Napenergia linktár Napenergia linkgyüjtemény Napenergia linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Napenergia
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Magas Minőségű Napelem rendszerek (Budapest-Tatabánya)
NAPELEM = Ingyen villany-Ingyen Áram! A Napelem rendszerek, más néven Photovoltaik rendszerek olyan rendszerek,amelyek a napenergiát közvetlenül villamos energiává-egyenárammá alakítja át. Ezt az energiát tárolhatjuk akkumulátorokban és 230 V-s váltó árammá történő átalakítása után közvetlenül a háztartásunkban hasznosíthatjuk. Használhatjuk közvetlenül az inverterrel történő átalakítás után a fogyasztóinkhoz,itt a felesleges energiát visszatáplálhatjuk az áramszolgáltatónk hálózatába is. A Napelem rendszerek vásárlására és telepítésére igénybe vehető számos vissza nem térítendő Állami Támogatás, pályázat benyújtás útján Magánszemélyek, Önkormányzatok ,Gazdasági társaságok - Vállalkozások részére.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· napelemes rendszer
Szigetüzemű napelemes rendszer Független, ingyenes áramellátás! Termelj magadnak áramot a nap erejével! A szigetüzemű napelemes rendszer képes teljesen önfenntartó rendszerben működni. Jellemzően akkumulátorokban tárolja a napelemek által megtermelt elektromos energiát. Ezzel a megoldással például tanya , vadászház , hétvégi ház, nyaraló, hajó, lakó autó vagy akár a saját otthonunk áramellátása is megoldható. Minden eszközünkre csak úgy tudunk garanciát vállalni, ha mi végezzük el a telepítést, az üzembe helyezést. A napelemek által termelt elektromos energiát a töltésvezérlő alakítja át, és szabályozottan küldi az akkumulátorokba, és a kisfeszültségű fogyasztókhoz. Ügyel arra is, hogy az akkumulátorok ne merüljenek le.
· Napenergia.net
A napenergia egy környezetbarát energia, melyet a napelem és a napkollektor segítségével elektromos árammá, illetve melegvízzé alakíthatunk. Információk a napenergiáról...
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Passzívház
Aktív-passzív ház, házépítés, napelemes és zöldenergia rendszerek. Forduljon hozzánk - hasznos cikkek. Energiacentrum hírportál: Ezen az oldalon hamar és könnyedén fellelheti a legnaprakészebb információkat, újdonságokat és különböző érdekességeket. Olyan energiafelhasználási lehetőségekről találhat oldalunkon nagyon hasznos információkat, mint a napelem, napkollektor, szélgenerátor és az alternatív energia. Reméljük, információinkkal segítségére leszünk Önnek!
  
Napenergia