Műköröm linktár Műköröm linkgyüjtemény Műköröm linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Műköröm
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· City Szépségszalon
A szépség hálója! - pedikűr, manikűr, műköröm
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Műköröm 24 ? műköröm Neked
Változatos műköröm formák, minták és díszítések az elmúlt 24 órában. Képek különböző műkörmösök munkáiról. Műkörmök kategóriákba szedve díszítés és technika szerint. Műkörömmel kapcsolatos tanácsok, információk műkörmösökről településekre felbontva.
· Műköröm kép verseny
Műköröm és körömdíszítő képverseny. Online lehet jelentkezni és csupán csak egy képet kell felölteni a jelentkezéskor. Értékes díjakat lehet nyerni, mely műkörmös termékektől kezdve vásárlási kuponig vannak. Külön pénznyeremények is vannak. Ha szereted megmutatni a képességeidet akkor ezt a versenyt Neked ajánljuk.
· Műköröm készítés
Ha szeretnéd otthon elkészíteni a műkörmeidet vagy egy olyan készletet keresel amiben minden benne van a zselés műkörömépítéshez. Akkor méltán közkedvelt Diamond Nails közepes zselés induló készlet a Te készleted mely segíteni fog a célod elérésben. 38 perces videó szolgálja a készlet használatának bemutatását. Vásárlói vélemények segítenek dönteni, hogy ez a készlet egy jó választás.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Porcelán vagy zselés köröm
Porcelán vagy a zselés műköröm a jobb , tartósabb ? Sokan nem tudják eldönteni és téves dolgokat osztanak meg interneten keresztül. Amennyiben szeretne tájékozódni a témával kapcsolatban keresse fel weboldalam . A weboldalon megtalál minden információt , illetve kapcsolatba tud velem lépni a megadott elérhetőségeken vagy személyesen a dunakeszi műköröm szalonomban .
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szilvia műköröm minták és leírásaik
Műköröm díszítés bemutató minták képekben és a hozzájuk tartozó szöveges leírás ahogyan készítettem. Műköröm díszítés bemutató minták képekben és a hozzájuk tartozó szöveges leírás ahogyan készítettem.
  
Műköröm