Munkavédelem linktár Munkavédelem linkgyüjtemény Munkavédelem linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Munkavédelem
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Bakabolt Csorna
Munkaruházat munkavédelem military
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Fire Box Kft. Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem
A Fire Box Kft. munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szakcég, szolgáltatásainkat Magyarország egész területén nyújtjuk. Szakembereink az összes feladatot elvégzik az Ön számára ami a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén előfordulhat cégénél. A szokványos munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatáson kívül a következő szakmai szolgáltatásokat is nyújt cégünk ügyfeleinknek: polcok, állványok felülvizsgálata;sugárvédelmi berendezések felülvizsgálatát;munkavédelmi koordinációt;tűzvédelmi tervezet készítését;erős áramú transzformátorok telepítését;emelőgép ügyintézői szolgáltatást;emelőgép szakértői tevékenységet;baleset kivizsgálását;érintésvédelmi, villámvédelmi,villámvédelmi, tűvédelmi szabványossági mérések elvégzése;kémiai, biológiai kockázatértékelés elkészítését;tűzriadó tervgyakoroltatást;ADR ügyintézés; optikai kockázatértékelés;tűzoltó készülékek felülvizsgálata. Címünk 2600 Vác, Avar u. 5. / Toperini Ipari Park / 2600 Vác, Pf. 210 Elérhetőségeink Telefon: 36 27 / 501 - 175 Fax: 36 27 / 501 - 186 E-mail: firebox@firebox.hu
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Kalocsai munka- és tűzvédelem
A Kalocsai munkavédelem cégek számára tud segítséget nyújtani tűz- és munkavédelem területén. Segítünk, hogy elkerülje a baleseteket és az esetleges hatósági büntetéseket.
· Kapás és Kapás Kft.
Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem
· Kapás és Kapás Kft.
Munkavédelem, Tűzvédelem - Kapás és Kapás Kft.
· Kémiai biztonság - ToxInfo
Tanácsadó és szolgáltató vállalatunk hazánkban elsőként specializálódott a kémiai biztonságra. Fő tevékenységünk: biztonsági adatlapok készítése, fordítása. További szolgáltatásaink: hatósági bejelentések, munkavédelem, kockázatértékelés.
· Kémiai kockázatbecslés
Munkabiztonság: tűzvédelmi, munkavédelmi oktatás és minden, ami munkavédelem, tűzvédelem. Munkavédelmi és tűzvédelmi szabályzat - kockázatértékelés.
 
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Munkahelyi elsősegély doboz 2-es számú
2-es számú elsősegélydoboz MSZ13553 szabvány szerinti tartalommal cégek, munkahelyek részére. A munkavédelmi szabályok előírják a készenlétben tartását! Számlával kis- és nagy tételben is, akár házhoz szállítással! Telefonon keresse az ANRO Mentőláda webáruházat a 06-52-220-054 számon!
· Munkaruha webshop, webáruház
Üdvözöljük! Ha munkavédelmi felszerelést keres akkor jó helyen jár. Már csak pár kattintás és a munkavédelmi felszerelés vagy épp a munkaruházat vagy egyéb a munkavédelemhez tartozó felszerelést. Ha a munkavédelmi webáruházunkban esetleg nem találja meg a kiválasztott terméket, akkor keresse ügyfél-szolgálatunkat. Telefonon vagy emailben.
· Munkavédelem
Hazánkban törvényi előírások kerültek bevezetésre a munkavédelem, az egészség-védelem, munkahelyi kockázat-elemzés és a tűzvédelem területén. Ezeknek a hatósági előírásoknak betartását különböző hatósági szervek ellenőrzik. Azonban ezeket a szabályokat nem fogja össze egy egységes szabályozás. Ennek következtében a szabályzások gyakran ellentmondásosak és használhatatlanok. A fent említett területek precíz szabályzása pedig nagyon fontos. A legnagyobb vállalkozások rájöttek, hogy milyen fontos a munkások fizikai és mentális állapota, a balesetek megelőzése, az egészséges munkahelyi feltételek megteremtése. Ezeket a problémákat fogja össze és kezeli a MEBIR (MSZ 28001, OHSAS 18001) és segít a vállalatoknak abban, hogy a vállalat vezetésnek rálátása legyen a folyamatokra és intézkedésekre. A MEBIR egy integrált megoldás, mely eredményesen átfogja a fent említett területeket.
