Névjegykártya linktár Névjegykártya linkgyüjtemény Névjegykártya linkkatalógus Keresi linktár, linkgyűjtemény
LinktárIdőjárás

Névjegykártya
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Comart Decor
Névjegykártya, szórólap, levélpapír, boríték nyomtatás. Reklámfelirat, cégtábla, autó felirat készítése. Plakát, molinó, matrica nyomtatás, betűvágás. Egyedi fényképes ajándékok, fényképes bögre.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Gyorsnyomda - címke, névjegy, prospektus
címke, névjegykártya, reklámtábla, prospektus, szórólap, plakát
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Nyomdaexpressz - minden ami nyomda! Névjegykártya, plakát, szórólap
A névjegykártya egy cég alapvető megjelenési formája, sokszor egy ügyfél először névjegyen (vagy akár céges mappán, prospektuson, céges levélpapíron, vagy borítékon) keresztül találkozik egy adott vállalkozással, üzlettel ezért nem mindegy milyen a megvalósult termék. Szabvány mérete 90x50 mm. Álló, vagy fekvő formátumban egyaránt megvalósítható, ez grafikától és a névjegykártyára kerülő adatok mennyiségétől is függ. T
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
· Pdf Grafikai Studió és Nyomda
Mutasd meg a névjegyedet, megmondom, ki vagy! Ha esztétikus, informatív, az már fél siker! Nem mindegy, mi van azon a kis papíron. Gyorsan kellene pár névjegykártya? Van megoldás!Akár kis példányszámban is, 300 g-os matt vagy fényes papírra.Vállaljuk egyedi névjegykártya tervezését, minta alapján történő nyomdai előkészítését, illetve a hozott nyomdakész anyagból történő direkt nyomtatást.
  
[ Vissza ]  [ lap tetejére ]    
  
Névjegykártya