Munka linktár Munka linkgyüjtemény Munka linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
Linktár



Időjárás

Munka
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Állás keresők és munka adók adatbázisa
A CV Bázis egyszerű online munkaerő piac állás - vagy munka keresők és munkáltatók számára. Munka adó és állás kereső könnyen megtalálja számítását. Belföldi és külföldi munka lehetőségek és állás keresők széles választékát kínáljuk. Munkáltató és munka vállaló adatbázis egy helyen, önéletrajz ( CV ) és munka / állás ajánlat feltöltés pillanatok alatt. Itt a munka találja meg az állás keresőt. http://www.cvbazis.hu
· Állásajánlatok
Keresgélj az állásajánlataink között, és találd meg álmaid állását.
· Álláskeresés
A ProfiPower segítséget tud Önnek nyújtani abban, hogy munkaerő kiválasztási feladatai, illetve álláskeresése sokkal örömtelibb és hatékonyabb legyen. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind az állandó, mind az interim pozíciókra történő toborzásban.
· Állást keresel? Van pár tippünk!
Állást keresel? Nem tudod, hogyan kezdd el? Mi folyamatosan gyűjtjük a legjobb álláshirdetéseket és állásportálokat ---> Nézz szét itt: TanfolyamOKJ.hu/allas-munka
· Ausztriai munka
Vendéglátóipari állások, építőipari állások, szállodaipari állások, egészségügyi állások, gondozói állások Ausztriában!Szakmunkák és segédmunkák!
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Értékesítői vezetői munka
Vezető munkakörbe keresünk profi értékesítőket. Amennyiben Ön egy sikeres csapat tagja akar lenni, kattintson a linkre és jelentkezzen az értékesítői vezetői állásra!
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Munkaerő kölcsönzés
Munkaerő kölcsönzés a Kelet-Flott Kft-nél, a rugalmas és költséghatékony humanerőforrás-szükséglet kielégítésre. Célunk, hogy ügyfeleink könnyen és gyorsan szüntethessék meg a váratlanul felmerülő munkaerőhiányt. A munkavállalók számára pedig adatbázisunkkal kívánjuk segíteni a könnyebb munkába állást.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Otthoni munka
Otthoni munkás tapasztalatai
· Otthoni munka információk
Otthoni munka tudnivalók
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Önéletrajz sikerének titkai
Állást keresünk, ehhez először is kell egy jó önéletrajz melynek kulcsfontosságú szerepe van az állás interjúk előtt, mivel ez alapján léphetünk a második fokra a személyes találkozásra. Összeszedtük milyen adatok és azok milyen módon való közlésével lehetünk sikeresek az állás keresésben.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szenior Klub
Szenior korosztály problémái, különös tekintettel a megélhetési kérdésekre a befektetési aranytól kezdve a passzív jövedelemig. Olvasói panaszokat, illetve különböző programokat is megjelentetünk. Az oldalakon lényegében egy passzív jövedelmi lehetőséget ajánlunk a szenior korosztálynak. Az oldalakat szeretnénk úgy kibővíteni, hogy a szenior korosztálynak az a rétege látogassa, aki még nem adata fel. Szeretne még valamit az élettől, és véleményét sem feltétlenül szeretné visszatartani csak azért, mert nyugdíjba vonult. Összességében ez egy ?nem adom fel? jellegű honlap. Ehhez azonban értelemszerűen arra is szükség van, hogy megélhetésünk biztosítva legyen. Ezért érthető okokból erre építkezik az oldal. Szeretettel várjuk az összes látogatót, ezen belül a szenior korosztályt.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· TanfolyamOKJ - Állás
Állást keresel? Nem tudod, hogyan kezdd el? Mi folyamatosan gyűjtjük a legjobb álláshirdetéseket és állásportálokat ---> Nézz szét itt: TanfolyamOKJ.hu/allas-munka
  
Munka