· Munkavédelem (Kreatív-Italia)
A Kreatív-Italia Bt. 2002 óta . egyéni védőeszközök valamint promóciós termékek kis, és nagykereskedelmével foglalkozik. Célunk, hogy áruválasztékunk folyamatos bővítése mellett, a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, ellátási valamint szállítási rendszert alakítsunk ki.
· Munkavédelem (Kreatív-Italia)
A Kreatív-Italia Bt. 2002 óta . egyéni védőeszközök valamint promóciós termékek kis, és nagykereskedelmével foglalkozik. Célunk, hogy áruválasztékunk folyamatos bővítése mellett, a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, ellátási valamint szállítási rendszert alakítsunk ki.
· Munkavédelem webshop
Ha az Ön vállalkozása munkavédelmi termékekhez ellátót keres, akkor keressen minket bizalommal! Óriási termékpalettát kínálunk és visszük ki Önhöz 3napon belül! A legmegbízhatóbb márkákat forgalmazzuk, mert tudjuk, hogy a legjobbra van szüksége! A webshopban megrendelt termékeket megvásárolhatja budapesti üzletünkben is a 13. kerületben! Higiéniai termékeket is kínálunk, és rendszeres szállítás esetén webshop árakon tudjuk adni a termékeket!
· Munkavédelmi cipő webáruház
Munkavédelmi cipő és munkavédelmi bakancs hatalmas választéka. Munkavédelmi cipő választék mellett minden más védőeszköz is megtalálható webáruházunkban.
· Munkavédelmi szaktevékenység
Ez az oldal a munkavédelem, munkabiztonság igen fontos területén a munkáltatók, a munkabiztonsági szakemberek segítésére, információk, tapasztalatok stb. átadására, kapcsolatok felvételére jött létre. Az alábbiak főleg a munkáltatókhoz, cégvezetőkhöz szólnak:Ha Önnek legalább 1 fő alkalmazottja van, akkor a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény a hatálya Önre is vonatkozik.A biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkakörülmények megteremtését az Alkotmány minden munkavállaló számára deklarálja. A körülmények biztosítását a munkavédelmi törvény és a végrehajtására kiadott jogszabályok határozzák meg részletesen és a munkáltató másra át nem ruházható felelősségévé teszik. Ebben az esetben néhány kötelezettség mindenképpen tartozik Önre. Amennyiben segítségre lenne szüksége e témában, kérem forduljon hozzám bizalommal.Munkavédelmi szaktanácsadással, oktatásokkal, munkavédelmi szaktevékenységi feladatok ellátásával, emelőgép ügyintézői tevékenységgel foglalkozom Enying-Siófok környékén - valamint szélesebb körzetében.
· Munkavédelmi webáruház
Protectwear munkavédelmi webáruházban több mint 2000 terméket talál a munkavédelem és munkaruha kategóriákban. Országos kiszállítás, 48 óra alatt. Egyedi céges szitázás munkaruhára.
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Professzionális munkavédelmi és tűzvédelmi előírások.
Cégünk munkavédelemmel, kockázatelemzéssel és tűzvédelemmel foglalkozik. Emellett tartunk munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásokat, igény szerint az egyéni védőeszközöket is be tudjuk szerezni az adott cégnek. Munkabaleset esetén helyszínre megyünk.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Szerszám webáruház - Metabo, Makita szerszámok
Makita és Metabo szerszámok kiemelkedő választéka a Nitech gép és szerszám webáruházban. Áruházunk, a Nitech két olyan márka termékeit forgalmazza, mint a Makita és a Metabo, melyek már több mint 20 éve jelen vannak az országban. A Makita és Metabo szerszámok, kéziszerszámok, kisgépek mind minőségi termékek, melyek az otthoni vagy munkahelyi munkavégzés elengedhetetlen kellékei lehetnek. Kaphatóak a webáruházban többek között Makita és Metabo akkumulátoros kéziszerszámok, elektromos kéziszerszámok valamint egyéb szerszámgépek és berendezések.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Uniform Nova Kft munkaruházat gyártás, forgalmazás
Cégünk munkaruházatok gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Különböző védőfelszerelések, védőruházatok, munkavédelmi kiegészítők. Lábbelik, kesztyűk, légzésvédelmi eszközök. Saját műhelyt működtetünk a megrendelések gyors és rugalmas teljesítésének érdekében. Webáruházunkban a felszerelések széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.
  
Munkavédelem