelését. További nagyméretű fényképek elérhetőek a Gerecsemotor Facebook oldalán!
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Motor
Használtmotor, új motor, kiegészítok, ruházat
· Motorkerékpár teszt, Motorbicikli leírások, Motorok menetpróbája. Minden a ami két keréken gurul. Motorteszt.com - gázt neki
Motorkerékpár teszt, Motorbicikli leírások, Motorok menetpróbája. Minden a ami két keréken gurul. Motorteszt.com - gázt neki
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Olcsó szerviz,robogók,motorok javítása
Az 555 Robogó és motor szerviz budaörsi üzletének hivatalos honlapja.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Motor